blogiausiu atveju jeigu nepraeitų reikalas su skanuotais dokumentais, susideklaruosit, kai grįšit. Deklaracijas galima teikti ar tik ne už 5 metus atgal.
Nors aišku suprantama, kad pinigėlių dabar norisi Papildyta:
QUOTE(DominoS @ 2009 03 03, 17:13)
o jei deklaracija butu su klaidom, galesiu pataisyt?
o gal man atsakysit, koki NPD irasyti? nes kai irasau ta suma kuri pas mane paskaiciuota, tai raso kad nevisas NPD ir PNPD irasytas auginu vaika ,kuriam greitai bus 2 metai
o gal man atsakysit, koki NPD irasyti? nes kai irasau ta suma kuri pas mane paskaiciuota, tai raso kad nevisas NPD ir PNPD irasytas auginu vaika ,kuriam greitai bus 2 metai
AUGES ačiu už pagalba savo deklaracija jau išsiunčiau.Dabar vargstu su vyro deklaracija...Buvo priduotas metalas.Viskas perkelta,bet reikia įrašyti išskaičiuoto mokesčio sumą.Paimu ją iš pažimos,bet man rašo "PASITIKRINKITE IŠSKAIČIUOTO MOKESČIO SUMĄ".Nesuprantu kodėl Jau dešimt kartu patikrinau visada ta pati suma gaunasi. Ir dar turiu klausimą-kur įrašyti deklaracijoj jei pažimoj parašyta "Neatpažintos rūšies pajamos"? Ačiu už atsakymą.
Gal galit kas nors paaiškinti, kodėl skiriasi skaičiukai sodros duomenų bazėj (EV) ir VMI? pvz.: sesės alga 400Lt didedsnė sodroj, o pas mane skaičiukai sodroj mažesni, o VMI - didesni?