Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 00:44)
Man tas įdegis irgi asocijuojasi su serialu "draugai"  lotuliukas.gif

Na maciau viena panele po apipurskimo tai baisu doh.gif
Atsakyti
as esu isbandziusi, bet ne Lietuvoje, o Londone smile.gif zinokit, tikrai labai graziai atrode,kvapas greit isnyko, o laikesi apie 5d. Mane purske zmogus. Tikrai nebuwau oranzine 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noreciau paprasyti jusu patarimo. Netruku bus seses vestuves ir noriu nusipurksti idegiu. I kuri geriau eiti salona Vilniuje? Radau Nailbare (Su-Do Beauty Professional) ar sigmos sporto klubo grozio salone ( SunFx produktai) ? Bijau del negraziu delnu ir kad nenusiplautu demelemis kita vestuviu diena.
Atsakyti
O tie „nusiplovimai dėmėmis“ negalėtų būti dėl netinkamai paruoštos odos? g.gif Pati nebandžiau šios procedūros, bet gal kai kurios tiesiog nenusišveičia kruopščiai odos PRIEŠ einant nusipurkšti, tai ir laikosi vienose vietose ilgiau, kitose trumpiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 30 liepos 2008 - 18:31
QUOTE(Kamylka @ 2008 07 30, 15:13)
Sveikos merginos,
Noreciau paprasyti jusu patarimo. Netruku bus seses vestuves ir noriu nusipurksti idegiu. I kuri geriau eiti salona Vilniuje? Radau Nailbare (Su-Do Beauty Professional) ar sigmos sporto klubo grozio salone ( SunFx produktai) ? Bijau del negraziu delnu ir kad nenusiplautu demelemis kita vestuviu diena.

na,as ne Vilniete, bet patarciau tau eiti i sigmos sporto klube esanti grozio salona, vien todel kad ten SunFx. As pati buwau isbandzius su sitos firmos protuktais.likau tikrai labai patenkinta thumbup.gif
del delnu nebijok,nes uzsitepi stora sluoksni kremo ant ju ir ant koju nagu. o del nusiplovimo tai irgi nepergyvenk nes tikrai nenusiplaus,na aisku jei neplaukiosi baseine ar nesikaitinsi pirtyje smile.gif
As pasiuliau tau Sun Fx, nes pati isbandzius ir tikrai likau patenkinta, o Su- Do Beauty Professional dar neteko isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamylka @ 2008 07 30, 15:13)
Sveikos merginos,

jei išsipurkši kelias dienas prieš vestuves tai nenusiplaus, o paskui manau stebuklų nebūna laugh.gif , greit įdegi bet greit ir nusiplauna mirksiukas.gif , šiaip tai grybas greiau pasikaitinti soliariume, bet tai padėtis iš išeities rolleyes.gif
Atsakyti
purskiamojo idegio proceduras galima atlikti ir namie. tik aisku reikes pagalbos purskiant nugara. juk dabar tu purskiamuju sistemu yra visokiu,na zinoma, reikia firma atitinkama isirinkt, kad po to raudot nereiktu
Atsakyti
pvz kokiu???
tu is parduotuves purskemu?? po kuriu labai didele tikimybe kad reiks raudot doh.gif
Atsakyti
tai nereikia pirkt visokio s... is drogo sarmos ar dar kur. as perku is la bambos ir viskas ten liux. ta pacia purskimo sistema maciau naudoja ir grozio salonuose
Atsakyti
Sveikos. Daugiau nei prieš metus apsipurškiau Akropoly, tai, likau nepatenkinta... Visų pirma blogai nupurškė rankas, tai atrodžiau kaip mėnesį nesimaudžius... blink.gif O ir šaip.. kažkas ne to... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, pati kol neturejau SunFx purskimo sistemos namuose - eidavau purkstis i salona (savanoriu 66). Esu 100% patenkinta, man issilaiko iki 2 savaiciu, o kai pradejau daudoti Sunfx produktus dar graziau atrodo ir ilgiau issilaiko.

Dabar pati isigijau cia nuostabia sistema, veida ir dekolte nusipurskiu pati - visa kuna vyras nupurskia. Ismokinau kaip naudotis smile.gif. SunFx atstovai Lietuvoje labai priziuri klientus,jei perki purskimo masina is ju jie patikrina purskimo sistemas, jei kas netinka pakeicia naujais. pasirupina kad turetum purskalus bei produktus reikalingus pratesti ruduma smile.gif.

Taip kad jeigu einat pursktis i Akropolius ir pan tai taip ir gaunasi, kad liekate nepatenkintos. Niekada kitur nejau, tik i SunFX Savanoriu 66 smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 16, 16:50-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 09 16, 16:50)
Sveikos, pati kol neturejau SunFx purskimo sistemos namuose - eidavau purkstis i salona (savanoriu 66). Esu 100% patenkinta, man issilaiko iki 2 savaiciu, o kai pradejau daudoti Sunfx produktus dar graziau atrodo ir ilgiau issilaiko.

Dabar pati isigijau cia nuostabia sistema, veida ir dekolte nusipurskiu pati - visa kuna vyras nupurskia. Ismokinau kaip naudotis smile.gif. SunFx atstovai Lietuvoje labai priziuri klientus,jei perki purskimo masina is ju jie patikrina purskimo sistemas, jei kas netinka pakeicia naujais. pasirupina kad turetum purskalus bei produktus reikalingus pratesti ruduma smile.gif.

Taip kad jeigu einat pursktis i Akropolius ir pan tai taip ir gaunasi, kad liekate nepatenkintos. Niekada kitur nejau, tik i SunFX Savanoriu 66 smile.gif

o kiek ta sistema kainuoja>? blush2.gif ax.gif
Atsakyti