Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(pupute @ 2010 05 11, 08:29)
su golfuku smile.gif cia susikurs vos ne Instruktoriasu Lino fan klubas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tada ir aš į tą fanclub įsirašau smile.gif aš mokinausi zebre thumbup.gif ir pas Liną,su golfiuku thumbup.gif nostalgija man tam golfiukui,kai jį pamatau,visad nuotaika pakyla wub.gif
Papildyta:
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 05 10, 21:22)
prisiskaičiau daugybę gerų atsiliepimų apie zebra, tad ten pradėjau lankyt kursus ir dar patekau pas išgirtąjį instruktorių Liną wub.gif  mergaitės, kurios pas jį mokėtės, su kokiu automobiliu jis moko vairuot? blush2.gif  nes išgirdau tik automobilio nr, o gal markės net nesakė g.gif  labai jis skubėjo nenorėjau trukdyt klausinėdama doh.gif  blush2.gif

aš kai atėjau į zebrą,jo žmona klausia(na,kur offise sėdi,šviesiaplaukė) iš ku sužinojai apie mūsų mokyklą?gal kas rekomendavo?-sakau,taip,supermamoj man jus rekomendavo.o ji man:-ai,tai viskas aišku,reiškias jūs norėsit,kad intruktorius jūsų būtų Linas biggrin.gif
Atsakyti
na va pradejau ir as vairavimo kursus lankyti,teorija issilaikiau eksternu praeita vasara. Mokausi Dorkane pas instruktoriu Vytauta,MB pas ji mokesi tai ir as uzsimaniau rolleyes.gif Dar tik 3 kartus vaziavau bet instruktorium patenkinta. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welnia: 12 gegužės 2010 - 19:40
aš mąstau eiti užsirašyti į Draiverį,kalvarijų g.,gal yra ten lankančių kursus?
Atsakyti
Aš lankysiu vairavimą Draiverio mokykloje mirksiukas.gif o teorija eksternu. Gal kas taip mokėsi? Įdomu išgirsti atsiliepimų apie šios mokyklos instruktorius bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as noriu pagirti Zebra thumbup.gif Vazineju su Mindaugu tai super instruktorius. smile.gif
Atsakyti
gal kas gali parekomenduoti Klaipedoj vairavimo mokykla? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 15 gegužės 2010 - 18:28
QUOTE(cvetocik @ 2010 05 15, 19:27)
gal kas gali parekomenduoti Klaipedoj vairavimo mokykla? 4u.gif

Aš siūlyčiau Alksnynės vairavimo mokykla, instruktorių Vytautą. Nerekomenduočiau Linaudrės. Aš ten baigiau kursus, tai per dešimt važiavimų taip ir nesusimalonėjo paaiškinti kaip reikia parkuotis aikštelėje. Papildomai ėmiau važiavimus pas Vytautą iš Alksnynės ir po pirmo karto aikštelėje viskas tapo aišku. smile.gif
Atsakyti
Jasucio mokykla, mokausi pas instruktoriu Antana.
Kol kas absoliuciai jokiu nusskundimu netriu, esu zalia, pradejau nuo 0, o siuo metujauciuosi nebe tokiajauir zalia:), vaziuoti galiu!!!!
Antanas, kaip instruktorius man tikrai patinka, nusiskundimu neturiu, ramus, pataria, paaiskina, estakadoje ismoke su abiems stabdziais vaziuot, pasako pagr. mano klaidas

gal ir yra geresniu instruktoriu, bet as esu juo tikrai pateninta, zinot, merginos, reikia ir savo jegas ivertint, musu gi gabumai tikrai ne visu vienodi.

as apskritai neisivaizdavau, kd as sesiu kada prie masinos vairo, as ju paaniskai bijojau, net sedint keleivio vietoje man budavo nemalonu, sededavauisikibusi, o dabar sakau - as tikrai vairuosiu savo masiniuka!!!!! ir manau, kad didelis nuopelnas, kad taip siuo metu jauciuos ir sugebu, yra mano instruktorius ANTANAS.

Aciu jam

p.s ir cia idejau savo uomone
Atsakyti
Sveikos wink.gif norėjau paklausti atsiliepimų apie Kostygovo vairavimo mokyklą? Keletą buvau radus, bet jie senoki, todėl būtų smagu sulaukti naujesnių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 05 12, 20:39)
na va pradejau ir as vairavimo kursus lankyti,teorija issilaikiau eksternu praeita vasara. Mokausi Dorkane pas instruktoriu Vytauta,MB pas ji mokesi tai ir as uzsimaniau  rolleyes.gif Dar tik 3 kartus vaziavau bet instruktorium patenkinta.  wub.gif

as irgi mokiausi pas Vytauta is Dorkano, patis nuostabiausi prisiminimai, o pradejau nuo nulio, net vairo rankose nebuvau laikius, nuostabus jis zmogus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2010 05 24, 19:47)
as irgi mokiausi pas Vytauta is Dorkano, patis nuostabiausi prisiminimai, o pradejau nuo nulio, net vairo rankose nebuvau laikius, nuostabus jis zmogus  blush2.gif

Ir aš pas tą patį, Jeruzalės filiale, ramus, fainas žmogus smile.gif
Atsakyti
Užsirašiau į "vairosetą" nuo 06.02, gal kas mokėtės ten? smile.gif Įdomu išgirst atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 27 gegužės 2010 - 18:15