QUOTE(Laumės vaikas @ 2010 01 19, 22:35)
Leiskit atspėsiu - jau instruktorius pripasakojo, kaip ten baisiai klaidina?
Aš įsitikinus, kad čia fantazijos tų, kurie grybauja egzamino metu
Pati laikiau, n pažįstamų laikė - niekam egzaminuotojas nesistengė kojos pakišt.
na čia kaip kam. man pvz. tikrai nepasakojo, o aš ir neklausiau, nes nemačiau prasmės be reikalo save stresint. tiesa, minėjo, kad geriau laikyt egzą ryte, bet daugiau nieko

gal kai kas klaidinimu laiko tarkim bandymą psichologiškai spaust egzamino metu pvz. važiuok greičiau ir pan? man taip sakė per pirmą bandymą aikštelėj, atsakiau, kad neįgudęs žmogus nespės manevruoti greičiau ir daužtels mašinas, o mano tikslas parkuotis tvarkingai, užsičiaupė. 3kart vėl su tuo pačiu važiavau, tokių bajerių nebuvo, gatvėj laiku viską sakė, viską spėjau atlikt, nenuklausiau kartą, pasitikslinau, jis pakartojo. Žodžiu, pati nepataikiau, pažįstamų tarpe irgi nežinau tokių, katrie buvo klaidinti, bet tai nereiškia, jog tokie dalykai nevyksta, o tokie gandai apie klaidinimus ir kyšius kelia papildomą stresą, daugelis bijo eiti, nes girdėjo kad ten tik kyšio laukia, todėl manau, kad vardan visų ramybės būtų tikslingiau filmuoti vairavimo egzaminą, o ne pamokas.