Įkraunama...
Įkraunama...

Fruttini kūno priežiuros priemonės

QUOTE(coffee @ 2006 08 19, 18:23)
turiu vyšnių kūno losjoną..na kvapas tai fainas,bet viskas pernelyg greitai įsigeria...ir kvapas išnyksta greitai.o gaila..nes pirkdama taip tikėjausi,kad vaikščiosiu kaip vyšnių debesėlis verysad.gif

Dievinau vysniu ir vaniles kuno losjona... Dziaugiausi ir jau beveik visa su naudojus buvau. Bet karta gavau replika... Klausia manes kuom as cia issitepus. Sakau kuno kremu, skaniai kvepia, ane? ax.gif

-Aha, atsako, amfetaminu trenki.

blink.gif Va tada ir padejau as ji visam i lentyna...
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 18, 14:27)
baigineju mandarinu ir figu kuno sviesta. Talpa ispudinga - 500 ml. Kvapas svelnus,tikrai neikyrus.Tik man jis sunkiai susigeria. Per sunkus.

Aha, aš turiu "Milky Orange" kūno sviestą, tai irgi keikiuos, kol įtrinu...
O kūno losjonai tai thumbup.gif kol kas bandžiau avietinį ir apelsininį, labai patiko. Įsigeria puikiai. Kvapai švelnūs ir neįkyrūs. Bet kai parduotuvėj pauostau daugumą kitų, jų pirkt nesiryžtu - labai jau intensyvūs kvapeliai...
Atsakyti
Turėjau losjoną kokosų-bananų kvapo. Pati priemonė visai nieko, bet kvapas po kurio laiko tikrai pradeda erzinti, nors iš pradžių specialiai eidavau į vonią, kad pauostyti- taip patiko kvapas biggrin.gif

P.S. Tačiau vistiek daug kartų geriau už AVON kosmetiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joločka: 19 sausio 2007 - 08:25
is fruttini turejau lupu balzama su medum ir pienu tai kazkaip man jis nelabai pradejus naudoti patiko tai sesers mergaites padovanojau, paskui turejau to paties aromato kuno purskala tai labai greitai issinaudojo, trumpai laikydavosi pasipurkus o dabar kankinuosi su to paties aromato duso zele... tai net normaliai neisputoja. Va dar vysniu aromato skysta muila turejau tai tas vieninelis pasiteisino...
Atsakyti
Is Frutini turejau lupu balzama su vysniom ir vanile,siaip atspalvi grazu lupytem dave ir kvepejo skaniai ir pats skanus buvo,bet daugiau nepirkau nes esu ilganage ir labai nepatogu su pirstu imti is tubeles,man po panagem prilysdavo to balzamo schmoll.gif Turejau vysni losjona,tai tikrai patiko,o dabar turiu avietini su meta,tai man tas kvapas jo keistokas toks,bet tepu blauzdas kas vakara,jos pas mane ypatingai sausos. Turiu purskikli su vysniom,anksciau turejau su kokosais ir bananais,tai anas buvo taip ikyrejes,net pykino,o vysninis patinka,bet naudoju i savaite koki karta ax.gif Sveitikliai patiko labai,jie gana siurkstus,bet nusveicia labai gerai,tiek vysninis tiek mandarininis su pienu thumbup.gif Rytoj gal prigriebsiu duso zele kokia,labai seniai turejau vysnine,pamenu patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjusi Boružė: 31 sausio 2007 - 23:24
turejau metini kuno losjona ir purskikli, kvapas tai feeek schmoll.gif doh.gif
Bet siaip traukia dar ka nors isbandyt, ju pakuotes tai ryskiai ir skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
anksciau labai jau aki traukdavo ta fruttini lentyna eurokos, dabar kazkaip kai nusivyliau tai net neuzkliuna zvilgsnis uz jos...
Atsakyti
aš irgi nemėgstu Frutini
nėr kokybės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 16, 13:46)
aš irgi nemėgstu Frutini
nėr kokybės schmoll.gif

vat vat... kvapas tik tuo momentu kol pasitepi... o paskui tai nulis efekto... o ir kaina nera viena is pigesniu...
Atsakyti
Man Fruttini patinka kvapas tik tol, kol uostau, vėliau net bloga nuo tų visų saldumų wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 16 vasario 2007 - 13:01
QUOTE(delamorte @ 2007 02 16, 14:00)
Man Fruttini patinka kvapas tik tol, kol uostau, vėliau net bloga nuo tų visų saldumų wacko.gif

na duso zele kur su pienu ir medum tai kai prausiuosi tai toks jausmas, kad su kondensuotu pienu prausciausi...
Atsakyti
lotuliukas.gif

geri atsiliepimai biggrin.gif
man Frutini tokia papigiai kosmetika atrodo
ir dizainas toks pigus
tik pakuočių spalvos tokios ryškos ax.gif
jau geriau lietuviška kosmetika biggrin.gif
Atsakyti