Bet as niekad apie toki nesu girdejusi
Reikes gal pamegint kept kas 10 dienu
QUOTE(daividija @ 2008 05 12, 22:10)
Nieko nepraradai
mane tai net purto kai kazkoki daikta reikia tiek raugt ilgai
As geriau liksiu prie svieziu kepiniu
,nes tokiom terlionem nelabai noro ir laiko tureciau...Lenkiu galva kas sugeba tai.
QUOTE(Asio @ 2008 05 12, 19:15)
Nieko nepraradai
man jis net labai siaipsau
ji reikia laikyti ne saldytuve, kad augtu ir daugintusi tos bakterijos, tai vasara turi toki nelabai koki kvapa, kuris jauciasi ir iskepus 
dar ir kvapa turi,
QUOTE(daividija @ 2008 05 12, 22:10)
Aš ir kažkada auginau tokį pyragą.Man ir tas kvapelis,o ir neapetitnai atrodo,kol jis tarp to indo augo
Pagyrimu mazai surinko tas pyragas, tai jau ir isvadas padariau
, kad kazkaip gyvenau be jo, tai ir toliau gyvensiu, karts nuo karto ko nors skanaus ir sviezio iskepdama
Dabar megaujuos sokoladine svajone....


100 g lazdyno riesutu be odeles
400g maltu lazdyno riesutu
200g juodo sokolado
300g sviesto
6 kiausiniai
250g cukraus
>Sukapoti riesutus ir paskrudinti trumpai.Taip pat maltus paskrudinti.
>Sokolada su sviestu islydinti ant garu voneles.Leisti praausti.
>Kiausinius atskirti.Baltymus iki stangrumo isplakti ir padeti saltai. Kiausinio tryni isplakti 5min kartu su cukrumi.Imaisyti riesutus ir sokolado mase. Balytmus atsargiai imaisyti i mase.
>Supilti i kepimo forma (ja pries tai patepti riebalais ir cukrumi) ir pasauti i ikaitinta orkaite 45-55 min (150°). Iskepus leisti maziausiai 20 min atvesti.
P.S. As kepiau is puses normos(30min).kadangi riesutam alergiska esu, tai dejau tik 100g kapotu ju (kad negautu organizmas soko
).Tirpsta ant liezuvio...
Bet tikra kaloriju bomba(gabaliukas ca.480kcal,bet gabaliukas gabaliukui nelygus
), nespejau net atvesti leisti..


100 g lazdyno riesutu be odeles
400g maltu lazdyno riesutu
200g juodo sokolado
300g sviesto
6 kiausiniai
250g cukraus
>Sukapoti riesutus ir paskrudinti trumpai.Taip pat maltus paskrudinti.
>Sokolada su sviestu islydinti ant garu voneles.Leisti praausti.
>Kiausinius atskirti.Baltymus iki stangrumo isplakti ir padeti saltai. Kiausinio tryni isplakti 5min kartu su cukrumi.Imaisyti riesutus ir sokolado mase. Balytmus atsargiai imaisyti i mase.
>Supilti i kepimo forma (ja pries tai patepti riebalais ir cukrumi) ir pasauti i ikaitinta orkaite 45-55 min (150°). Iskepus leisti maziausiai 20 min atvesti.
P.S. As kepiau is puses normos(30min).kadangi riesutam alergiska esu, tai dejau tik 100g kapotu ju (kad negautu organizmas soko
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 13, 17:03)
Pagyrimu mazai surinko tas pyragas, tai jau ir isvadas padariau
, kad kazkaip gyvenau be jo, tai ir toliau gyvensiu, karts nuo karto ko nors skanaus ir sviezio iskepdama 
Aš, kaip išbandžiusi, galiu pasakyt, kad išvadas padarei teisingas
Beje, bent jau kvapo maniškis neskleidė jokio
aguonele, niammmm...
QUOTE(aguonele @ 2008 05 13, 15:23)
Dabar megaujuos sokoladine svajone....
QUOTE(Asio @ 2008 05 12, 21:15)
Nieko nepraradai
man jis net labai siaipsau
ji reikia laikyti ne saldytuve, kad augtu ir daugintusi tos bakterijos, tai vasara turi toki nelabai koki kvapa, kuris jauciasi ir iskepus 
man tai per švelniai pasakyta, kad "labai šiaipsau"
QUOTE(rudens-vaikas @ 2008 05 13, 20:51)
man tai per švelniai pasakyta, kad "labai šiaipsau"
Grįžau atostogoms namo, močiutė kviečia į svečius ir stebuklingą pyragą siūlo - tai švelniai tariant šiaip sau, o nešvelniai tariant, nieko neskaniau nesu valgius. Nueinu per tas pačias atostogas pas kitas gimines - ir vėl tas stebuklingas pyragas (visi tešla pasidalino)
. Nu kai po to Vilniuj dar pasiūlė to pyrago, tai jau iškart atsisakiau. Gerai bent jau tai, kad visi kepusieji irgi pritarė, kad neskanu ir daugiau nekeps.
QUOTE(aguonele @ 2008 05 13, 18:23)
Dabar megaujuos sokoladine svajone....


100 g lazdyno riesutu be odeles
400g maltu lazdyno riesutu
200g juodo sokolado
300g sviesto
6 kiausiniai
250g cukraus
>Sukapoti riesutus ir paskrudinti trumpai.Taip pat maltus paskrudinti.
>Sokolada su sviestu islydinti ant garu voneles.Leisti praausti.
>Kiausinius atskirti.Baltymus iki stangrumo isplakti ir padeti saltai. Kiausinio tryni isplakti 5min kartu su cukrumi.Imaisyti riesutus ir sokolado mase. Balytmus atsargiai imaisyti i mase.
>Supilti i kepimo forma (ja pries tai patepti riebalais ir cukrumi) ir pasauti i ikaitinta orkaite 45-55 min (150°). Iskepus leisti maziausiai 20 min atvesti.
P.S. As kepiau is puses normos(30min).kadangi riesutam alergiska esu, tai dejau tik 100g kapotu ju (kad negautu organizmas soko
).Tirpsta ant liezuvio...
Bet tikra kaloriju bomba(gabaliukas ca.480kcal,bet gabaliukas gabaliukui nelygus
), nespejau net atvesti leisti.. 


100 g lazdyno riesutu be odeles
400g maltu lazdyno riesutu
200g juodo sokolado
300g sviesto
6 kiausiniai
250g cukraus
>Sukapoti riesutus ir paskrudinti trumpai.Taip pat maltus paskrudinti.
>Sokolada su sviestu islydinti ant garu voneles.Leisti praausti.
>Kiausinius atskirti.Baltymus iki stangrumo isplakti ir padeti saltai. Kiausinio tryni isplakti 5min kartu su cukrumi.Imaisyti riesutus ir sokolado mase. Balytmus atsargiai imaisyti i mase.
>Supilti i kepimo forma (ja pries tai patepti riebalais ir cukrumi) ir pasauti i ikaitinta orkaite 45-55 min (150°). Iskepus leisti maziausiai 20 min atvesti.
P.S. As kepiau is puses normos(30min).kadangi riesutam alergiska esu, tai dejau tik 100g kapotu ju (kad negautu organizmas soko
Kaip noreciau dabar su kava







