Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

aš mamai planuoju gimtadienio proga padovanot Saulės masažą, bet galvoju kad visos viršutinės kūno dalies (nugaros, galvos)... įdomu kiek kainuotų, reiks pasiskambinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 05 14, 21:04)
aš mamai planuoju gimtadienio proga padovanot Saulės masažą, bet galvoju kad visos viršutinės kūno dalies (nugaros, galvos)... įdomu kiek kainuotų, reiks pasiskambinti  g.gif

Mano irgi mamos gimtadienis po savaites, tai pirksiu kazka is Saules paslaugu smile.gif Tik dar nesugalvoju ka biggrin.gif Tai pirmadieni kai eisiu pas ja i veido valyma, pasitarsiu ir nuspresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 05 14, 20:02)
As kaip supratau, tai ji sako, kad SM kazkas sake, kad veido valymas 50+15 masazas. O gal as cia blogai supratau doh.gif

Draugei pirkau dovanu pas Saule veido masaza. Atejau, sakau kokia kaina? Sako 15Lt, tai tiek ir sumokejau smile.gif Aisku cia pas krikstole prisidejo kaukes, antakiu tvarkymas... Bet vis tiek manau gincytinasi del kainos siuo atveju blink.gif

tai vat, galvoju, gal kai ta masaziuka daro, jokiu kaukiu neteplioja, jos gal atskira kaina turi...niu kita karta reiks paklaust ka man ten daro, ir kas cia ieina....nes kai ji daro proceduras tai nieko nepasakoja...man tai butu idomu, kad papasakotu kaip ir kas veikia...niu smalsumas tiesiog....
bet bent as tuo dziaugiuosi, kad yra rezultatas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 05 14, 20:56)
tai vat, galvoju, gal kai ta masaziuka daro, jokiu kaukiu neteplioja, jos gal atskira kaina turi...niu kita karta reiks paklaust ka man ten daro, ir kas cia ieina....nes kai ji daro proceduras tai nieko nepasakoja...man tai butu idomu, kad papasakotu kaip ir kas veikia...niu smalsumas tiesiog....
bet bent as tuo dziaugiuosi, kad yra rezultatas... rolleyes.gif

aha tikrai, aš irgi tą pastebėjau, kad nepasakoja, ką daro. bandžiau klausinėt dar pradžioj, bet pamačiau, kad nelabai noriai šneka tai nebeklausinėjau rolleyes.gif
Atsakyti
pagirsiu ir as Saule uz puiku darba, siand. pas ja dariausi veido valyma ir tvarkiausi antakius. dar tokios nuostabios kosmetologes neteko sutikt. po valymo oda taip atsigavo ir jokio raudonumo nuo spaudimo neliko thumbup.gif. dar pasidomejau ar daro nugaros valyma sake daro ir paaiskino kaip vyksta procedura. tai uzsirasiau kitam kartui dar veidelio valymo procedurai, nes labai jau jis uzterstas buvo ir dar darysiu depiliacija, nes pasiguodziau, kad nezinau ka daryt nes plaukeliai iaugineja, ji man pasake nieko atgaivinsim oda ir atliksim depiliacija ir ispresim visas problemas.po proceduru vel pasidalinsiu ispudziais. biggrin.gif
Gal kas daretes jau Nugaros Valyma pas Saule?as kai susitvakysiu veideli ir kojas tada imsiuos nugaros, tai butu idomu suzinot kokie ispudziai jei kas daret.na ir daug cia visko prirasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anaida13 @ 2008 05 16, 17:18)
pagirsiu ir as Saule uz puiku darba, siand. pas ja dariausi veido valyma ir tvarkiausi antakius. dar tokios nuostabios kosmetologes neteko sutikt. po valymo oda taip atsigavo ir jokio raudonumo nuo spaudimo neliko thumbup.gif. dar pasidomejau ar daro nugaros valyma sake daro ir paaiskino kaip vyksta procedura. tai uzsirasiau kitam kartui dar veidelio valymo procedurai, nes labai jau  jis uzterstas buvo ir dar darysiu depiliacija, nes pasiguodziau, kad nezinau ka daryt nes plaukeliai iaugineja, ji man pasake nieko atgaivinsim oda ir atliksim depiliacija ir ispresim visas problemas.po proceduru vel pasidalinsiu ispudziais. biggrin.gif
Gal kas daretes jau Nugaros Valyma pas Saule?as kai susitvakysiu veideli ir kojas tada imsiuos nugaros, tai butu idomu suzinot kokie ispudziai jei kas daret.na ir daug cia visko prirasiau 4u.gif

Dziaugiuosi uz Tave thumbup.gif Sakyk, kiek suplojai uz veido valyma ir antakius? Labai mane domina kainos ar kyla, ar ne lotuliukas.gif

As kaip supratau dar neatsirado tokia, kuri pas ja daresi nugaros valyme. Na, t.y. dar nebuvo i sia tema uzsukus. O vat isbandyt tai ne viena norim 4u.gif
Atsakyti
o kas nors zinot, ar Saule dirba sestadieniais? jei siandien skambinciau uzsirasyt, kazin nieko tokio butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 05 17, 17:03)
o kas nors zinot, ar Saule dirba sestadieniais? jei siandien skambinciau uzsirasyt, kazin nieko tokio butu?  g.gif

Jei neklystu dirba 4u.gif As skambinau i namus, tai buvo sekmadienis lotuliukas.gif Galbut tikrai negraziai pasielgiau, bet sakau gal net geriau, nei tarkim darbo ikarsty sutrugdyti... rolleyes.gif Nors aisku nekeltu ragelio. Hm, dilema biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 05 16, 20:19)
Dziaugiuosi uz Tave thumbup.gif Sakyk, kiek suplojai uz veido valyma ir antakius? Labai mane domina kainos ar kyla, ar ne lotuliukas.gif

As kaip supratau dar neatsirado tokia, kuri pas ja daresi nugaros valyme. Na, t.y. dar nebuvo i sia tema uzsukus. O vat isbandyt tai ne viena norim 4u.gif

sakyciau sumokejau visai prieinama kaina smile.gif veidelio valymas su masazu kainavo 65lt o antakiu sutvarkymas su dazymu 10lt, tai is viso sumokejau 75lt.kazkaip tikejausi daugiau sumoket 4u.gif bet antakius ji sutvarke nerealiai gerai ir spalva super parinko,niekada negaudavau komplimentu del antakiu, o dabar visi ir klausineja kur tvarkausi,nes jau forma taip prie mano veido priderino, kad pati ziuredama i veidrodi neatsistebiu blush2.gif
Atsakyti
Niu mergytes-ir as tik po pasigrazinimo pas Saulute ax.gif .Padare veiduko valyma+visokios kaukytes, masaziukas.Dar reiks menesiuka pas savaite pasidaryti koreguojamu proceduru, o po to- kas menesi.Gavau 2 meginukus, o nusipirkau veido prausikli thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 05 19, 14:37)
Niu mergytes-ir as tik po pasigrazinimo pas Saulute ax.gif .Padare veiduko valyma+visokios kaukytes, masaziukas.Dar reiks menesiuka pas savaite pasidaryti koreguojamu proceduru, o po to- kas menesi.Gavau 2 meginukus, o nusipirkau veido prausikli thumbup.gif .

žiūriu čia visas kviečiasi dar keturius kartus ateiti g.gif čia tikiuosi tai į naudą būna, ne tik dėl piniginės naudos..... man lygiai taip pat sakė...jau buvau du kartus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 05 19, 16:23)
žiūriu čia visas kviečiasi dar keturius kartus ateiti  g.gif  čia tikiuosi tai į naudą būna, ne tik dėl piniginės naudos..... man lygiai taip pat sakė...jau buvau du kartus rolleyes.gif

man tai liepe tik po 2 savaiciu ateit atlikt dar karta veido valyma, o po to sake ziures, jei nebebus ko valyt tada tik profilaktiskai karta i du menesius ateit, tikriausiai ji pagal oda nusprendzia kiek kartu ir kada eit
Atsakyti