QUOTE(Rudakis @ 2009 08 15, 16:44)
Aisku perskaiciau tema, susimasciau apie Laima

Su kokia kosmetika ji dirba???
Anna Lotan ir Thalgon
Papildyta:
QUOTE(Dyliuke @ 2009 08 13, 16:34)
Sveikutės,
Pasiskaičiau Jūsų atsiliepimus ir užsirašiau pas kosmetologę Laimą iš Saulėjos, aišku kaina kiek didoka, bet tikiuosi ne veltui. Tik iškilo toks klausimėlis ar kosmetologe.lt dirba ta pa pati Laima ar kita, nes kainos beveik per pus mažesnės..
Nemanau, nes kai buvau vasaros pradzioj pas ja bent jau nieko neminejo, kad dar vienoj vietoj dirba ir numeris ne toks
Papildyta:
QUOTE(Dyliuke @ 2009 08 11, 20:07)
Paskaičiau jūsų atsiliepimus apie Ligitą ir smalsumo vedina šiandien nuėjau pasitvarkyti antakius nors paprastai išsipešioju pati, nudažo mama

ir net nemaniau, kad dar ką nors galima iš jų "išspausti" tiek formos tiek spalvos prasme

, bet likau nustebinta ir sužavėta gerąja prasme
labai gražiai sutvarkė, ne tas žodis, sumokėjau 14 litukų ir nusprendžiau savo antakius nuo šiol patikėti tvarkyti tik šiai meistrei
P.S. Kaip rašė Tobsita - gera nuotaika visai dienai
Smagu, kad patinka
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2009 08 07, 01:01)
Egliukasz, na cia zinoma kiekvieno pasirinkimas, tik man butu labai idomu isgirsti atsiliepimus po 1 metu
Karstas garas kenkia odai ir privercia ja labiau veliau riebaluotis, pradzioje ja issausindamas. O bet taciau, poru atidarymui, tai vistiek vienintelis pats geriausias pripazintas dalykas. 1 karta per menesi garinti veida pilnai uztenka. Nustacius normalia temperatura i pasinaudojus esenciniais aliejais oda puikiai issivalo ne tik nuo juoduju inkstyru bet ir nuo toksinu.
Veido man nebegarina ilgokai, kelis metus. Oda niekaip neatsistato pati, reikes kremukais ir masazais ja gaivinti. As suprantu, kad alternatyvu yra mazai siam metodui, bet ju tikrai yra ir ne ka prastesniu, tik siaip gal pacios kosmetologes kainos atzvilgiu renkasi pigesny varianta. Nes jeigu pabandytumete mano mineta priemone, manau pakeistumete nuomone

Tiesiog noriu pasidalinti savo patirtimi, kad nekokybiskai atliktas garinimas gali smarkiai pakenkti veido odai