Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(Nanuk @ 2008 04 09, 20:52)
lotuliukas.gif praskaidrinai nuotaiką.

tai, kad ir man paciai nuotaika pakilo paskaicius tema lotuliukas.gif

"PURŠKIAMASIS ĮDEGIS

Purškiamas natūralus įdegis be saulės naudojant Su-Do Beuty Professional sistemą, didžiausiais atradimas įdegio be saulės srityje, o Su-Do Tropinis įdegis dar nuostabesnis ir toks nepriekaištingas, kokį tik galima įsivaizduoti, kai atliekamas kvalifikuoto meistro. DHA pagrindu sukurtu skysčiu galima padengti visą kūną ar tik jo dalį. Įdegio sodrumas ir intensyvumas visiškai susiformuoja per 5 val ir išlieka iki 10 dienų. Papildomą įdegį galima pakartoti bet kada.
Su-Do Tropinis įdegio losjonas džiūva ant odos apie 10 min. Nuolat naudojant drėkinamuosius losjonus, įdegis išlieka ilgiau. Su-Do Tropinio įdegio produktai visiškai nekenkia odai. Be to išvengsite visų tradicinių problemų, tokių kaip odos nudegimai, priešlaikis odos senėjimas, pigmentinės dėmės ir dar daug rimtų odos pažeidimų.
"

taip bent jau raso internete, bet "bites" forume yra atsiliepimu ir didzioji ju dalis neigiami, bet manau nepabandes pats, nesuzinosi
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 04 10, 11:38)
tai, kad ir man paciai nuotaika pakilo paskaicius tema  lotuliukas.gif

"PURŠKIAMASIS ĮDEGIS

Purškiamas natūralus įdegis be saulės naudojant Su-Do Beuty Professional sistemą, didžiausiais atradimas įdegio be saulės srityje, o Su-Do Tropinis įdegis dar nuostabesnis ir toks nepriekaištingas, kokį tik galima įsivaizduoti, kai atliekamas kvalifikuoto meistro. DHA pagrindu sukurtu skysčiu galima padengti visą kūną ar tik jo dalį. Įdegio sodrumas ir intensyvumas visiškai susiformuoja per 5 val ir išlieka iki 10 dienų. Papildomą įdegį galima pakartoti bet kada.
Su-Do Tropinis įdegio losjonas džiūva ant odos apie 10 min. Nuolat naudojant drėkinamuosius losjonus, įdegis išlieka ilgiau. Su-Do Tropinio įdegio produktai visiškai nekenkia odai. Be to išvengsite visų tradicinių problemų, tokių kaip odos nudegimai, priešlaikis odos senėjimas, pigmentinės dėmės ir dar daug rimtų odos pažeidimų.
"

taip bent jau raso internete, bet "bites" forume yra atsiliepimu ir didzioji ju dalis neigiami, bet manau nepabandes pats, nesuzinosi

klausyk, gal gali nuoroda duot komentaru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2008 04 10, 15:01)
klausyk, gal gali nuoroda duot komentaru?  4u.gif

http://www.biteplius...81-=(2108193666

o siaip per google paieskok "purskiamas idegis", tau visokio gerio parodys smile.gif
Atsakyti
Buvau uzsimanius ir as , bet noras irgi praejo biggrin.gif o siaip, idomumo delei, kur purskiates Vilniuje?
Atsakyti
Vieną kartą bandžiau - labai gražiai atrodė bigsmile.gif aišku tik pirmąsias dienas, paskui labai greit nusiplovė rankos ir veidas, tai truputį juokingai atrodžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 04 10, 17:45)
http://www.biteplius...81-=(2108193666

o siaip per google paieskok "purskiamas idegis", tau visokio gerio parodys smile.gif

aciu. 4u.gif
Honey, svarbi pastaba, is tikruju, rankas juk dazniau plaunam... g.gif o as ir nesusimasciau. doh.gif
Atsakyti
mano sesė buvo nusipurkšti Kaune prie Veneros.. tai iš pradžių super atrodė, bet po savaitės tai tikra žalmargė buvo blink.gif arba vaikas, ant kelių, alkūnių ir pirštų jodo netyčia gerą butelaitį jodo susivertęs doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As isbandziau ta apipurskiama idegi.Rezultatas patiko,bet realiai po 2 dienu jokio idegio nebeliko nei kvapo.
Atsakyti
as irgi bandziau si apipurskima, man visai patiko, nors buvau labai balta, tai tas rudumas vos matesi smile.gif
ir nebuvo nei alkunes, nei keliai pajuode, viskas nusiplove tolygiai...
o purske ne aparatas, o zmogus smile.gif, cia buvusiam laukiniam arkly tokia paslauga bent jau praeita vasara egzistavo smile.gif
Atsakyti
man paskutinis skambutis geguze.i soliariuma 12toje klasei nelabai yra laiko lakstyti,todel sugalvojau irgi nusipurksti... drauge purskes jau velnias zino kiek kartu,tai viskas ciki 4u.gif tikiuos ir man pasisekes smile.gif
Atsakyti
as bandziau nepatiko verysad.gif pinigu gaila,zebra buvau,nors pries tai ir nusisveiciau oda vistiek veidas labai nelygiai nusipurske,ne to tikejaus verysad.gif
Atsakyti
Purskiausi pries savo vestuves, tai buvo pries 1,5 metu, labai patiko, tik ant rankos liko dryzis, bet kita diena (diena pries vestuves) ta dryzi patepiau savaiminio idegio kremu ir viskas issilygino.. Beje, ir kai nusiplauninejo tas "idegis" tikrai nebuvau dryzuota schmoll.gif
Atsakyti