Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

QUOTE(Ausrinka @ 2008 04 14, 12:29)
Ačiū. Tai skaičiuojamas pilnas mėnuo. Kitaip sakant, tik už gruodį prisideda prie NP 16Lt?

taip, gimus vaikeliui, NPD pasikeičia nuo kito mėnesio pirmos dienos.
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 04 14, 11:46)
gal kas nors bandete deklaruoti pajamas turedami windows VISTA programa? nes man niekaip nesigauna net parsisiuntus atidaryti ABBYY programa  schmoll.gif

o ka raso? g.gif
reikia instaliuoti ta abbyy programa, atsisiuti GPM 305 tuscia forma, po to preliminaria, atsidaryti ta 305 paskui file-load data susirandi prelim dekl spaudo OK ir tada susoka prelim dekl duomenys i ta 305 ir tada gali tvarkyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 04 14, 11:20)
Už 2006 m. buvo deklaruotos pajamos, susigrazinti pinigėliai, tačiau į deklaraciją nebuvo įtrauktos metalo pardavimo pajamos. Ar galima būtų šiemet patikslinti deklaracija?

manau galite tikslinti deklaraciją

Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 14, 14:47)
o ka raso? g.gif
reikia instaliuoti ta abbyy programa, atsisiuti GPM 305 tuscia forma, po to preliminaria, atsidaryti ta 305 paskui file-load data susirandi prelim dekl spaudo OK ir tada susoka prelim dekl duomenys i ta 305 ir tada gali tvarkyti thumbup.gif

Parsisiunciau visus tuos reikiamus failus, bet kai banday atidaryti pvz. nauja GPM305 arba preliminaria dekaracija man meta lentele, kad WINDOWS CAN NOT OPEN THIS FILE, ir siulo rinktis programa su kuria atidaryti. Kai pasirenku ta ABBYY man raso preliminari_deklaracja.ffdata is not valid Win 32 application
Tai va doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 04 14, 16:26)
Parsisiunciau visus tuos reikiamus failus, bet kai banday atidaryti pvz. nauja GPM305 arba preliminaria dekaracija man meta lentele, kad WINDOWS CAN NOT OPEN THIS FILE, ir siulo rinktis programa su kuria atidaryti. Kai pasirenku ta ABBYY man raso preliminari_deklaracja.ffdata is not valid Win 32 application
Tai va  doh.gif

o abbyy instaliavai? i ja reikia ikelti 305 ir preliminaria...
Atsakyti
gal kas žinot, ar reikia deklaruoti įsigytą žemės sklypą?
nei aš, nei vyras neesam iš tų, kam privaloma deklaruoti pajamas ir turtą. Ačiū
Atsakyti
čia kalbama apie pajamų deklaravimą. Pirkdami sklypą pajamų neįgijote wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia* @ 2008 04 14, 18:49)
gal kas žinot, ar reikia deklaruoti įsigytą žemės sklypą?
nei aš, nei vyras neesam iš tų, kam privaloma deklaruoti pajamas ir turtą. Ačiū

Deklaruoti reikes, jei ta zemes sklypa parduosit neislaike nuosavybeje 3 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura_j: 14 balandžio 2008 - 18:22
QUOTE(dzhina @ 2008 04 14, 16:30)
o abbyy instaliavai? i ja reikia ikelti 305 ir preliminaria...

Taip parsisiunciau as ABBYY bet kai bandau ji atidaryti tai meta lentele, kad negali atidaryti failo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 04 14, 19:50)
Taip parsisiunciau as ABBYY bet kai bandau ji atidaryti tai meta lentele, kad negali atidaryti failo  doh.gif

tai tada pildyk on line nes ta Vista ne veltui vadinama višta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 04 14, 19:50)
Taip parsisiunciau as ABBYY bet kai bandau ji atidaryti tai meta lentele, kad negali atidaryti failo  doh.gif

Atsisiųsk GPM305.zip ir ji išarchyvuok, tada atsidaryk ir spausk Meniu->Load data (įkrauti duomenis) ir tada atsidariusiame lange ieškok savo preliminarios deklaracijos.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 04 14, 20:23)
Atsisiųsk GPM305.zip ir ji išarchyvuok, tada atsidaryk ir spausk Meniu->Load data (įkrauti duomenis) ir tada atsidariusiame lange ieškok savo preliminarios deklaracijos.

Tame ir esme, kad ta ABBYY kiek suprantu turetu man atsiusti ZIP formatu, kuri reiktu isarchyvuoti, bet mano kompas visai kazkoki kitokiu formatu parsiucia ir nieko neina padaryt verysad.gif
Atsakyti