Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

Mes nusipirkom ta aparata ir purskiam savo soliariume, sendien vakare jei kam bus ydomu y a.z. viska parasysiu, kad nesigautu jog reklaminu mirksiukas.gif purskiame mes, pacios darbuotojos, gaunasi tikrai naturalus rudumas, o jokio lipnumo jausmo nelieka, nes isdziusta per pora sekundziu viskas, tik reikia kokias 4 valandas neslapinti kuno, kad nebutu plemu ir viskas, pacios bandem, naudojam ir tikrai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodel cia taip tylu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,giredejau,kad ir Lietuvoje yra apipurskinejama idegiu,tik nezinau kur.... g.gif Jei kas bandet gal pasidalinkit patirtim,ar apsimoka,kiek dienu laikosi,ar spalva ne oranzine,koks kvapas (nes man tu perkamu savaiminio idegio ktremu kvapas baisus) Kokia kaina ir KUR? 4u.gif Visai pabandyciaum,jei baltu rubu neteps.
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2007 01 04, 19:14)
sveikute,

Jauciu erzinantis kvapas.ania? smile.gif

Kvapelis tikrai ganetinai intensyvus. Bet kita diena nusimaudzius, jo nebelieka.
O siaip man islaike kokias 4 dienas, nusiplove labai naturaliai, be jokiu demiu ir pan. Mane purske su vidutinio tamsumo spalva, tai jau efektas ryskiai matesi, o su tamsiausiu tai jauciu isvis tamsiai gaunasi.
As uz puse kuno mokejau 25Lt.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 01 21, 17:36)
O siaip man islaike kokias 4 dienas, nusiplove labai naturaliai, be jokiu demiu ir pan. Mane purske su vidutinio tamsumo spalva, tai jau efektas ryskiai matesi, o su tamsiausiu tai jauciu isvis tamsiai gaunasi.

Tik keturias dienas? blink.gif blink.gif blink.gif
Kai aš purškiausi, sakė, kad 10 dienų laikys, tai panačiai ir laikėsi, tik aš nelaukiau ir maždaug po savaitės nusišveičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 21, 17:40)
Tik keturias dienas?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Kai aš purškiausi, sakė, kad 10 dienų laikys, tai panačiai ir laikėsi, tik aš nelaukiau ir maždaug po savaitės nusišveičiau  ax.gif

Na kazkur panasiai, gal kokias 5 dienas. Nes tas idegis taip po truputi nusiplove, nelabai as ir stebejau, kiek laiko jis laike. Nes purskaiusi butent vienam vakarui (Naujuju sutikimui).
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 01 21, 18:36)
Kvapelis tikrai ganetinai intensyvus. Bet kita diena nusimaudzius, jo nebelieka.

kaip suprast uz puse kuno? ax.gif
ir man atrodo kad mazokai laikesi..
Atsakyti
Idomu kaip ten viskas buna poto apipurskimo g.gif
Mano viena drauge issipuske, bet nuo prakaito pazastyse ant rubu liko tokios nesvarios demes nuo tu dazu, tai vien tai man nepatiko. Nors efektas is pat pradziu kai pasirode buvo tikrai geras smile.gif
o veliau dar viskas nusiplauninejo tokiais plemais.
Atsakyti
QUOTE(Bonya @ 2007 01 22, 17:03)
Mano viena drauge issipuske...

Aš manau, kad čia daug kas priklauso nuo to, kuo purškiama ir kur wink.gif Jei purkšta nekokybišku purškalu, tai ir rezultatas nekoks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 22, 18:10)
Aš manau, kad čia daug kas priklauso nuo to, kuo purškiama ir kur wink.gif Jei purkšta nekokybišku purškalu, tai ir rezultatas nekoks wink.gif

tai tikriausiai wink.gif bet vistiek nemalonu , kai sumoki 60lt (tiksliai neprisimenu ar tiek mokejo), o sulauki tokiu nepatogumu.
Atsakyti
Sveikos!Gal kas bandete purskiama soliariuma?Labai reikia jusu patarimo,nes is vienu girdejau kad jis greitai nubega ir t.t.Gal galite pasakyti ar geras sis variantas 4u.gif
Atsakyti
Laba as esu bandziusi,taciau po 5dienu pradejo nusiplauti tai buvau ZEBRAZ.O siaip nupurskia lygiai ir tikrai graziai,kokia ypatinga proga tai tikrai faina nusipurksti
Atsakyti