Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(Bonifacija @ 2005 04 01, 12:48)
kiek zinau, nesciai kenkia ne tai kad soliariumas, o butent vitaminas D, kuris gali sukelti persileidima.  4u.gif

Jūs gal visai išprotėjot,nėčiajai kenkia net natūrali saulė,matos,kad apie nėštumą nieko nesuprantat,tai verčiau neskleiskit tokių nesamonių. ax.gif
Atsakyti
Buvau SunFx seminaruose Australijoje, SunFx nekenkia nescioms !!!!!!!! Tenais nera jokio alkoholio ar pavojingu medziagu.
Atsakyti
na merginos niekam nerekomenduoju purkštis La bamboj Fabijoniškių gatvėj. mane kai nupurškė,aš net darbe prašiau išeiginės,dvi dienas sedėjau namie,bandžiau atsišveisti doh.gif siaubas,nenoriu net prisiminti unsure.gif juokas per ašaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 02 16, 00:46)
na merginos niekam nerekomenduoju purkštis La bamboj Fabijoniškių gatvėj. mane kai nupurškė,aš net darbe prašiau išeiginės,dvi dienas sedėjau namie,bandžiau atsišveisti  doh.gif  siaubas,nenoriu net prisiminti  unsure.gif  juokas per ašaras  verysad.gif

o jazau, nepyk kad juokiuos, bet ten, fabuose, ziuriu vis kas nors nutinka lotuliukas.gif
o kas purske? blink.gif ten kiek viena akim maciau lb dishova ta kabina...ten kazkada buvo soliariumo kabina
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 16, 15:58)
o jazau, nepyk kad juokiuos, bet ten, fabuose, ziuriu vis kas nors nutinka  lotuliukas.gif
o kas purske?  blink.gif  ten kiek viena akim maciau lb dishova ta kabina...ten kazkada buvo soliariumo kabina

purškė mergina kažkokia. ech kojos ten nebekelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 02 16, 23:27)
purškė mergina kažkokia. ech kojos ten nebekelsiu  biggrin.gif

Tikriausiai mergina be patirties, tai kaip sugebėjo, taip nupurškė. O Jums per tamsiai ar netolygiai gavosi, kad dvi dienas bandėt atsišveist?
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 17, 10:39)
Tikriausiai mergina be patirties, tai kaip sugebėjo, taip nupurškė. O Jums per tamsiai ar netolygiai gavosi, kad dvi dienas bandėt atsišveist?

žiauriai tamsiai,ir kas svarbiausia dėmėm! prieš tai pylingą dariausi,tai galvojau tikrai bus lygus nupurškimas,o va kaip gavosi unsure.gif bet kiek vėliau kalbėjau su merginom,tai kurios ten lankėsi irgi labai nepatenkintos buvo,dėl tos pačios priežasties
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 02 17, 17:59)
žiauriai tamsiai,ir kas svarbiausia dėmėm! prieš tai pylingą dariausi,tai galvojau tikrai bus lygus nupurškimas,o va kaip gavosi  unsure.gif  bet kiek vėliau kalbėjau su merginom,tai kurios ten lankėsi irgi labai nepatenkintos buvo,dėl tos pačios priežasties

kaip ta mergaite atrode? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 21:41)
kaip ta mergaite atrode?  unsure.gif

Smulkutė,šviesi,jauna
Atsakyti
Sveikutės,o kur Kaune kažin yra kūno purškimas?gal kas galit koki salona rekomenduoti? labai bijau eiti bet kur,nes laukia brolio vestuvės tai noriu pasigražinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 02 18, 15:29)
Sveikutės,o kur Kaune kažin yra kūno purškimas?gal kas galit koki salona rekomenduoti? labai bijau eiti bet kur,nes laukia brolio vestuvės tai noriu pasigražinti ax.gif

la bamboj purskia megoj..parasykit ar patiko rezultatas veliau smile.gif
Atsakyti
Girdejau, kad labai drabuzius tepa. Na tas dienas kol jis laikos, tai manau is baltu drabuzeliu ne kas liktu....
Atsakyti