QUOTE(anaida13 @ 2008 05 09, 14:55)
Gal kas zinot ar Saule daro veido valyma-lyginima Glikoline rugstimi, nes noretusi truputi veida palyginti, nes like randeliai po spuogu
Na taip, lyg daro.
Papildyta:
O gal kuri buvot pas kosmetologe darytis nugaros valymo?

Tai tau dar gerai... O aš turiu visur, ant veido, nugaros, pečių ir dekoltė. Kosmetologė išvalė ne tik veidą, bet ir dekoltė, tai šiek tiek geriau. Didžiausia bėda, kad šitos vietos nuolat uždengtos, oda mažai 'kvėpuoja'
O dar man sakė, kad pas mane liaukos ypač aktyvios
Tai gali būt, kad teks kankintis iki tikrojo brendimo galo, o kada jis bus nežinia
Kažkaip abejoju dėl nugaros valymo... Kol kas apsiginkluoju kantrybe. Prisidengiu drabužiais ir leidžiu spuogeliams patiems vešėti, patiems ir dingti, jokių spaudymų, nes ir nepasiekčiau nugaroj

Kažkaip abejoju dėl nugaros valymo... Kol kas apsiginkluoju kantrybe. Prisidengiu drabužiais ir leidžiu spuogeliams patiems vešėti, patiems ir dingti, jokių spaudymų, nes ir nepasiekčiau nugaroj

QUOTE(Nicoletta @ 2008 05 09, 19:34)
Tai tau dar gerai... O aš turiu visur, ant veido, nugaros, pečių ir dekoltė. Kosmetologė išvalė ne tik veidą, bet ir dekoltė, tai šiek tiek geriau. Didžiausia bėda, kad šitos vietos nuolat uždengtos, oda mažai 'kvėpuoja'
O dar man sakė, kad pas mane liaukos ypač aktyvios
Tai gali būt, kad teks kankintis iki tikrojo brendimo galo, o kada jis bus nežinia

QUOTE(Kaštonė @ 2008 05 11, 15:19)
Gal žinot, kiek kainuoja Saulės platinami Mila d'Opiz kremai (konkrečiai - deguoniniai)? Kažkaip nepaklausiau jos pačios.
Labai atsargiai sakau (nes bijau, kad nebuciau sumaisius su kitu kremuku

Sandruciux, ačiū, bent apytikriai žinosiu
.
Tuo pačiu paklausiu, per kiek laiko praeina paraudimai nuo spaudytų vietų
? Buvau pas Saulę tik vakar, kol kas dar šiek tiek paraudę, patepus tuo deguoniniu kremuku, lyg labiau paraudo
, kaži, ar čia dėl odos sudirginimo po valymo, ar gal kremas netinka
?

QUOTE(Kaštonė @ 2008 05 11, 16:14)
Sandruciux, ačiū, bent apytikriai žinosiu
.
? Buvau pas Saulę tik vakar, kol kas dar šiek tiek paraudę, patepus tuo deguoniniu kremuku, lyg labiau paraudo
, kaži, ar čia dėl odos sudirginimo po valymo, ar gal kremas netinka
?

Kai pati pirma karta ejau pas Saule, tai oda buvo matomai nepratus prie tokio spaudymo, ir atsigavo tik po 3 dienu

Tarp kitko, nemanau ir to, kad visiems BUTENT TAS kremukas privalo tikti, galbut tavo odai jis netinkamas

O beje, gal kuri zinot ar ta pacia diena arba is vakaro pries veido valyma galima eiti i soliariuma, ar ne?

QUOTE(Kaštonė @ 2008 05 11, 16:40)
Sandruciux, ačiū už tokį išsamų paaiškinimą
.
Dėl soliariumo prieš veido valymą tiksliai nežinau, bet aš tai neičiau, geriau keletą dienų po
.

Dėl soliariumo prieš veido valymą tiksliai nežinau, bet aš tai neičiau, geriau keletą dienų po

Prasau

As irgi taip mastau

Dar jei galima is taves klausimeli, kai pasiskambinai Saulei, tai po keliu dienu jau galejo priimti?