Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

QUOTE(node @ 2009 03 03, 18:09)
jaučiu tik internetu čia mes skubam biggrin.gif o važiuoti turbūt nėra daug norinčių.

siandien ryte vaziavau i darba pro vmi, tai dar nusistebejau, kad daug masinu i ta puse sukanciu. paskui prisiminiau biggrin.gif

idomu, kiek reikes laukti pinigeliu? o jei deklaracija butu su klaidom, galesiu pataisyt?
Atsakyti
blogiausiu atveju jeigu nepraeitų reikalas su skanuotais dokumentais, susideklaruosit, kai grįšit. Deklaracijas galima teikti ar tik ne už 5 metus atgal.
Nors aišku suprantama, kad pinigėlių dabar norisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DominoS @ 2009 03 03, 17:13)
o jei deklaracija butu su klaidom, galesiu pataisyt?

jeigu bus klaidų, reikės pateikti patikslintą deklaraciją. Bet apie tai tikrai informuos.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 13:26)
Patikrinkit ar įrašyta metinio NPD suma pirmam lape (15 atrodo laukelis)
ne

ne neirasyta, o ka tokiu atveju rekia daryti?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2009 03 03, 17:06)
ar daug žmonių ten dabar?

Mes is Telsiu bet zmoniu ne schmoll.gif iskart priejom
QUOTE(node @ 2009 03 03, 17:09)
jaučiu tik internetu čia mes skubam biggrin.gif o važiuoti turbūt nėra daug norinčių.

As irgi internetu,bet man mokesciuose sutvarke viska NPD patikrino
Atsakyti
o gal man atsakysit, koki NPD irasyti? nes kai irasau ta suma kuri pas mane paskaiciuota, tai raso kad nevisas NPD ir PNPD irasytas g.gif auginu vaika ,kuriam greitai bus 2 metai 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote ar VMI jau turi duomenis iš Sodros ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 03 03, 17:29)
ne neirasyta, o ka tokiu atveju rekia daryti?

įrašyti rankiniu būdu
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2009 03 03, 17:54)
o gal man atsakysit, koki NPD irasyti? nes kai irasau ta suma kuri pas mane paskaiciuota, tai raso kad nevisas NPD ir PNPD irasytas g.gif  auginu vaika ,kuriam greitai bus 2 metai 4u.gif

jūsų NPD, jeigu vaiką auginat ne viena:
320x12+16x12=4032 Lt
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 03, 20:05)
jūsų NPD, jeigu vaiką auginat ne viena:
320x12+16x12=4032 Lt

dekui, taip ir irasiau 4u.gif
Atsakyti
AUGES ačiu už pagalba savo deklaracija jau išsiunčiau.Dabar vargstu su vyro deklaracija...Buvo priduotas metalas.Viskas perkelta,bet reikia įrašyti išskaičiuoto mokesčio sumą.Paimu ją iš pažimos,bet man rašo "PASITIKRINKITE IŠSKAIČIUOTO MOKESČIO SUMĄ".Nesuprantu kodėl g.gif Jau dešimt kartu patikrinau visada ta pati suma gaunasi. Ir dar turiu klausimą-kur įrašyti deklaracijoj jei pažimoj parašyta "Neatpažintos rūšies pajamos"?
Ačiu už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 03 03, 17:58)
Gal kuri žinote ar VMI jau turi duomenis iš Sodros ?  unsure.gif

TAIP
Atsakyti
aš visą laiką grąžindavausi už gyvybės draudimą, bet šiemet randu, prierašą, skambinti į VMi g.gif . gal kas žinot kame reikalas???
Atsakyti
Gal galit kas nors paaiškinti, kodėl skiriasi skaičiukai sodros duomenų bazėj (EV) ir VMI? pvz.: sesės alga 400Lt didedsnė sodroj, o pas mane skaičiukai sodroj mažesni,
o VMI - didesni? g.gif
Atsakyti