Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

QUOTE(Auges @ 2008 04 17, 08:28)
NPD
320*12+16*4=3904Lt
jeigu riekia taisyt, tai žinoma taisykit, pildykit kitą deklaraciją ir tiek.

kaip man tiksliai suzinot, koks man 2007 m. buvo pritaikytas NPD? nes pagal sita pateikta formule jis man skirias nuo to kuris jau pagal VMI turimus duomenis apskaiciuotas ir irasytas mano deklaracijoj.
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 04 17, 11:35)
kaip man tiksliai suzinot, koks man 2007 m. buvo pritaikytas NPD? nes pagal sita pateikta formule jis man skirias nuo to kuris jau pagal VMI turimus duomenis apskaiciuotas ir irasytas mano deklaracijoj.

http://www.vmi.lt/pp...ages/step1.aspx
cia yra skaiciuote ir pati pabandyk paskaiciuoti irasiusi duomenis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 04 17, 11:35)

o koks skirtumas koks pritaikytas.
Koks pritaikytas matai VMi duomenyse. Koks turi būti pasiskaičiuok pati arba pažiūrėk mano poste smile.gif
Į deklaraciją įrašomas toks, koks turi būti, o ne koks buvo
Atsakyti
Užpildžius GPM deklaraciją, gavosi kad mums reikia sumokėti VMI. Tik niekur nerandu kaip tai padaryti g.gif Padėsit 4u.gif
Atsakyti
Man tos deklaracijos - stresas kiekvienais metais doh.gif Atrodo, uzpildai viena karta ir jau turetum moket, o ne velnio doh.gif Uzsimirsta per metus blush2.gif Va ir dabar: isinstaliavau ta deklaraciju pildymo programa, parsisiunciau preliminaria deklaracija, bet niekaip jos neatidaro doh.gif nu kame saknys gali but? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržetta: 17 balandžio 2008 - 21:34
QUOTE(dzhina @ 2008 04 14, 14:47)
reikia instaliuoti ta abbyy programa, atsisiuti GPM 305 tuscia forma, po to preliminaria, atsidaryti ta 305 paskui file-load data susirandi prelim dekl spaudo OK ir tada susoka prelim dekl duomenys i ta 305 ir tada gali tvarkyti thumbup.gif

o va sitaip gavosi thumbup.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 04 17, 22:33)
Man tos deklaracijos - stresas kiekvienais metais  doh.gif Atrodo, uzpildai viena karta ir jau turetum moket, o ne velnio  doh.gif Uzsimirsta per metus  blush2.gif  Va ir dabar: isinstaliavau ta deklaraciju pildymo programa, parsisiunciau preliminaria deklaracija, bet niekaip jos neatidaro  doh.gif nu kame saknys gali but?  g.gif

atsisiusk GPM 305 tuscia ir i ja kelk duomnis file-load data-surandi prelim dekl spaudi OK ir tada prelim dekl duomenys susoka i tuscia 305 forma thumbup.gif
Atsakyti

Ar tiesa, kad uzpildzius pakartotina (istaisyta) deklaracija pinigu reiks laukti 3 men.? doh.gif
1 karta padaviau dar kovo 18 ir laukiau....Po 16 d. paskambinau 1882, atsake viskas gerai-reikia laukti. Uzvakar dar karta paskambinau-truksta dukros a/k (mokejau uz studijas) doh.gif Liepe siust dar karta. O vakare gavau laiska is VMI ir paskambinau-pasake, kad nereikejo siusti, o tik paskambinti...
Tai kam tiketi? g.gif
Oj, pikta esu bash.gif
Atsakyti
QUOTE(LaraV @ 2008 04 18, 09:32)
Ar tiesa, kad uzpildzius pakartotina (istaisyta) deklaracija pinigu reiks laukti 3 men.? doh.gif
1 karta padaviau dar kovo 18 ir laukiau....Po 16 d. paskambinau 1882, atsake viskas gerai-reikia laukti. Uzvakar dar karta paskambinau-truksta dukros a/k (mokejau uz studijas) doh.gif Liepe siust dar karta. O vakare gavau laiska is VMI ir paskambinau-pasake, kad nereikejo siusti, o tik paskambinti...
Tai kam tiketi?  g.gif
Oj, pikta esu bash.gif

as kai mamos istaisyta nusiunciau tai pinigelius sumokejo kazkur po 2 sav thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 18, 09:37)
as kai mamos istaisyta nusiunciau tai pinigelius sumokejo kazkur po 2 sav thumbup.gif

Aciu smile.gif gal ir man.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaraV @ 2008 04 18, 09:40)
Aciu smile.gif gal ir man.... g.gif

paskaiciuok 10 darbo dienu o jei tada neperves vel skambink...
Atsakyti
Noriu paklausti. Uzpildziau mamos deklaracija uz 2007 m., jau gavo pinigelius. Dabar noriu uz 2006 m. uzpildyti, bet niekaip neatidaro preliminarios, nors GPM302 zip formatu parsisiunciau, "iszipinau", o preliminarios neatidaro verysad.gif
Ka daryt? O gal jos nera, nes mama, tik siemet pasidare vmi "vartotoju". Jei del tos piezasties, tai kaip imanoma uzpildyti ta deklaracija uz 2006m.? bandziau toj tuscioj formoj, bet neleidzia duomenu ivedineti.
Atsakyti