Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

Nėr už ką... smile.gif Tikiuosi padėjau nors kiek. Gal kas aiškiau paaiškins rolleyes.gif

Bajeris bus jei ryt paaiškės kad aš pati nieko nebeprisimenu... thumbup.gif Instruktorius vėl diržu grasins lotuliukas.gif
Atsakyti
Xa 4u.gif o man tai nagus nudauzyt grasindavo thumbup.gif aisku db man neislaikytu egzaminu tebepagrasins egzaminuotojas schmoll.gif vakar gavau mokyklos baigimo pazymejima beliko regitra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Honey): 19 sausio 2010 - 13:30
O aš rytoj einu savo pažymėjimo pasiimti 4u.gif Iškart po paskutinio pasivažinėjimo aikštelėje... O tada jau irgi tik Regitra beliks.. bet kaip nelaukiu aš jos doh.gif

Sėkmės tau, beje wink.gif Spėju anksčiau už mane laikyt eisi, nes kol aš išdrįsiu.. blush2.gif
Atsakyti
nu šitą kai paskaičiau, apsidžiaugiau, kad egzaminas jau praeitis doh.gif tikriausiai vėl bus bumas ir kaino kaip ir prieš žalius lapus g.gif

http://kauno.diena.l...o-kursai-258896
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 01 19, 21:10)
nu šitą kai paskaičiau, apsidžiaugiau, kad egzaminas jau praeitis doh.gif  tikriausiai vėl bus bumas ir kaino kaip ir prieš žalius lapus g.gif

http://kauno.diena.l...o-kursai-258896

Na, tas dalykas, kad padidins privalomų važiavimų skaičių, tai manau yra gerai g.gif Daugumoj ES šalių, jei neklystu, jis yra didesnis nei LT. Kai kur - gerokai didesnis... Ir teisingai smile.gif

O tos visos kameros, filmavimai... Nesąmonė kažkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa88 @ 2010 01 19, 20:58)
Na, tas dalykas, kad padidins privalomų važiavimų skaičių, tai manau yra gerai  g.gif Daugumoj ES šalių, jei neklystu, jis yra didesnis nei LT. Kai kur - gerokai didesnis... Ir teisingai  smile.gif

O tos visos kameros, filmavimai... Nesąmonė kažkokia  doh.gif

na dėl pravažiavimų tai tikrai labai gerai, nes 10 važiavimų tai kaip lašas jūroj, bet įsivaizduoju, kad bus norinčių laikyt iki brangimo, tai vėl be 100 lt už pamoką jokio instruktoriaus nerasi doh.gif o šiaip geriau jau ne pamokas, bet egzaminus filmuotų g.gif
Atsakyti
Taip, kad egzus filmuotų, tai aš visom keturiom už 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa88 @ 2010 01 19, 21:43)
Taip, kad egzus filmuotų, tai aš visom keturiom už  4u.gif

Leiskit atspėsiu - jau instruktorius pripasakojo, kaip ten baisiai klaidina?

Aš įsitikinus, kad čia fantazijos tų, kurie grybauja egzamino metu irnesakyk.gif

Pati laikiau, n pažįstamų laikė - niekam egzaminuotojas nesistengė kojos pakišt.
Atsakyti
QUOTE(Laumės vaikas @ 2010 01 19, 22:35)

Aš įsitikinus, kad čia fantazijos tų, kurie grybauja egzamino metu  irnesakyk.gif

Pati laikiau, n pažįstamų laikė - niekam egzaminuotojas nesistengė kojos pakišt.

na čia kaip kam. man pvz. tikrai nepasakojo, o aš ir neklausiau, nes nemačiau prasmės be reikalo save stresint. tiesa, minėjo, kad geriau laikyt egzą ryte, bet daugiau nieko smile.gif gal kai kas klaidinimu laiko tarkim bandymą psichologiškai spaust egzamino metu pvz. važiuok greičiau ir pan? man taip sakė per pirmą bandymą aikštelėj, atsakiau, kad neįgudęs žmogus nespės manevruoti greičiau ir daužtels mašinas, o mano tikslas parkuotis tvarkingai, užsičiaupė. 3kart vėl su tuo pačiu važiavau, tokių bajerių nebuvo, gatvėj laiku viską sakė, viską spėjau atlikt, nenuklausiau kartą, pasitikslinau, jis pakartojo. Žodžiu, pati nepataikiau, pažįstamų tarpe irgi nežinau tokių, katrie buvo klaidinti, bet tai nereiškia, jog tokie dalykai nevyksta, o tokie gandai apie klaidinimus ir kyšius kelia papildomą stresą, daugelis bijo eiti, nes girdėjo kad ten tik kyšio laukia, todėl manau, kad vardan visų ramybės būtų tikslingiau filmuoti vairavimo egzaminą, o ne pamokas.
Atsakyti
QUOTE(Laumės vaikas @ 2010 01 19, 23:35)

Na, instruktorius man tiesiog pasakojo, kad jie mėgtsa paragint greičiau važiuot, negu galima, arba pasiūlyt apvažiuot kliūtį lėtėjimo juosta, sustot, ten, kur ženklai draudžia, ir pan. Bet jis to klaidinimu nevadima, tiesiog sako, kad taip tikrinamas mano budrumas, ar matau ženklus, ar žinau taisykles. Bet man tai vistiek užneša į klaidinimą, nes streso sąlygom gali ir susimaut, nors tas taisykles puikiai moki blush2.gif

Iš pažįstamų negirdėjau tokių dalykų, bet instruktorius tvirtina, kad iš savo buvusių mokinių ne kartą teko girdėt tokius "skundus" smile.gif Bet šiaip maniškis tikrai nebando Regitros diskredituoti biggrin.gif

Nors mano bratkis aiškina, kad regitrietis jam aištelėj koją po pedalu kaišiojo. Norisi tikėt, kad jam tik pasivaideno iš tų nervų, bet jei tai tiesa, tai ką aš žinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa88 @ 2010 01 20, 10:44)
Iš pažįstamų negirdėjau tokių dalykų, bet instruktorius tvirtina, kad iš savo buvusių mokinių ne kartą teko girdėt tokius "skundus" smile.gif Bet šiaip maniškis tikrai nebando Regitros diskredituoti  biggrin.gif

Man tai pasakojo, kad egzaminuotojai neva užtraukinėja rankinį nemačiom, kad pajudėtum su užtrauktu ir susikirstum bigsmile.gif
Tokie "skundai" aiškiai pareina iš tų, kurie patys tą rankinį paprasčiausiai pamiršta irnesakyk.gif

P. S. Mudvi, berods, apie tą patį instruktorių kalbam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumės vaikas: 20 sausio 2010 - 10:35
QUOTE(Laumės vaikas @ 2010 01 20, 12:26)
P. S. Mudvi, berods, apie tą patį instruktorių kalbam  biggrin.gif

Įtariu, kad taip... lotuliukas.gif
Atsakyti