As sian susipykau su savo orkaite
Ji zaraza perdege, o as jau tesla padariau mieline
. Kas jai bus?
I saldytuva idejau, bet nezinau nezinau
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 14, 19:00)
As sian susipykau su savo orkaite
Ji zaraza perdege, o as jau tesla padariau mieline
. Kas jai bus?
I saldytuva idejau, bet nezinau nezinau 
jei idejai i maiseli, maiselis sprogs
QUOTE(rusaite @ 2008 05 14, 20:25)
Nea, i toki puoda plasmasini su dangciu
Prajuokinot labai
*Marija* kiek as zinau, tai mieline tesla saldytuve jau neauga
*Marija* kiek as zinau, tai mieline tesla saldytuve jau neauga
QUOTE(aguonele @ 2008 05 14, 21:27)
Zinau, kad neauga, bet ismest gaila, gal i mikrobange paskui pabandysiu ikist
QUOTE(aguonele @ 2008 05 14, 18:27)
Auga auga,as blynus kai kepdavau(mielinius),tesla idedavau i saldytuva,ir ji dar iskildavo ten
Matai, o as kvailele galvojau kad ne
gyveni ir mokais...
Oi jau cia jei uzeini, tai tikrai konors uzsigeidi
vakar prisiziurejau tai siandiena puoliau kepti vyniotinius. Kadangi is manes kepeja ne kokia, tai Nusipirkau sluoksniuotos teslos, viena laksta apdejau obuoliais kita bananais susukai i ritineli ir stai kas gavosi

Tik va nesaldus gavosi, cukraus nepabarsciau

Tik va nesaldus gavosi, cukraus nepabarsciau
Sweikutes, noreciau siek info is jusu, ketinu kepti torta su biskvitu, ar galit man pasakyti, kaip reikia pasaryti ta pertepima, nes visnos sako kad reikia deti zeletinos, o kitos kad nea, pirma karta kepti ketinu, tai kazkaip geda bet nezinau
QUOTE(*Kristi* @ 2008 05 15, 20:19)
Sweikutes, noreciau siek info is jusu, ketinu kepti torta su biskvitu, ar galit man pasakyti, kaip reikia pasaryti ta pertepima, nes visnos sako kad reikia deti zeletinos, o kitos kad nea, pirma karta kepti ketinu, tai kazkaip geda bet nezinau 
Žiūrint, iš ko planuoji pertepimą daryti. Jei kokia uogiene pertepsi, tai aišku į ją želatinos nereikia
QUOTE(*Kristi* @ 2008 05 15, 20:19)
neaisku koki pertepima darysi, is ko?
gal kas turi tikra amerikietisko surio pyrago recepta