Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(a.saladziene @ 2010 02 18, 20:32)
Girdejau, kad labai drabuzius tepa. Na tas dienas kol jis laikos, tai manau is baltu drabuzeliu ne kas liktu....

As buvau nuejus i purskiamojo idegio procedura preis drauges vestuves. Rezultatas man nelabai patiko: idegis buvo nelygus, splava galetu buti intensyvesne, nors mergaite soliariume tvirtino, kad ir taip busiu pakankamai ruda. Per vestuves buvau su balta suknele ir demiu jokiu neliko smile.gif
Atsakyti
Pradedu abejoti ar aš noriu to purškiamo įdegio jei jis netolygiai nusipurškia ir dar jei spalva labai šviesi.Nenoriu būt juoda,bet na rusva.o vistiek prioeš vestuves(brolio) tai norisi pasigražint.Ka tada daryti reiktu jei netolygiai nupurkštų doh.gif juk per diena ''nenusigramdysi'' baisu jau man
Atsakyti
Girdėjau,kad OZE labai gerai nupurškia. žadu artimiausiu metu išbandyti
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2010 02 19, 13:35)
Pradedu abejoti ar aš noriu to purškiamo įdegio jei jis netolygiai nusipurškia ir dar jei spalva labai šviesi.Nenoriu būt juoda,bet na rusva.o vistiek prioeš vestuves(brolio) tai norisi pasigražint.Ka tada daryti reiktu jei netolygiai nupurkštų doh.gif juk per diena ''nenusigramdysi'' baisu jau man

nežinau kaip Kaune,bet Vilniuje yra kur gerai nupurškia. Purškiausi vasarą automatinėj kabinoj - nei dėmių,nieko. gražus,tamsus įdegis. tik pylingą reikia pasidaryti prieš tai
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 02 18, 14:29)
Sveikutės,o kur Kaune kažin yra kūno purškimas?gal kas galit koki salona rekomenduoti? labai bijau eiti bet kur,nes laukia brolio vestuvės tai noriu pasigražinti ax.gif

SunFx Savanoriu prospekte, tik ta rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Man nepatiko si procedura doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 23, 15:18-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2010 02 23, 15:18)
SunFx Savanoriu prospekte, tik ta rekomenduoju smile.gif

O kur tiksliau yra? ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Aš ir rekomenduoju SunFlex savanorių prospekte,nes tik ten Kaune patiko.Bet ir tai patiko po kokių 3 kartų,nes pirmus kartus gavosi nelygiai,nes pasirodo bijodama,kad nenusiplautų spalva,tai po 8 val. aš nenuplaudavau jo,už tai ir nelygiai būdavo,o paskui kai pabandžiau po 8 val. nuplaut tai rezultatas thumbup.gif ir tada netepdavo drabužių.

Dar purškiausi prie Neries viešbučio salone,bet ten purškė pati kabina,tai tikrai gerai neužpurškė šonų,kojų vidurio ir t.t... schmoll.gif .Be to ten nedavė šlepečių,tai padai buvo tokie rudi ir baisūs,kad neatploviau kokias 5 dienas blink.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo įpudžius. Purskiausi La Bamboj Seimyniskiu g. Iskart kai nupurske atrode labai tamsiai ir nelygiai, bet issimaudzius po dusu viskas buvo ok, spalva suvienodejo ir pasviesejo. Nors nepasakyciau, kad toks idegis atrodo naturaliai. Man laikesi kokias 3 dienas. Reziume butu toks-verta purkstis nebent diena pries kokia svente smile.gif
Atsakyti
as purskiausi 1karta pries 100-dieni : tai bijojau,kad nebuciau koks zebras blush2.gif bet visa savaite kiekviena dienele,dariausi kuno sveitima namuose.taigi viskas buvo ok wink.gif ir kita diena,kai ejau darytis makiazo,ta moteris sake,kad esu lb lygiai nupurksta mirksiukas.gif reikia pirma -labai paruosti oda,nusveisti ir tada nebus jokiu nelygumu wink.gif
Atsakyti
O kokia kaina to purškiamo įdegio?
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 02 23, 17:33)
O kur tiksliau yra? ir kokia kaina?  4u.gif

Savanoriu 66 tel 865236606 apie kaina nzn, pati isigijau pries pora metu sia sistema is ju tai kaina galejo pasikeisti per 2 metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 03 02, 11:33)
O kokia kaina to purškiamo įdegio?

Aš tai mokėjau 60 litų svanorių prospekte smile.gif
Atsakyti