Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 03:11)
Sveika,

Lankiausi pas Laima, man ji nerealiai patiko vien del to, kad isvale viska viska - visus spuogus, visus inkstirus, oda sugijo ir buvo tobula, labai kruopsti Laima thumbup.gif  Tik vat Taikos pr. jau ji nebedirba schmoll.gif

kaip gaila unsure.gif o kazkur kitur perejo, nezinai?
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 02 10, 00:30)
Aisku. O gal galima kainyte veido valymo suzinoti? Jei ikandama tuomet ateisiu i a.z. kontaktu prasyt 4u.gif

Na aš jos kainyno neturiu. Tačiau 100% žinau, kad jis yra mažesnis už daugumą mano lankytų kosmetologių. Be to, pastoviom klientėm nuolaidas pritaiko, literatūros atneša paskaityt susidomėjusiom. Pakonsultuoja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 02 10, 11:07)
kaip gaila unsure.gif o kazkur kitur perejo, nezinai?

Sauleja SPA Reval Hotel Neris viesbutyje ax.gif K. Donelaicio 27
Atsakyti
Sveikos mergaites,
gal galetumete patarti kokia gera kosmetologe Kaune makiazui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birzelis26 @ 2009 02 15, 23:34)
Sveikos mergaites,
gal galetumete patarti kokia gera kosmetologe Kaune makiazui  ax.gif

sarma style, inga
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

gal kas galetu parekomenduot kosmetologe, kuri kazkuriai stipriai veido drekinima dare, nes mano veido oda tai kaip sacharos zeme doh.gif jau tiesiog raukslejasi nuo to sausumo.

gal kam teko tokias proceduras darytis, tai labai laukciau kontaktu i AZ ar cia temukeje 4u.gif

zinoma kad ir kaineles nebutu po 100 Lt uz seansa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 19, 15:54)
Sveikutes smile.gif

gal kas galetu parekomenduot kosmetologe, kuri kazkuriai stipriai veido drekinima dare, nes mano veido oda tai kaip sacharos zeme  doh.gif jau tiesiog raukslejasi nuo to sausumo.

gal kam teko tokias proceduras darytis, tai labai laukciau kontaktu i AZ ar cia temukeje  4u.gif

zinoma kad ir kaineles nebutu po 100 Lt uz seansa  rolleyes.gif

sveikute, dare ametistejoj, tikrai ne po 100 uz seansa, mokejau po 160 uz karta doh.gif bet man uztenka kas 6 men proceduros vienos, nors rekomenduoja kas men , bent jau kas 3 , bet + naudoju klapp krema itin giliai drekinanti ( apie 140lt). atrodo oda susitvarke, o siaip buvo net vietomis pleiskanos is sausumo. jei dar kas domins, klausk drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 19, 16:04)
sveikute, dare ametistejoj, tikrai ne po 100 uz seansa, mokejau po 160 uz karta  doh.gif  bet man uztenka kas 6 men proceduros vienos, nors rekomenduoja kas men , bent jau kas 3 , bet + naudoju klapp krema itin giliai drekinanti ( apie 140lt). atrodo oda susitvarke, o siaip buvo net vietomis pleiskanos is sausumo. jei dar kas domins, klausk drasiai  4u.gif

o bozecki - 160 uz karta bigsmile.gif va kremui, gal ir skirciau, na bet kazkaip viduj man sunku persilauzti, kad uz valandos procedura sumoket tiek litu doh.gif nors zinociau, kad tikrai butu rezultatas, tai mokeciau, bet kai uz nieka negali but garantuotas - tai man kazkaip sunku suvokt tokias kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 19, 17:23)
o bozecki - 160 uz karta  bigsmile.gif va kremui, gal ir skirciau, na bet kazkaip viduj man sunku persilauzti, kad uz valandos procedura sumoket tiek litu  doh.gif nors zinociau, kad tikrai butu rezultatas, tai mokeciau, bet kai uz nieka negali but garantuotas - tai man kazkaip sunku suvokt tokias kainas smile.gif

patikek, rezultatas buvo vertas tos kainos. vien priemones tos nemazai kainuoja, todel tokia ir kaina proceduros, bet man tikrai super padejo. kosmetologe primygtinai siule ir aciu jai uz tai, galeciau skirt pinigu tikrai skirciau tam dar, deja kaina ir man kosmine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 19, 00:34)
Klausykit ar cia mitas ar is tikro, bent jau man Eglė sakė, kad per mmm negalima daryti veido valymo?

Daryt galima, bet nerekomenduojama. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(@...DILAILA...@ @ 2008 04 19, 21:18)
sveikos mergytes 4u.gif papasakokit man kas  nors daugiau apie veidelio prieziura pas kosmetologe ax.gif geda prisipazint, bet dar ne kart nebuvau blush2.gif kazkaip problemu dideliu nebuvo, bet db jau matau kad koki valyma tai tikrai gal  reiktu pasidaryt ir masaziukas nepakenktu 4u.gif tik kaip ten viskas? neskausminga? ar po to kelias dienas oda is tikro atrodo negraziai g.gif  4u.gif gal galit kokius kontaktus i AZ geros kosmetologes Kaune kur arciau Silainiu blush2.gif o kaip kainytes? cia labai graziai apie Saule atsiliepiat, o kur ji dirba? rolleyes.gif nu uzverciau klausimais kaip kokia vepla blush2.gif

Jokia čia ne geda , tai sveikintinas dalykas, jei neturėjot problemu ir pati su viskuo puikiai kovojot, kažkodėl moterys labai išpustai i kosmetologija žiūri , ypac juokinga kai jauna grazi mergaitė ateina veida valyt, o ten ner ka daryt aišku aiškint beprasmiška, kad nereik doh.gif
veido valimai buna yvairūs mechaniniai , su tikslu, ...
jei pas jus kelios poros tai tikrai skausminga nebus, masažiukas, labai gerai pakels temperatūra, rezorbcines savybes pagerins, kraujotaka suaktyvins, ..., ir oda neatrodys kita diena baisiai, mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 19, 19:23)
o bozecki - 160 uz karta  bigsmile.gif va kremui, gal ir skirciau, na bet kazkaip viduj man sunku persilauzti, kad uz valandos procedura sumoket tiek litu  doh.gif nors zinociau, kad tikrai butu rezultatas, tai mokeciau, bet kai uz nieka negali but garantuotas - tai man kazkaip sunku suvokt tokias kainas smile.gif

tada pati produktus pirkitės ir atlikinėkit namuose blush2.gif nes, neimanoma pigiai ir gerai bei greitai, nes kaina ne vien nuo salono priklauso bet ir nuo naudojamų produktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 23, 14:29)
tada pati produktus pirkitės ir atlikinėkit namuose blush2.gif  nes, neimanoma pigiai ir gerai bei greitai, nes kaina ne vien nuo salono priklauso bet ir nuo naudojamų produktų  mirksiukas.gif

as pilnai suprantu kas ten tiek kainuoja ir kodel tiek kainuoja. tiesiog manau, kad galbut kas zino kosmetologes, kurios dirba su gana geromis medziagomis, bet ne tokiuose prabangiuose salonuose, del ko kaina taip pat tampa ispusta wink.gif

QUOTE(vuera @ 2009 02 23, 15:03)
Sededamas prie kompo radau buda kaip gauti papildomu pinigu.

mad.gif ieskot lengvatikiu? poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 23, 17:22)
as pilnai suprantu kas ten tiek kainuoja ir kodel tiek kainuoja. tiesiog manau, kad galbut kas zino kosmetologes, kurios dirba su gana geromis medziagomis, bet ne tokiuose prabangiuose salonuose, del ko kaina taip pat tampa ispusta wink.gif
mad.gif ieskot lengvatikiu?  poster_offtopic.gif

Nea, neiesko, o tersia is eiles visas grozio temas sia zinute doh.gif
Atsakyti