Įkraunama...
Įkraunama...

Gerklės skausmas

sveikutes:)
man irgi skaudejo gerkle, padejo sklavimai juros druska. taciau dabar prasidejo rimtesne problema - infekcija perejo i trocheja ir visi pozymiai rodo galima bronchita. ka patartumet? kiekienais metis sergu, taciau nestumo metu neisivaizdu0oju kokius vaistus gerti, vaistineje visi sako skirtingai, o pas daktare tik geguzes 7. lauksiu atsakymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 26, 18:00)
ojojoj...ziuriu pavasaris, organizmas nusilpes ir vis daugiau musu susiduria su sia problema  unsure.gif  g.gif  aisku, labai negerai sirgt, bet...nieko nepadarysi... doh.gif  va, as 10 savaite kaip  nestuke.gif  ir ziauriaaaaaai skauda gerkle....tai ciulpiu Isla ir geriu sirta arbatele su meduciu...bet kas labiausiai nervuoja, tai ka tik atsigulu, is kart pradeda gerkle draskyti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jei atsigulus ima draskyti gerkle, nebutinai tai vien gerkles problemos, gali buti, kad didejant pilvukui spaudziamas tavo skrandis ir tai esofagialinis refliuksas (remuo), jei anksciau jo neteko patirti, gali neatskirti nuo astraus gerkles skausmo. Nes gerkles skausmai neturetu priklausytri nuo padeties.
Siulau pasitikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vekoni @ 2008 04 27, 18:14)
sveikutes:)
man irgi skaudejo gerkle, padejo sklavimai juros druska. taciau dabar prasidejo rimtesne problema - infekcija perejo i trocheja ir visi pozymiai rodo galima bronchita. ka patartumet? kiekienais metis sergu, taciau nestumo metu neisivaizdu0oju kokius vaistus gerti, vaistineje visi sako skirtingai, o pas daktare tik geguzes 7. lauksiu atsakymo schmoll.gif

Man panasiai buvo nestumo metu, tai gydytojas skyre Bioparox, ji galima nestukems. Per dvi dienas visi simptomai dingo ir jokio poveikio vaikiukui kaip ir nera.
Atsakyti
ojei doh.gif negana to kad kosejau, atsirado sloga ir jau beveik baigiau pagyti, vakar lupa apsoko verysad.gif kas svarbiausia - niekada gyvenime to nera buve g.gif g.gif g.gif o dabar kai apsoko tai apsoko...visa istino, o sasas siaubingai didelis, jokie tepaliukai nepadeda doh.gif verysad.gif beveik 11 menuo nestuke.gif ir tokie negeri dalykai vyksta ...pas gydytoja tik po svenciu einu .....
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 04 29, 10:38)
Man panasiai buvo nestumo metu, tai gydytojas skyre Bioparox, ji galima nestukems. Per dvi dienas visi simptomai dingo ir jokio poveikio vaikiukui kaip ir nera.

As taip pat bioparox naudoju!! Labai gerai veikia thumbup.gif thumbup.gif Svarbiausia gerai tas, kad ir gerklei ir nosei tinka vienu metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 04 29, 13:29)
ojei  doh.gif  negana to kad kosejau, atsirado sloga ir jau beveik baigiau pagyti, vakar lupa apsoko  verysad.gif  kas svarbiausia - niekada gyvenime to nera buve g.gif  g.gif  g.gif  o dabar kai apsoko tai apsoko...visa istino, o sasas siaubingai didelis, jokie tepaliukai nepadeda  doh.gif verysad.gif beveik 11 menuo  nestuke.gif ir tokie negeri dalykai vyksta ...pas gydytoja tik po svenciu einu .....

o kaip cia taip buna? blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš irgi vargstu su skaudančia gerkle. Tai gydausi Tantum Verde purškalu ir arbatos- su medum,jo nedaug, citrina, skalauju su druska, bet ilgokai nepraeina. Bandau ir su ramunėliu užpilu, jų arbatos irgi gėriau, nors paskaičiau, kad kelia gomdos susitraukimus, tad gerti nepatariu. Ar gerklės gydymas nėštumo metu nepakenkė vaikeliui? Man antras nėštumas, pirmo metu irgi pradžioje gydžiausi gerkle, tai nežinau nuo to ( gali būti vienas iš variantų) vaikui atvira ovalinė anga širdutėj iki šiol - gerai, kad bent ne rimtesnė širdies patologija. schmoll.gif dabar su baime gydau gerkle, bet ką daryti, gi gali nusileisti žemiau, tada bus dar didesnių prolemų. Ar yra čia mamų, kurios gydėsi gerklę abiejų nėįtumų metu - ar tai įtakojo kaip nors vaikučio sveikatą?.
Linkėčiau visoms nestuke.gif būti sveikoms.
Atsakyti
O aš nieko nedarau, kai suskausta gerklę. Ta prasme neieškau jokių vaistų. Geriu karštų arbatų, daugiau pagulinėju ir praeina smile.gif

QUOTE(Verdaina @ 2008 04 29, 14:39)
o kaip cia taip buna?  blink.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miladze @ 2009 12 13, 20:57)
Sveikos. Aš irgi vargstu su skaudančia gerkle. Tai gydausi Tantum Verde purškalu ir arbatos- su medum,jo nedaug, citrina, skalauju su druska, bet ilgokai nepraeina. Bandau ir su ramunėliu užpilu, jų arbatos irgi gėriau, nors paskaičiau, kad kelia gomdos susitraukimus, tad gerti nepatariu. Ar gerklės gydymas nėštumo metu nepakenkė vaikeliui? Man antras nėštumas, pirmo metu irgi pradžioje gydžiausi gerkle, tai nežinau nuo to ( gali būti vienas iš variantų) vaikui atvira ovalinė anga širdutėj iki šiol - gerai, kad bent ne rimtesnė širdies patologija. schmoll.gif  dabar su baime gydau gerkle, bet ką daryti, gi gali  nusileisti žemiau, tada bus dar didesnių prolemų. Ar yra čia mamų, kurios gydėsi gerklę abiejų nėįtumų metu - ar tai įtakojo kaip nors vaikučio sveikatą?.
Linkėčiau visoms  nestuke.gif  būti sveikoms.

Ojej, uzuojauta. Negalima net su tokiu nekaltu atrodytu susirgimu kaip gerkles skausmas juokauti.. Man skaudejo pries naujus gerkle, ciulpiau visokius isla, propodeza ir pan, bet nieks nepadejo. skalavau gerkle, bet irgi nieko. Paskui sutino puse kaklo, nuejau pas lor gydytoja, ogi pasirodo, kad puliuojanti angina- nauji metai lovoj, su antibiotikais ir spiritiniais kompresais ant kaklo.. Dar vis turiu gerti antibiotikus (10 dienu) nes pulinys jau buvo pradejes eiti zemyn.. O mano pilvukui dar tik 12 savaiteliu. Ziurekit visos, saugokites, o jei jau kazka skauda, geriau kreipkites i profesionalus, kol dar ne velu!
Atsakyti
Forume jau kazkur skaiciau, kad drasiai galima Isla ir Faringodol. Bet kai susiduriau su sia problema supratau: Isla nepadeda visishkai... O Faringodol lapelyje parasyta: pasitarti su gyditoju, arba vaistininku. (Tiesa, Faringodol man dar kazkada siule lazdynu ligonines daktare). Jis padeda, bet piktnaudziaut neverta... as viena tablete per kelis kartus suciulpdavau... Ir daug arbatu su citrina... Vaistineje man pasiule gert Gripo1, ar kazka panasaus...
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 01 18, 22:43)
Forume jau kazkur skaiciau, kad drasiai galima Isla ir Faringodol. Bet kai susiduriau su sia problema supratau: Isla nepadeda visishkai... O Faringodol lapelyje parasyta: pasitarti su gyditoju, arba vaistininku. (Tiesa, Faringodol man dar kazkada siule lazdynu ligonines daktare). Jis padeda, bet piktnaudziaut neverta... as viena tablete per kelis kartus suciulpdavau... Ir daug arbatu su citrina... Vaistineje man pasiule gert Gripo1, ar kazka panasaus...

Man nuo gerklės skausmo padėjo purškiamas Tantum Verde. Jį gydytoja paskyrė. Be to informaciniame lapelyje rašo, kad galima vartoti ir nėščiosioms.
Atsakyti
Labas vakaras.Kaip ir visą laiką...žiema,susirgau. Temperaturos nėra, bet čiaudau stipriai, iš nosies bega doctor.gif cray.gif cray.gif cray.gif jaučiuosi blogai verysad.gif nežinau ką daryti. Su gerklę jau viskas aišku man. rolleyes.gif O kaip gydytis kad nepakęstų vaikui?
Atsakyti