Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(Vitulė @ 2009 11 30, 13:13)
Zebro instruktorius Linas mokina su automatu, o mokina gerai  lotuliukas.gif  thumbup.gif

dėkui už info, nors ir kiek pavėlavau, dabar nestuke.gif , tai nei su automatu nepasivažinėsiu, bet per vasarą tikiuosi išsilaikyt kaip nors. Tik reikėtų ir telefoniuko instruktoriaus ax.gif 4u.gif ...
Atsakyti
o yra kokių gerų mokyklų kaune? nebrangių..
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 12 15, 22:54)
o yra kokių gerų mokyklų kaune? nebrangių..

zebras nebloga mokykla, ten yra daromos nuolaidos tik salygu neprisimenu. mokausi pas instruktoriu Lina, zaviuosi jo kantrybe, manau, kad tai (vaziuoti su kantriu instruktorium) ypac svarbu visiems pradedantiems smile.gif beje ir teorija jis pats desto, po jo aiskinimo kas nors lieka atminty (paprasciau ruostis teorijos egzaminui) smile.gif
Atsakyti
as mokinuos kaune mokykloj "teviskes keliai". nuejau ten tik del pavadinimo biggrin.gif teorija jau isilaikiau smile.gif dabar vairuot mokinuos, tik 2 pamokos dar buvo. kolkas ispudis nieko toks.......... teorija isdeste tikrai isamiai, problemu nebuvo isilaikyt. parasysiu kai baigsiu su vairavimu smile.gif beje, kainavo man 750 ir + bilietai+pp kursai.
Atsakyti
Vilniaus ratuotosios kokioj mokykloj moketes? smile.gif As labai inoringa ax.gif noriu kad tarp namu ir darbo butu, o tai yra snipiskese... kakada bandziau lankyt kursus kur reikdavo i kita miesto puse vaziuot, tai taip ir baiges... Pats procesas netgi smagus, bet pagalvojus, kad iki kokiu justiniskiu reikia mindzikuot su dviuse Skoda... nooo...

Sakau SM vairuotojos gal ka zino rekomenduoti Vilniuje snipiskese, kalvariju , rinktines ir pan g? g.gif
Atsakyti
Mokiausi ARV-auto Kaune, instruktorius Komisarovas. Likau viskuo labai patenkinta thumbup.gif . Aikstele kiekviena karta aplankydavom, ir Regitros marsrutus rode kelis sykius, ir taip daug po miesta vazinejom. Issilaikiau viska is pirmo karto ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2009 09 15, 12:25)
Sveikos  smile.gif
norejau jum parekomenduoti gera instruktoriu  ax.gif pati daug vargo turejau kol gera radau  mirksiukas.gif

PS po jo pamoku islaikiau is pirmo karto ir dar gavau komplimenta nuo egzaminuotojo  blush2.gif

tai vat jei kas noresit isbandyti

868547505 Arvydas
siuo metu dirba ABC mokykloj, bet as papildomai ejau.

galit pasakyt, kad nuo Birutes tai gal kokia nuolaida pritaikys, nes as irgi ejau per pazystamus tai man kartais pigiau padarydavo pamokas

prisidedu prie šios rekomendacijos visom keturiom smile.gif griežtokas šiaip, bet tikrai nerėkia ir nesiardo, jei mato, kad nemoki ir nesupratai tikrai paaiškins, o ne myks kaip ne kurie kiti.
Atsakyti
Labukas,gal ir ne i tema ax.gif bet buciau dekinga,jei kas nors galetumet atsiust KET programa 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galetu ir man permesti KET programa. buciau l dekinga.

egbtng@gmail.com
Atsakyti
T formos sankryza ir ivaziavimas statmenai

Sveikos mergaites wub.gif labai reikia jusu pagalbos greitai suoliuosiu i regitra ir siose dvejuose figuruose siek tiek nesigaudau kitas moku idealiai papasakokit kaip jus atliekat jas as nesigaudau ar T formoj visa vaira reikia susukti i desine kai jau vaziuoji i figura ar tik po leta
ir Ivaziavime statmenai kai uzsuki vaira i kaira iki kol pamatai veidrodeli gaire ji islygint ar i desine sukti? doh.gif

Labai aciu uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Honey): 19 sausio 2010 - 11:50
QUOTE((Honey) @ 2010 01 19, 13:49)
T formos sankryza ir ivaziavimas statmenai

Sveikos mergaites wub.gif  labai reikia jusu pagalbos greitai suoliuosiu i regitra ir siose dvejuose figuruose siek tiek nesigaudau kitas moku idealiai  papasakokit kaip jus atliekat jas as nesigaudau ar T formoj visa vaira reikia susukti i desine kai jau vaziuoji i figura ar tik po leta
ir Ivaziavime statmenai kai uzsuki vaira i kaira iki kol pamatai veidrodeli gaire ji islygint ar i desine sukti? doh.gif

Labai aciu uz pagalba  mirksiukas.gif

Hm.. o tai kaip tau instruktorius aiškina? smile.gif

Aš pati jau senokai aišktelėj nebuvau (ryt po ilgos pertraukos važiuosiu ten), bet kiek pamenu tai T formoj iki galo vairą susuku į dešinę ir važiuoju tol, kol dešiniajam veidrodėly pamatau, kad jau galinis ratas rieda lygiagrečiai linijai, tada tiesinu vairą.

O statmenam parkavime tai ištiesint vairą reikia teisiog..

Na man tai pačiai kažkaip viskas aišku, kai darau tas figūras, bet kai reikia kam nors paaiškint, jau sudėtingiau būna.. biggrin.gif Bet tas statmenas parkavimas man pats lengviausias šiaip drinks_cheers.gif Šiaip gerą instruktorių kai turi, tai niekas nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa88 @ 2010 01 19, 15:09)
Hm.. o tai kaip tau instruktorius aiškina? smile.gif

Aš pati jau senokai aišktelėj nebuvau (ryt po ilgos pertraukos važiuosiu ten), bet kiek pamenu tai T formoj iki galo vairą susuku į dešinę ir važiuoju tol, kol dešiniajam veidrodėly pamatau, kad jau galinis ratas rieda lygiagrečiai linijai, tada tiesinu vairą.

O statmenam parkavime tai ištiesint vairą reikia teisiog..

Na man tai pačiai kažkaip viskas aišku, kai darau tas figūras, bet kai reikia kam nors paaiškint, jau sudėtingiau būna..  biggrin.gif  Bet tas statmenas parkavimas man pats lengviausias šiaip drinks_cheers.gif Šiaip gerą instruktorių kai turi, tai niekas nesunku  mirksiukas.gif

aciu tongue.gif mano instruktorius lb geras buvo mieste lb laisvai vazinejuos aikstelej irgi tuos 5 moku o vat su tais dviem uzsimirstu smile.gif doh.gif
Atsakyti