Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 17:49)
Papildyta:
žinai kur kreiptis jeigu reikės pagalbos mirksiukas.gif

bandysiu pati, jei ka zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 03 kovo 2009 - 16:50
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 16:34)
mygtuko patvirtinti neb8na, kai deklaracija neužpildyta iki galo.

taip manoji ir yra pilnai neuzpildyta blush2.gif supratau, kad reikia lukterti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistute @ 2009 03 03, 16:52)
taip manoji ir yra pilnai neuzpildyta  blush2.gif  supratau, kad reikia lukterti  cool.gif

reikėtų žiūrėti kas neužpildyta, ar kažkokios pajamos - išlaidos - tad agalima laukt.
Arba, jeigu nėra pvz NPD ar sąskaitos numerio, arba V priede individualios veiklos pajamų - tokių duomenų į deklaraciją niekas neįkels. Jups turėsite įrašyti pati.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 16:55)
reikėtų žiūrėti kas neužpildyta, ar kažkokios pajamos - išlaidos - tad agalima laukt.
Arba, jeigu nėra pvz NPD ar sąskaitos numerio, arba V priede individualios veiklos pajamų - tokių duomenų į deklaraciją niekas neįkels. Jups turėsite įrašyti pati.

pirmas ir antras psl tusti, tik pirmame vardas pavarde ir a/k ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 03, 16:29)
o visi kiti duomenys yra deklaracijoj? Tada reiktų pasiteirauti, manau, nes juk yra terminas tretiesiems asmenims, iki kada viską VMI pranešti  g.gif

Nuostabu, kątik sužinojau, kad įmonė, iš kurios pirkau kompiuterį <Fis kompiuteriai> gruodžio mėnesį bankrutavo. Kas dabar? Ar jie bet kokiu atveju turėjo pateikti duomenis mokesčių inspekcijai, ar velniop mano procentai nuėjo?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 17:49)
Jei neturėjo pajamų, nemokėjo mokesčių tai ir lengvatą taikyti nėra iš ko smile.gif
Patikrinkit ar teisingasi įrašyta suma 15 laukelyje, ar įrašyta visa 12 mėn NPD.
Gali būti kad ten įrašyta mažesnė suma.
Už gruodį išskaičiavo papildomus 6 proc sveikatos draudimo mokestį. Jo negrąžins. Tai buvo Sdoros biudžeto skylių lopymas pašalpų gavėjų sąskaita  doh.gif  bananų šalis.

Dėl 1 nepanaudoto NPD jūs turėtumėte susigrąžinti nuo 76.80 Lt ir daugiau, priklausomai nuo taikomo NPD
Papildyta:
žinai kur kreiptis jeigu reikės pagalbos mirksiukas.gif

AUGES man čia pernai, 2008 m. sausį, sumokėjo žymiai mažiau Sodra, vaikutis gimęs 2007 m. tai šiemet MNPD 4224 skaičiuoju. O tie 6 proc tai čia šių metųreikalas.
Atsakyti
duomenis vis tiek turėjo pateikti.
Jūsų vietoje pateikčiau deklaraciją su jūsų turimais duomenimis, ir po poros savaičių važiuočiau į VMi su turimais dokumentais įrodančiai kompiuterio įisigijimą ir pinigų mokėjimą.
Atsakyti
Nu va nuvaziavom i mok ins.viska sutvarke ir nereik sukt galvos del nieko ax.gif
Atsakyti
klausykit, toptelejo mintis lotuliukas.gif
turbut preliminarias deklaracijas paruosia tokiu eiliskumu- pagal pavardes pirmaja raide, todel mano dar ir nesuformuota pilnai rolleyes.gif nes esu pries gala
nes mamai jau ryte patvirtinau ir nusiunciau, o jos abeceles pradzioj pavardes pirmoji raidele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 03, 16:58)
AUGES man čia pernai, 2008 m. sausį, sumokėjo žymiai mažiau Sodra, vaikutis gimęs 2007 m. tai šiemet MNPD 4224 skaičiuoju. O tie 6 proc tai čia šių metųreikalas.

atsiprašau kad suklaidinau smile.gif
bet tada įdomiai gaunasi, nes 2007 gruodis neatsisppindi niekaip 2008 m. deklaracijoje. Tai kas buvo 2007 m. liko 2007 m. deklaracijoje.
Kiek pamenu 2007 m. gruodį Sodra išmokėjo dalį pašalpos, kad pritaikytų NPD, o sausiui liko tik nedidelė dalis, gal ir klystu, bet kažkuriais metais buvo gruodį bene 2 pašalpos (lapkričio ir gruodžio), o sausį negavom nieko.

Papildyta:
QUOTE(Aistute @ 2009 03 03, 17:03)
klausykit, toptelejo mintis  lotuliukas.gif
turbut preliminarias deklaracijas paruosia tokiu eiliskumu- pagal pavardes pirmaja raide, todel mano dar ir nesuformuota pilnai  rolleyes.gif  nes esu pries gala
nes mamai jau ryte patvirtinau ir nusiunciau, o jos abeceles pradzioj pavardes pirmoji raidele  blush2.gif

nemanau smile.gif
mano pavardė abėcėlės pradžioje, mano mamos prie galo, abiejų deklaracijas jau pateikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2009 03 03, 17:01)
Nu va nuvaziavom i mok ins.viska sutvarke ir nereik sukt galvos del nieko ax.gif

ar daug žmonių ten dabar?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 17:06)
ar daug žmonių ten dabar?

jaučiu tik internetu čia mes skubam biggrin.gif o važiuoti turbūt nėra daug norinčių.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 17:00)
duomenis vis tiek turėjo pateikti.
Jūsų vietoje pateikčiau deklaraciją su jūsų turimais duomenimis, ir po poros savaičių važiuočiau į VMi su turimais dokumentais įrodančiai kompiuterio įisigijimą ir pinigų mokėjimą.

Bėda tame, kad studentauju užsienyje ir galiu ilgokai negrįžti į Lietuvą. Kaip manot, ar VMI tokiu atveju toleruoja skanuotus dokumentus <turiu sąskaitą faktūrą, berods viskas> ir bendravimą netiesiogiai--internetu/telefonu? Spėju, kad be šansų..
Atsakyti