Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(nicorrette @ 2006 11 21, 17:04)
bet kaip suprantu, čia irgi purškia toj kabinoj savaiminio įdegio kremą, ar ne?  g.gif

taip.
cia tas pats.
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2005 06 09, 09:26)
Kiek beskaitau apie kremus, soliariuma ar purskiama idegi-viskas baigiasi Beta karotinu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kaip tas purskiamas g.gif , pvz. ant baltos su apgamu serija mergos?

tas [urskimas butent ir tokiems zmonems, kaip tu: kas turi bedeliu su oda, ar siaip nenori svilintis, arba elementariai neidega bet kuriuo atveju. Impulse bus toks. tik ten ne kosmetologe nupurskines, o kabina kazkokia tiuningine automatizuota stoves. isejai, isejai ir jau rudas bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai ziauriai nepatinka tos purskimo proceduros schmoll.gif ir ziauriai negraziai atrodo , maciau viena vaikina isipurskusi tai gryna morka spalvos slykstesnes nemacius doh.gif
Jeigu turite daug apgamu manau geriau tepliotis kokiais kuno losjonais su spalva negu ten eiti nusipurksti bigsmile.gif
Atsakyti
jo,tas pats. tik skirtumas, kur zmogus purskia, o kur pati kabina. man tai didelis ir privatumo skirtumas, ir preciziskumo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minime @ 2006 11 17, 22:37)
savanoriu impulse. et dar nera. tik bus greit

O kas zino, kada tiksliai bus? g.gif
Atsakyti
jav jos populiarios..bet vistiek soliarumas yra geriua......yra soliariumo lovos kur yra mzia uva spinduliu..ir maizua kenkia odai...nes uva spinduliai isigeria gilyn i oda...

o del to purskiamos kabinos....tai neisbandzius nezinosit......reikia nat savo kailio isbandyti.....man asmeniskai nepatiko..ir as persizegnojau kad niekada neisiu..... doh.gif

viskas dariau taip kaip reikia...bet vistiek ten kur pirstai.. nagai...liko rudos demes....ten kur daugiau rauksliu irgi liko tamsiau....o kai po keliu dienu padejo tas kremas plautis tai atrodziau kaip velykinis kiausinis....ypac kaklas buvo tokias dryziais......tai maudziausi i diena daug kartu kad greicau nusiplautu tas idegio kremas......

pirstus ir lupas antakius ir tt....rekia issitepti kokiu kremu-vazelinu....kad nebutu tamsiau......reikia atsistoti issketus kojas..visus pirstus isskesti....galva pakelti kad kaklas matytusi..... ir t.t....kuna pries procedura reikia nuskrubinti.....ant kuno turi buti kuo maziau plauku.....pries procedura nenaudoti jokiu purskykiu pazastu dezodorantu ir t.t.....po proceduros nesmaudyti 4-6 valandas......ir t.t...labai svarbu kuna po kievieno maudymosi tepti drekinamuoju kremu....

cia tas pats kaip kuna kremu issitepti.....tik teptis per daug marmaliojimo...o tas purskiamas kremas tipo tolygiai pasiskirsto po kuna......

bet kas is to......vistiek nebuna taip lygiai kaip nuo paprasto soliarumo.....ir nuo paprasto soliarumo oda plaunasi vienodai......o nuo kremo oda plaunasi plemais....jei kunas sulampa...pvz nuo sporto......ispurvina rubus....jei rubai sviesus......jei pataline balta pataline issimurzins....ir dar specifinis kvapas jausis nuo kuno... doh.gif

spavos tamsumas priklauso nuo kartu....pirma karta oda truputi paruduos....antra karta daugiau trecia dar daugiau......jei nori islaikyti spalva reikia eiti kas savaite.....tada ir neatrodysi "murzina" ar plemais.....pamatai kad jau plauniesi plemais eini vel purkstis.......man uzteko vieno karto..... doh.gif atsikelus kita diena pamaciau visus defektus..... doh.gif rudesnius plemus ir .tt....nors viska dariau pagal taisykles.....uzteko ir vieno karto...

draugei tas pats atsitiko kad ir man.... doh.gif

vienu zodziu......man nepatiko.....

nu cia rodo kap purskia....

purskiamas soliariumas..

ir cia rod..paspauskite ant video...

purskiams soliariumas

user posted image

tik aisku reikia nuogom buti su kepurele ir su akiniais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 30 lapkričio 2006 - 03:28
QUOTE(passion @ 2006 11 17, 17:30)
nua, kad zinokit ne.., as gi isbandziau pati savo kailiu, ir ne viena karta.. tai nei man veido nei plauku nudaze.. ax.gif  ant plauku yra reikia kepurele dusho uzsideti ir tiek.. o nupurskia tolygiai. nera nei demiu, nei taip kad, veidas rudesnis uz kuna..  na as netapau geltona  blush2.gif  tiesiog graziai irudau.. ir nenusiplaudinejo demem. tiesiog tolygiai per savaite mazdaug isblunka, bet juk naturalu, joks idegis nesilaiko per amzius  smile.gif  bet tikrai nebuvau kaip apelsinas, greiciau kaip shokoladas  blush2.gif
[?

tai tu tada esi "lucky"....jei tolygiai nusiplovinejo.....arba esi tamsaiu gymio.... g.gif

as kai svieios odos.....tai man matesi dryziai kai pradejo spalva plautis...

spalva tikrai buna ruda...jokio morkavumo nebuna.....po keliu kartu..nebt po daugiau kartu atsiras morkavumas.......kai kuriems tikrai veidas buna tamsesnis nei kunas po proceduros......ir jei pamatai tamsesnius plemus reikia patrinti juos su "baby oil"........bet man nei "baby oil" nepadejo atsikratyti plemais... doh.gif
Atsakyti
yra kelios rusys tu kabinu......yra mistc tan......kur idejau nuoruodas....yra magic tan.....ten purskia visa kuna is daug skyluciu....

vienu zodziu kap bepurkst..rezultatas toks pat yra....

va tokia kabina...

user posted image

o cai va parodo pilnai kaip rekia purkstys ir pasiruosti....

magic tan

tikiuoisi padejau.... blush2.gif paneles isbandykit ir papasakokite man savo ispudzius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 30 lapkričio 2006 - 03:49
Aha, tn ta kabina, kur bus impulse, tokia kaip Magic Tan, kur Isabelle imete fotke.
ale mergicos, as negirdejau tokiu ciudu,kad nelygiai nusiplovinetu. visur nete narsau, kad kaiesiiu pati isbandyti, buciau "pasikauscius" 100%. Mane drauge, kuri pastoviai naudoja sita paslauga uzsieny, primoke, kad rezultatas ir jo sekme priklauso nuo to, kaip pasiruosi ir kaip po to priziuri ta idegi. Aisq, kad didesnio kruopstumo reikalauja prieziura, nei po soliariumo, bet, mergaites, ar gi galima lyginti???
juk soliariumas kenkia odai, o kiek tu kur isvis negali idegti, arba nestukes, arba maitinancios mamytes, arba turincios apgameliu daug, ar kitu bedeliu? negali gi svilintis kiaurus metus? juk yra tik 3 idegio variantai: saule,soliariumas ir savaiminis idegis. As manau ir esu isitikinusi,kad butina save patausoti, o savaiminiam idegiui, kaip sveikiausiam budui, alternatyvu kol kas nera. net lygint nereikia su soliariumu. cia du skirtingi dalykai, kuriuos geriausia apskritai kaitalioti tarpusavy.
ir kaip gerai, kad purskia ne zmogus, o kabina! jauciu bus super tolygiai thumbup.gif tereikia normaliai scrub'a (pilinga) pasidaryti ir pries pat seansa riebiu kremuku ar vazelinu issitempti problemines vieteles (alkunes, kelius, nagu odeles ir pan.) ir viskas! Nemanau,kad cia daug. sveikata reikalauja demesio, todel nereikia verkti, kad tenka truputeli atidziau pasiruosti seansui.
Be to suzinojau,kad tas losjonas svelniai kvepia karamele/abrikosu ir nusiplauna tolygiai, jei viska darai pagal taisykles.
as manau, kad kai jau Impulsas prades siulyti sita paslauga - tikrai suzinosim. jie gi dideli-pasiskelbs mirksiukas.gif ir manau,kad kiekviena tikrai issamiai ismokys kaip ten ka tixliai daryti.

p.s. Isabelle, nesutinku,kad kaip bemurksk - rezultatas toks pat. mano drauges kelios liko nepatenkintos purskimo pistoletu naul bare, nes neisdriso visai apsinuoginti pries moteriske, o tai kam tada is viso eiti, jei ant triusu purskia? lotuliukas.gif
ir labai didelis skirtumas, ar tave purksia visai automatizuotas irenginys, taip plonai plonai ir lygiai lygiai, ar kai tu pats maliavojies arba moteriske kaskadom varo lotuliukas.gif
bet kuriuo atveju taika drinks_cheers.gif turek savo nuomone. nuomone is principo yra geras dalykas thumbup.gif
Papildyta:
beje, dar nete pasiskaiciau, kad DHA, esantis savaiminiam losjone - tai toks cukrus, kuris "musyse" lotuliukas.gif sukelia aktyviai gamintis melanina, todel nuo jo ir parusta musu odele. Losjone daziklis - tik bronzantas.Visa kita - aktyvios, bei drekinancios ir puoselejancios medziagos (kokybiskuose savaiminiuose losjonuose).
Taigi trumpiau - odoje ivyksta panasi reakcija, kaip ir gavus UV doze. (panasi,bet ne tapati!). Savaiminis nusiplauna greiciau uz UV idegi tik todel, kad reakcija ivyksta paciame virsutiniame odos sluoksnyje - epidermy, kuris savaites begyje naturaliai atsinaujina (priklausomai kiek dregmes ir pan.oda gauna, taip pat nuo individualiu jos savybiu).
UV, atvirksciai, eina kiaurai ir veikia (zaloja) ir pacia derma (gilesni odos sluoksni). Todel odos parudimas UV atveju- tai jau odos uzdegimas (oda bando apsisaugoti).
Savaiminiam,kaip minejau, - reakcija, kaip minejau, tik epidermy, todel ir idegis laikosi trumpiau.
Ale koks skirtumas, kuris ilgiau ,kuris trumpiau, jei tai du skirtingi dalykai?!
tas pats kas sriuba su strudeliu lygint lotuliukas.gif
Papildyta:
ai,beje,dar kilo paskutine mintis. nuo savaiminio nesigamina vitaminas D, todel busimomsarba maitinancioms mamytems ai irgi vienintelis variants bigsmile.gif
ciao! lotuliukas.gif
Atsakyti
nescios ir maitinancios mamytes turetu atsargiai su ta idegio kabina....nes neaiksu kaip regous oda nuo per daug hormonu...gali ir plemais ismetyti ir t.t....bet jau man daktaras nerekomendavo kai buvau nescia naudoti savaiminio idego kremus.... g.gif

o kai ejau i ta idegio buda.....buvo klausimas ar nesu nescia.... g.gif nes jie neatsako uz kitokia spalva ar plemus ar t.t.....

o del kvapo tai ir savaiminio idegio kremai kvepia....yra ir idego kremu su dha..ne vien bronzos....ir yra dvigubi..ir bronza ir dha....

kvepia tik keleta valandu..po to tik specifinis kvapas lieka......lieka dha kvapas......

sakau neverta gincytis....pabandykit pacios.....tik nepamirskite paskui izpudziu parasyti.... 4u.gif labai idomu....

tas magic tan...ta parsme magic tan kremas geresnis nes tas kremas turi antisenejimo priedo...tipo oda stangrins....ir lygnis..

o del nusiplovimo....tai jo...eigu buciau kuna plovusi svelniai be kempines...tik su muilu ir rankom..ir bucau su ranksliuosiu grubiai nesluoscius kuno.....tai nebutu tokiu matomu plemu........as aplamai norejau greiciau ta krema nuplauti nes mane tas kvapas erzino.....ir pirstai ..plastokos....alkunes ..pedos labai negraziai atrode..kaip murzini.....o dar net nesimaudzius buvau....ir kaip minejau viska pagal taisykles dariau.... g.gif

ai tiesa.....spalva atsiras tik po keliu valandu.....ta parsme po keleiu valandu spalva isryskes.....

o del purskiamu kabinu...tai as turejau omeny kad visos kabinos vienodai purskia.....kaip bepurkstu.....nes yra ivairiu kabinu....apie pistoleta nekalbu.....nes su "puska" kaip ir su idegio dezodorantu sunku tolygiai purksti...... doh.gif ten is viso kazkokia nesamone.... g.gif

minime..tu geriua informacijos ieskok ne apie ta magic tan...nes reklama savo daro....o pasiskaityk zmoniu atsiliepimus......nes tik zmogus ant savo kailio isbandes gali pasakyti gerumus ir blogumus..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 01 gruodžio 2006 - 00:53
Aciu, Isabelle, uz patarimus!
apie magic tan domejausi tik tiek, kiek apie toki deginimosi buda (ne konkreciai kaip apie butent ta kabina). Vis tiek Impuls ne Magic Tan stoves. Gal geresne kuo?
Visgi nuo gamintojo priklauso ir losjono kokybe, ir daug kitu faktoriu. Jie gi savo patentuotus, taip suprantu, gamina. Vienzo, kaip Isabelle sako, pabandysim, pamatysim!
p.s. beje, man atvirksciai nei Isabelle, dar neteko skustis geru savaiminiu idegiu, isskyrus garnier (kazxkokia spirituota tragedija.bet jis,kitavertus, ir nera geras biggrin.gif ). Atkaliau sistemele kaip prisiziureti savo oda, jos dregme, stangruma, kaip ja tinkamai maitinti (kartu priziurint ir idegi). Taigi ir idegiui gerai, ir odele dekinga. Tas idegis privercia "keep yourself focused", nes antraip kai kurios tiesiog neprisiverciam rupintis savo oda. O juk deretu kiekvienai ir kasdien. Taigi jokiu nesklandumu su savaiminiu idegiu, na, nebent 10 sluoksniu vienu metu uzsivaryciau lotuliukas.gif durni experimentai - ne mano stichija lotuliukas.gif
pranesiu,kai isbandysiu ta saules dusa.
ciao cool.gif
Atsakyti
minime..uztat kad as pati kremu geriau issitepu ir graziau atrodau...nes as labai kruopsciai trinu.....ir kuna trinu labai ilgai.......nei atrodziau is tos budos islindus.. g.gif

kremus as pati naudoju gan daznai.....isbanziau vos ne visas rusis....bet as naudoju kasdieninius idegio kremus...tipo jie kasdieniniai drekinamieji kremai plius idegio kremas...(dha).....labai patiko loreal glow........nes tas kremas turi dar tokiu smulkiu blizguciu ir kunas labai graziai blizga......

mimine.....nu kiek as zinau tai yra tris populiaros idegio kabinu...tai mistic tan....magic tan...ir californai tan......gal europoj ir kitokiu yra... g.gif

butinai parasyk kokia masina bus tam inpulse.... ir butinai parasyk savo ispudzius....labai laukiu...

ai tiesa vakar skaitinejau atsiliepimus apie tas idegio kabinas...tai dauguma merginu skundesi morkava oda.... blink.gif ir murzinom plastakom...nors rankas gerai nusiplove po proceduros..... g.gif

o kitos merginos rekomendavo pries einant i ta idegio kabina...kuna ne tik "nuscrubinti" bet dar ir istempi drekinamuoju kremu.....tada ir idegio spalva graziau atrodys.....lygiau....

tai va sekmes..... mirksiukas.gif
Atsakyti