Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

Gal kas zinot ar Saule daro veido valyma-lyginima Glikoline rugstimi, nes noretusi truputi veida palyginti, nes like randeliai po spuogu
Atsakyti
QUOTE(anaida13 @ 2008 05 09, 14:55)
Gal kas zinot ar Saule daro veido valyma-lyginima Glikoline rugstimi, nes noretusi truputi veida palyginti, nes like randeliai po spuogu

Na taip, lyg daro.
Papildyta:
O gal kuri buvot pas kosmetologe darytis nugaros valymo? bigsmile.gif Labai noriu isbandyti, mat itin spuogota nugara turiu doh.gif Dingo visas burys nuo veido, tai ant nugaros persimete g.gif
Atsakyti
Tai tau dar gerai... O aš turiu visur, ant veido, nugaros, pečių ir dekoltė. Kosmetologė išvalė ne tik veidą, bet ir dekoltė, tai šiek tiek geriau. Didžiausia bėda, kad šitos vietos nuolat uždengtos, oda mažai 'kvėpuoja' unsure.gif O dar man sakė, kad pas mane liaukos ypač aktyvios doh.gif Tai gali būt, kad teks kankintis iki tikrojo brendimo galo, o kada jis bus nežinia g.gif
Kažkaip abejoju dėl nugaros valymo... Kol kas apsiginkluoju kantrybe. Prisidengiu drabužiais ir leidžiu spuogeliams patiems vešėti, patiems ir dingti, jokių spaudymų, nes ir nepasiekčiau nugaroj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2008 05 09, 19:34)
Tai tau dar gerai... O aš turiu visur, ant veido, nugaros, pečių ir dekoltė. Kosmetologė išvalė ne tik veidą, bet ir dekoltė, tai šiek tiek geriau. Didžiausia bėda, kad šitos vietos nuolat  uždengtos, oda mažai 'kvėpuoja'  unsure.gif  O dar man sakė, kad pas mane liaukos ypač aktyvios  doh.gif Tai gali būt, kad teks kankintis iki tikrojo brendimo galo, o kada jis bus nežinia  g.gif
Kažkaip abejoju dėl nugaros valymo... Kol kas apsiginkluoju kantrybe. Prisidengiu drabužiais ir leidžiu spuogeliams patiems vešėti, patiems ir dingti, jokių spaudymų, nes ir nepasiekčiau nugaroj  biggrin.gif

gun_bandana.gif pas mane irgi uztektinai ant peciu, dekolte... Nugaros valymas apie 50Lt, vasarai butu visai nieko biggrin.gif Ale, o as kai nusikrapstau nuo nugaros, tai verkt noris doh.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad Saule padeda visoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot, kiek kainuoja Saulės platinami Mila d'Opiz kremai (konkrečiai - deguoniniai)? Kažkaip nepaklausiau jos pačios.
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 05 11, 15:19)
Gal žinot, kiek kainuoja Saulės platinami Mila d'Opiz kremai (konkrečiai - deguoniniai)? Kažkaip nepaklausiau jos pačios.

Labai atsargiai sakau (nes bijau, kad nebuciau sumaisius su kitu kremuku blush2.gif), bet lyg 30ml-50Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sandruciux, ačiū, bent apytikriai žinosiu smile.gif .

Tuo pačiu paklausiu, per kiek laiko praeina paraudimai nuo spaudytų vietų g.gif ? Buvau pas Saulę tik vakar, kol kas dar šiek tiek paraudę, patepus tuo deguoniniu kremuku, lyg labiau paraudo unsure.gif , kaži, ar čia dėl odos sudirginimo po valymo, ar gal kremas netinka unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 05 11, 16:14)
Sandruciux, ačiū, bent apytikriai žinosiu  smile.gif .

Tuo pačiu paklausiu, per kiek laiko praeina paraudimai nuo spaudytų vietų  g.gif ? Buvau pas Saulę tik vakar, kol kas dar šiek tiek paraudę, patepus tuo deguoniniu kremuku, lyg labiau paraudo  unsure.gif , kaži, ar čia dėl odos sudirginimo po valymo, ar gal kremas netinka  unsure.gif ?

Kai pati pirma karta ejau pas Saule, tai oda buvo matomai nepratus prie tokio spaudymo, ir atsigavo tik po 3 dienu doh.gif Antra, trecia karta ejau pentkadienio vakarais-tik sekmadieni ryte galedavau jau dziaugtis neparaudusia oda smile.gif Na, o dabar, po keliu metu vaiksciojimo karta i sezona apytiksliai, oda atsigauna po paros, nors jei einu vakare, tai kitos dienos ryta ar perpiet jau buna viskas ok dazniausiai smile.gif O tas kremukas man visad tiko, susvelnindavo, nuramindavo jautria oda, taciau kaip ir Tau, viena karta patepiau ir kad grauzt pradejo, dar labiau paraudo veidas, nezinojau kur detis doh.gif Paklausiau kosmetologes kodel tokia reakcija ivyko. Tai atsake, kad nors sako tik ta vakara, arba sekancia diena neprausti vandens, nesidazyti ir neteplioti visokiom priemonem veido, taciau yra galimybe, kad ir po dienos, ar dvieju sureaguos netinkamai oda, mat veido valymo metu buvo dirginama labai, ir kiekviena syki reikia skirtingo atsigavimo jai. Tad poilsio trukme po apsilankymo pas kosmetologe renkasi oda biggrin.gif Atrodo viska parasiau taip, kaip ir kosmetologe sake rolleyes.gif
Tarp kitko, nemanau ir to, kad visiems BUTENT TAS kremukas privalo tikti, galbut tavo odai jis netinkamas g.gif Nors kas cia zino.. Pabandyk po keliu dienu dar patepti, gal kitaip viskas bus mirksiukas.gif

O beje, gal kuri zinot ar ta pacia diena arba is vakaro pries veido valyma galima eiti i soliariuma, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 11 gegužės 2008 - 14:25
Sandruciux, ačiū už tokį išsamų paaiškinimą 4u.gif .

Dėl soliariumo prieš veido valymą tiksliai nežinau, bet aš tai neičiau, geriau keletą dienų po g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 11 gegužės 2008 - 14:41
QUOTE(Kaštonė @ 2008 05 11, 16:40)
Sandruciux, ačiū už tokį išsamų paaiškinimą  4u.gif .

Dėl soliariumo prieš veido valymą tiksliai nežinau, bet aš tai neičiau, geriau keletą dienų po  g.gif .

Prasau 4u.gif

As irgi taip mastau g.gif bet po to galvoju o vdruk jokio skirtumo ar eini pries pat veido valyma, ar kada biggrin.gif ai verciau nepersistengt smile.gif

Dar jei galima is taves klausimeli, kai pasiskambinai Saulei, tai po keliu dienu jau galejo priimti? 4u.gif As labai noriu si penktadieni nueiti pas ja, bet galvoju jeigu reikia uzsirasyti bent pries dvi sav i prieki, tai verciau issirinksiu kita data. Zodziu, man geriau skambint zinant kelis variantus kada galiu, nes kai pradeda pati kosmetologe (kirpeja, gydytoja ir pan) sakyt kada gali, tai as tam kalendoriuj pasimetu ir sutinku su pasiulytu laiku, dazniausiai po to susivokiu, kad jau tuo metu kazka veiksiu blush2.gif Tad va noriu pasidometi 4u.gif
Atsakyti
Pas Saulę dabar eilė bent jau savaitei į priekį, penktadieniui kaži ar gausi schmoll.gif .
Atsakyti