Įkraunama...
Įkraunama...

Fruttini kūno priežiuros priemonės

QUOTE(pakalnutėL @ 2006 08 10, 17:31)
dabar labai gundausi mėlynių kvapo dušo žele is fruttini  bigsmile.gif gal jau turit kuri? jis pieniškas-kreminis tas gelis, ar kaip skystas muilas?

Kreminis, bet skystokas šiek tiek. Aš tik keletą kartų juo nusiprausiau, jau pykina nuo kvapo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 08 10, 17:31)
dabar labai gundausi mėlynių kvapo dušo žele is fruttini  bigsmile.gif gal jau turit kuri? jis pieniškas-kreminis tas gelis, ar kaip skystas muilas?

O as vakar nusipirkau ir patiko,bet tik karta prasiaus.Siaip jei tikrai nori,tai nesnausk,nes tuoj ispirks ir daugiau nebebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 10, 17:37)
Kreminis, bet skystokas šiek tiek. Aš tik keletą kartų juo nusiprausiau, jau pykina nuo kvapo  wacko.gif

vajej blink.gif
Atsakyti
turiu vyšnių kūno losjoną..na kvapas tai fainas,bet viskas pernelyg greitai įsigeria...ir kvapas išnyksta greitai.o gaila..nes pirkdama taip tikėjausi,kad vaikščiosiu kaip vyšnių debesėlis verysad.gif

bet va galiu pagirti lūpų balzamą su medučiu.esu labai patenkinta,o ir ilgam užtenka..
Atsakyti
nusipirkau kuno losjona su kokosu i bananais wub.gif
labai kvepia, nors to banalaus kokoso kvapo ir nlb megstu blush2.gif
tikrai, nelieka jokio riebumo, labai puikiai isigeria...
Atsakyti
jau koki menesi naudoju kuno krema su braskiem wub.gif labai patinka, o ir kvapas gana malonus, dar neatsibodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 04, 13:43)
jau koki menesi naudoju kuno krema su braskiem  wub.gif  labai patinka, o ir kvapas gana malonus, dar neatsibodo  thumbup.gif

o man jis nepatinka. unsure.gif

galiausiai dar ir MB pasiskunde, kad karti bunu juo pasitepus blush2.gif tai taip ir stovi ta bonkute, galvoju, kad kelias jam i siuksliu deze kartu su neputojanciom braskinem duso putom ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 11 04, 17:51)
o man jis nepatinka.  unsure.gif

galiausiai dar ir MB pasiskunde, kad karti bunu juo pasitepus  blush2.gif    tai taip ir stovi ta bonkute, galvoju, kad kelias jam i siuksliu deze kartu su neputojanciom braskinem duso putom  ph34r.gif

o brac kaip cia taip tos putos neputoja? o jau mislinau pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 11 04, 18:05)
o brac kaip cia taip tos putos neputoja? o jau mislinau pirkt  g.gif

kai isspaudi ant rankos, tai tokia grazi putesiu kruvele buna, bet kai bandai praustis [jau nekalbu apie "prausiesi"], tai nieko nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 11 04, 19:51)

galiausiai dar ir MB pasiskunde, kad karti bunu juo pasitepus  blush2.gif    tai taip ir stovi ta bonkute, galvoju, kad kelias jam i siuksliu deze kartu su neputojanciom braskinem duso putom  ph34r.gif

Man tai normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 11 04, 18:51)

As turiu melyniu losjona, tai kvapas superinis, ir oda svelni, bet kad ir mano oda nuo jo karti buna doh.gif doh.gif tai vat iskilo mintis, ko ten privaryta i ji???
Atsakyti
baigineju mandarinu ir figu kuno sviesta. Talpa ispudinga - 500 ml. Kvapas svelnus,tikrai neikyrus.Tik man jis sunkiai susigeria. Per sunkus.
Atsakyti