Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

Treciadieni eisiu, tures ka veikti doh.gif
Atsakyti
Su Naujais metais visas kaunietes 4u.gif
Ilga laika lankiausi pas Saule, susigundziusi jusu komentarais, po svenciu isbandziau Dainoros proceduras. Abi puikios masazistes ir kosmetikes thumbup.gif Bet grysiu pas Saule ax.gif Pas Dainora irgi liuks, superinis masazas, ir ji pati fainuole, bet nepatiko, kad kiekv atejes lankytojas gali matyti, kaip tu guli ant masazinio stalo su kaukem. Kazkap nejauku ir negali iki galo atsipalaiduot. Pati kai atejau, dar nebuvo baigta procedura kitai klientei, na man kazkaip nelabai.. Be to, lb girdisi, ka uz sienos sneka kaimynai blush2.gif . Pas Saule, nors patalpa ir nedidele, bet uzdaro tave ir ramu. Po Saules masazu zandukai buna paputleje wub.gif Bent jau ta pacia diena. Kaina pas Saule mazesne. Bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 01 05, 22:15)
Su Naujais metais visas kaunietes  4u.gif
Ilga laika lankiausi pas Saule, susigundziusi jusu komentarais, po svenciu  isbandziau Dainoros proceduras. Abi puikios masazistes ir kosmetikes thumbup.gif Bet grysiu pas Saule  ax.gif Pas Dainora irgi liuks, superinis masazas, ir ji pati fainuole, bet nepatiko, kad kiekv atejes lankytojas gali matyti, kaip tu guli ant masazinio stalo su kaukem. Kazkap nejauku ir negali iki galo atsipalaiduot. Pati kai atejau, dar nebuvo baigta procedura kitai klientei, na man kazkaip nelabai..  Be to, lb girdisi, ka uz sienos sneka kaimynai blush2.gif . Pas Saule, nors patalpa ir nedidele, bet uzdaro tave ir ramu. Po Saules masazu zandukai buna paputleje  wub.gif Bent jau ta pacia diena.  Kaina pas Saule mazesne. Bet kiekvienam savo  mirksiukas.gif

o veido valymus dareisi?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 01 05, 22:31)
o veido valymus dareisi?

ne, man nereikia schmoll.gif paauglystej tik kazkada esu dariusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 01 05, 22:15)
Su Naujais metais visas kaunietes  4u.gif
Ilga laika lankiausi pas Saule, susigundziusi jusu komentarais, po svenciu  isbandziau Dainoros proceduras. Abi puikios masazistes ir kosmetikes thumbup.gif Bet grysiu pas Saule  ax.gif Pas Dainora irgi liuks, superinis masazas, ir ji pati fainuole, bet nepatiko, kad kiekv atejes lankytojas gali matyti, kaip tu guli ant masazinio stalo su kaukem. Kazkap nejauku ir negali iki galo atsipalaiduot. Pati kai atejau, dar nebuvo baigta procedura kitai klientei, na man kazkaip nelabai..  Be to, lb girdisi, ka uz sienos sneka kaimynai blush2.gif . Pas Saule, nors patalpa ir nedidele, bet uzdaro tave ir ramu. Po Saules masazu zandukai buna paputleje  wub.gif Bent jau ta pacia diena.  Kaina pas Saule mazesne. Bet kiekvienam savo  mirksiukas.gif

O cia Dainora kur netoli pozemines perejos dirba, atrodo Nemuno gatvej? Su kokia kosmetika ji dirba?

Gal kuri lanketes Ametistejoj? Rekomenduokit gera kosmetologe 4u.gif
Gavau ceki, teks pasinaudoti...
Atsakyti
Dar norejau, mergaites, paklausti. Ar pas kosmetologes einat tik kai beda su veiduku atsiranda, ar reguliariai? Galvoju gal reiktu i menesi karta nueiti. Masaziuka padarytu, kauke uzdetu. Gal ir oda paskaistetu, nes dabar tai kazkokia papilkejus. Be krempudros ne is vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 01 07, 09:53)
Dar norejau, mergaites, paklausti. Ar pas kosmetologes einat tik kai beda su veiduku atsiranda, ar reguliariai? Galvoju gal reiktu i menesi karta nueiti. Masaziuka padarytu, kauke uzdetu. Gal ir oda paskaistetu, nes dabar tai kazkokia papilkejus. Be krempudros ne is vietos  doh.gif

Buvau pas Dainora, kuri Nemuno g. dirba.
O pas kosmetologe geriausia eiti karta i menesi, kad visokiu pylingu pagalba nuimtu tas papilkejusias veiduko lasteles, ir oda paskaistetu 4u.gif Bent jau taip kosmetologes sako ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, o gal girdejote atsiliepimu ar pacios lanketes pas kosmetologe Irma, Gardijos salone? ax.gif
Atsakyti
sveikutes, Ametistejoj man labai patinka Indre

o as noreciau ismeginti sarma style Kaune, gal kas galit rekomenduot kosmetologe ir i kuri salona geriau eiti?
Atsakyti
merginos, o Ametistejoj pas Sandra ne viena nesat lankiusis?
Atsakyti
Gal kuri lanketes OAZEJ esanciame grozio salone "Ti amo"? Gavau dovanu ceki ten esancioms proceduroms, tai svarstau, pas kuria ten dirbancia kosmetike uzsirasyti masazams g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

Norejau patarimo, buvau pas kosmetologe veido valymui, tai dar po jo ji man nusveite veida su sveitikliu bei dejo kaukes is www.dannemking.com serijos.
Siaip visai patiko, galvoju isigyti pora produktu is sios serijos. Ar kas nors naudojo ja? Kazkaip man nekelia pasitikejimo sudetis, ar nera ji labai chemine?
Atsakyti