Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinto kūdikio žindymas

lenkiu galva pries jus, mama32. thumbup.gif saunuole. smile.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema smile.gif as apsalus...niekad nebuciau net pagalvojus,kad bet kuri gali pradet maitint vaikeli....o pries sia mama didvyre as lenkiu galva 4u.gif kad tokiu butu kuo daugiau, ir kuo maziau paliktu vaikuciu...
Atsakyti
wub.gif nėra žodžių

4u.gif
Atsakyti
Patiko vieno gydytojo pasakymas kad tai kas afrikos aborigenams naturalu mums kelia nuostaba ir atrodo kazkas antgamtisko. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
NIEKO NAPADARYSI CIVILIZACIJA, gal po simto metu ir iprastai maitinancios motinos kels nuostaba. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tikrai... net nebuciau pagalvojus, o dabar jau baisiai idomu smile.gif Aga.. zinosim kad ir tai yra bigsmile.gif Aciu autorei sito klausimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte mama32, kaip jums sekasi? Ar vis dar zindote? Jusu vaikiukui taip pasiseke, kad ji laiku sutikote... Kad taip butu daugiau tokiu mamu.... 4u.gif
Atsakyti
labas,
man labai miela skaityti tu esamu ar busimuju imociu/iteviu postus, kuriuose kalbate apie nora zindyti, nes pries tai prisiskaiciau nemazai bio mamu, kurios nepagaidauja zindyti savo bio vaiku...

as pati pagimdziau neseniai, mano leliukui 10 men., nejauciu tokio poreikio siuo metu vel pastoti ir pagimdyti.. bet vis dazniau aplanko mintys, kad noreciau ir galeciau suteikti meiles, pienuko, rupescio ir be viso to likusiam mazuleliui... vis pagalvoju apie kazkur laukianti manes vaikeli, kuriam begalo bekrasto reikia mano silumos... aisku, nepuolu stacia galva pataikauti savo jausmams.. galiu pasakyti tik, kad tai ne visai spontaniskas noras.. visada pagalvodavau apie vaikucius, augancius kudikiu ir vaiku namuose, apie tai, kaip smagu butu suteikti jiems laimes, bet nuosirdzios, tikros, o ne laikinos ir apgaulingos...
Atsakyti
QUOTE(Robertina @ 2009 10 29, 11:19)
labas,
man labai miela skaityti tu esamu ar busimuju imociu/iteviu postus, kuriuose kalbate apie nora zindyti, nes pries tai prisiskaiciau nemazai bio mamu, kurios nepagaidauja zindyti savo bio vaiku...

as pati pagimdziau neseniai, mano leliukui 10 men., nejauciu tokio poreikio siuo metu vel pastoti ir pagimdyti.. bet vis dazniau aplanko mintys, kad noreciau ir galeciau suteikti meiles, pienuko, rupescio ir be viso to likusiam mazuleliui... vis pagalvoju apie kazkur laukianti manes vaikeli, kuriam begalo bekrasto reikia mano silumos... aisku, nepuolu stacia galva pataikauti savo jausmams.. galiu pasakyti tik, kad tai ne visai spontaniskas noras.. visada pagalvodavau apie vaikucius, augancius kudikiu ir vaiku namuose, apie tai, kaip smagu butu suteikti jiems laimes, bet nuosirdzios, tikros, o ne laikinos ir apgaulingos...

labas, kol sutvarkytumete dokumentus (jei isvis tvarkytumete del ivaikinimo/globos) pienukas jau turbut bus pasibaiges
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 10 29, 21:05)
labas, kol sutvarkytumete dokumentus (jei isvis tvarkytumete del ivaikinimo/globos) pienukas jau turbut bus pasibaiges

Manau, kad "nugesinėti" tokių norų nereikia. Aišku, kad globos ar įvaikinimo procedūra užtruktų. Bet jei Robertina žindys savo vaikelį kad ir porą metų ar daugiau - tai ir užteks dar ir "ne bio".

Atsakyti
Pritariu, mama 32. Tada jai labai ilgai tektu zindyti savo vaikeli. As pati laukiu kudikio pasiulymo, kuri noriu ir dabar galeciau zindyti. Kolkas tai trunka 4.5 men, manau, kad anksciau pavasario dar vaiko negausim (eileje esame 17).
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 11 10, 00:28)
manau, kad anksciau pavasario dar vaiko negausim (eileje esame 17).

Gal per griežtai skamba, bet įvaikinimas - ne parduotuvė, kur eilė kažkokia... Mums irgi sakė, kad "be šansų" naujagimį, bet netrukus pasiūlė mums pirmiems - be jokių "protekcijų" ir pan. Tai kaip su tom eilėm? Čia atskira tema gal yra tuo klausimu SM...
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2009 11 10, 19:21)
Gal per griežtai skamba, bet įvaikinimas  - ne parduotuvė, kur eilė kažkokia... Mums irgi sakė, kad "be šansų" naujagimį, bet netrukus pasiūlė mums pirmiems - be jokių "protekcijų" ir pan. Tai kaip su tom eilėm? Čia atskira tema gal yra tuo klausimu SM...

Kiek truko tas Jūsų netrukus? Eilės yra, nori tu to ar nenori.... Vat dėl tų eilių aš savosios laimės laukiu jau 5 mėnesius. 5 mėnesius turiu galvoj, kai jau įtraukė į eilę, jau po PRIDE baigimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytukė: 10 lapkričio 2009 - 20:45