Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

merginos, gal kuri pades isiaiskinti situacija. pernai vyras su sunum nuvaziavo ir nusipirko nesiojama kompiuteri, bet gi tie ziopliai doh.gif nepaprase ar net atsisake paimti popieriu deklaracijai. kaip cia ta reikala sutvarkyt, kad deklaruoti ir susigrazinti pinigelius. jokiu cekiu neislike aisku. as galvoju, kad gali kazkas kitas susigrazint( pvz. pardavejas). jei kas galit pasidalinkit savo mintimis 4u.gif
Atsakyti
sudėtingas atvejis. pvm faktūra išrašoma konkretaus žmogaus vardu. jei buvo išrašyta, bet nepaimta - kažkaip atsiimti turėtų būt įmanoma, bet čekio reikėtų. jei nebuvo - viskas. pardavėjas kažin ar grąžinsis, visgi tik kartą galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 30, 19:33)
sudėtingas atvejis. pvm faktūra išrašoma konkretaus žmogaus vardu. jei buvo išrašyta, bet nepaimta - kažkaip atsiimti turėtų būt įmanoma, bet čekio reikėtų. jei nebuvo - viskas. pardavėjas kažin ar grąžinsis, visgi tik kartą galima g.gif

ar teisingai supratau, kad tik uz viena kompiuteri grazina? nes cia musu nepirmas, uz viena jau esam gave.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2009 01 30, 19:53)
ar teisingai supratau, kad tik uz viena kompiuteri grazina? nes cia musu nepirmas, uz viena jau esam gave.

vienam žmogui - už vieną.
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2009 01 28, 15:52)
Pasižiūrėjau. Rašo "priimta aktuali" Čia reiškia, kad viskas tvarkoj? nei persiųstų nei nepatvirtintų nėra. pranešimų taip pat jokių nėra. Ar turiu teisę nemokėt tų jų delspinigių?

Gali prašyti atleisti nuo delspinigių, jei tavo sunki ekonominė-socialinė padėtis 4u.gif
Šiaip skolas VMI išieško ir per antstolius, jei geruoju nesumoki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2009 01 30, 23:56)
Gali prašyti atleisti nuo delspinigių, jei tavo sunki ekonominė-socialinė padėtis  4u.gif
Šiaip skolas VMI išieško ir per antstolius, jei geruoju nesumoki  unsure.gif

Jei tai bus tik nedidelė suma tai ką čia kaip Don Kichotas kovosi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2009 01 30, 19:53)

tai už pirmą kompiuterį deklaravot kažkuris vienas. Jeigu pavyktų pas pardavėją atsekti pirkimą, tai už pirktą antrą kompiuterį gali deklaruoti kitas, nedeklaravęs ax.gif
Atsakyti
dabar man vėl klausimas iškilo,jei šiais mokslo metais įstojau mokytis(2008),tai įmokas už studijas atimti galėsiu tik iš 2009 metų apmokestinamųjų pajamų-galėsiu deklaruot tik kitais metais?
http://www.vmi.lt/lt...?itemId=1077032]
"apačioj pats paskutinis klausimas...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 03 vasario 2009 - 20:26
jeigu įmokas mokėjote 2008 metais, atsiimsite šiemet, jeigu 2009 - tuomet kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 02 03, 21:36)
jeigu įmokas mokėjote 2008 metais, atsiimsite šiemet, jeigu 2009 - tuomet kitais metais.

tai,kad aš moku kas mėnesį,ne kas pusmetį-bet man ten taip neaiškiai parašyta-tiesiog supratau,kad tik kitais metais...
Atsakyti
žodžiu taip - ką sumokėjote 2008, atsiimsit šiemet, ką mokėsit ar jau mokėjot šiemet - 2010 metais.
Grąžinimas vyksta kitais metais po atliktų mokėjimų.
Atsakyti
Kažkur esu skaičiusi, kad jei banko sąskaitoje gruodžio 31d yra 2000Lt ir daugiau-juos reikia deklaruoti. ar tai tiesa? kažkaip man nelogiškai skamba-juk darbovietė perveda pinigus į sąskaitą ir šiaip ar taip VMI jau turi duomenis, kiek į sąskaitą darbovietė pervedė, tai kam tada dar kartą gale metų deklaruoti? g.gif ar ką netaip suprantu?
Atsakyti