Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(Sandruciux @ 2008 10 15, 13:06)
O kokia kaina veido valymo?

As uzsirasiau pas Laima, grozio arteleje, 27 dienai, 17.00h. Pasirasau cia, jei netycia nugrusciau kur nors savo uzrasus lotuliukas.gif Paklausiau kainos veido valymo, tai sake 50-70Lt, priklausomai nuo veiduko smile.gif Jau laukiu thumbup.gif Paskutini karta buvau pas kosmetologe liepa... cool.gif

Labai lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas kosmetologe Renata as uz veido valyma sumokejau 60 litu. Nors sakė, kad irgi priklausomai nuo odeles tipo veido valymas kainuoja 60-80 lt.
Atsakyti
Kokia kosmetologe rekomenduotumet Aleksote ar Garliavoje? Butu gerai, kad nevengtu ir mechaninio valymo blush2.gif reiketu gerai praarti veideli...
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 10 08, 18:56)
kas tave taip kankina? blink.gif  na mano atveju kraujas pasirodo tik tada jei spuoga buna uzsisenejes ir giluminis.... g.gif

nezinau, jautri oda skaitos g.gif veido valymo buvau labai seniai, ir dabar nedristu eiti nes maziausiai savaite negalesiu zmonem rodytis, o tokios prabangos sau leisti negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esat buvusios pas kosmetologe MARGARITA URBSTAITE? Ji dirba Luksio 60, IKI PC prie cecenijos aikstes. Ejau pas ja antakiu tvarkytis, tai labai likau patenkinta, tokia maloni pasirode ji man, ir mastau nueit veido valyma pasidaryt. Sakau gal kuri esat girdejusios apie ja ax.gif
Atsakyti
Na va ka tik po pokalbio su Saule, uzsirasiau daugeliui proceduru pas ja, is bendravimo telefonu atrodo tikrai labai maloni moteris, tikiuosi, kad liksiu viskuo patenkinta smile.gif
Papildyta:
Sandruciux, dekui uz kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai reikia Jūsų pagalpos, pastaruoju metu mano oda pradėjo krėsti labai nemalonius pokštus, labai pradėjo spoguotis verysad.gif , ko niekada nebuvo, net brendimo laikotarpiu, itariu,kad tai kazkas rimto, užsirašiau pas gydytoja dermatologe II ligoninej, bet ji nieko nepadejo, sake,kad gal dėl kontraceptinių ar ko kito,bet mano bėdos tik didėja doh.gif , gal žinot kokią gera gydytoja dermatolę? prašau parekomenduoti, ieškau Kaune

labai laukiu atsiliepimų
Atsakyti
Laba, gal galite kas nors man a.z. parasyti Egles is balto namuko tel nr? nebeturiu doh.gif
Atsakyti
Žinokit šiandien pirmą kartą gyvenime buvau pas kosmetologę bigsmile.gif Ir likau labai patekinta thumbup.gif Problemų su veido oda neturiu, na gal trūksta drėkinimo,gal truputį stangrinimo procedūros pravers. O šiandien drėkinamąją kaukę su jūros dumbliais dėjo,kartu su masažu. Patiko.Vėl užsirašiau wub.gif
Atsakyti
O gal kas bandėte kosmetologės paslaugas "GROŽIO ARTELĖJE".Kažkaip knieti man šia įstaigą išbandyti, (ir kirpėjas tame tarpe) bet be atsiliepimų nenoriu rizikuoti schmoll.gif
ech būtų taip patogu- geroje vietoje.
P.S kažkas kažkuriame psl. lyg buvo užsiminę , bet nieko konkretaus unsure.gif
Atsakyti
gal kas lankotes pas Egle is balto namuko priesais Juze? labai jau seniai apie ja rasyta, idomu ar vis dar ten pat dirba ir idomu kokios pas ja dabar kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 20, 19:01)
Sveikos, gal kuri esat buvusios pas kosmetologe MARGARITA URBSTAITE? Ji dirba Luksio 60, IKI PC prie cecenijos aikstes. Ejau pas ja antakiu tvarkytis, tai labai likau patenkinta, tokia maloni pasirode ji man, ir mastau nueit veido valyma pasidaryt. Sakau gal kuri esat girdejusios apie ja ax.gif

Girdejus tik tai, kad ji buvo mano klasioke biggrin.gif Labai kruopsti mergina, reiks gal uzsukt pas ja, nes mano surasta kosmetologe keicia darbo specifika, vel lieku be nieko verysad.gif
Atsakyti