Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(tapse @ 2010 08 22, 07:56)
Kad kiek žinau ten visos senos mašinos ,po ju kai atsisedi ant naujos Regitroj tai iškarto užgesineji,tai kol pagauni kas kame ,egzas buna neišlaikytas doh.gif  schmoll.gif

Mokiausi ir as toje mokykloje (B. Kazlausko) pries gerus 3 metus, tai iki pat dabar teisiu neturiu. Instruktoriaus vardo nepamenu, bet ismoke prastai, su tokiu pabirusiu golfu vazinejau, tai baigus kursus, kai jau skae kad galiu drasiai eit laikyt egzamino Regitroj, atsisedau uz draugo masinos vairo, ir... visiskai nemokejau vaziuot, iskart gesau doh.gif . tai nebelaikiau susinervinus ir egzo.. dabar vel prisiruosiau, tai gal kazkas gali Vilniaus centre patarti gera instruktoriu? ax.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos vairuotojos.
Gal galit patarti kokią vairavimo mokyklą rinktis Klaipėdos pietinėje miesto dalyje?
Gal žinot atsiliepimų apie mokyklą esančią Naujakiemio 26 (ji šalia balticum), bei esančią Vingio prekybos centre, šalia policijos?
Atsakyti
Aš ka tik baigiau kursus vairavimo mokykloj Rigveda(Kaune).Galiu drasiai rekomenduot ją tiems kas nori tikrai profesionalaus mokymo smile.gif automobiliai nauji,instruktoriai taip pat biggrin.gif profesionaliai atlieka savo darba...žodziu minusu kaip ir neradau,labai patenkinta likau,beliko i regitra išsilaikyt,jaučiuosi drasiai eidama i egzaminus.be to dar silainiuose atsidare nauja klase...
Atsakyti
Sveikos, labai noriu ka nors suzinoti apie vairavimo instruktoriu Kazimiera Zukauska. Gal kuri esat apie ji girdejusios ar susidurusios? Su juo susitariau del vaziavimo telefonu, bet pasirode nemalonus, namandagus senas diedas. Dabar taip nera nuotaikos, nes istisai galvoju, kad bus prastai pas ji. Pati esu niekad net nebandzius vairo sukt, neisivaizduoju kaip ta masina veikia. Jauciu, kad ismes i gatve mane centre per pika ir atmus ilgam man nora vairuoti, nors dabar tai tikrai noriu. Iskapsciau puse interneto kazko ieskodama apie ji, bet radau tik viena lb prasta komentara apie kazkoki Kazimiera ir viena neutralu. Isprotesiu dar 4 dienas apie tai galvodama. O norejau kuo greiciau ismokt vaziuot. verysad.gif beje, mokausi zebro mokykloje, kaune.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 09 25, 18:34)
Sveikos būsimos ir esamos vairuotojos.
Gal galit patarti kokią vairavimo mokyklą rinktis Klaipėdos pietinėje miesto dalyje?
Gal žinot atsiliepimų apie mokyklą esančią Naujakiemio 26 (ji šalia balticum), bei esančią Vingio prekybos centre, šalia policijos?

Pati ėjau i Strižak vairavimo mokyklą esančią Vingio prekybos centre, virš pašto. Ten labai idomus žmogus teoriją dėsto smile.gif per kursus ir auras išvalydavo, ir žmogaus tipą nustatydavo smile.gif Vairuoti mokiausi su V golfu, pas tokį jauną vaikinuką Vladą, apie jį tik gerus atsiliepimus girdėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisvebe: 18 spalio 2010 - 12:20
QUOTE(Kylie @ 2010 09 20, 09:59)
Mokiausi ir as toje mokykloje (B. Kazlausko) pries gerus 3 metus, tai iki pat dabar teisiu neturiu. Instruktoriaus vardo nepamenu, bet ismoke prastai, su tokiu pabirusiu golfu vazinejau, tai baigus kursus, kai jau skae kad galiu drasiai eit laikyt egzamino Regitroj, atsisedau uz draugo masinos vairo, ir... visiskai nemokejau vaziuot, iskart gesau  doh.gif  . tai nebelaikiau susinervinus ir egzo.. dabar vel prisiruosiau, tai gal kazkas gali Vilniaus centre patarti gera instruktoriu?  ax.gif

Antakalni VRC A. Zukausko . Masinos naujos, instruktoriai geri. As vairavau pas instruktoriu Aleksandra. Teorija deste Arvydas (berots toks vardas). Islaikiau viska is pirmo karto. Instruktoriu daug ten, masinos pas visus geros, golfai arba astros naujos (su kokiomis ir regotroj laiko). Yra moteris instruktore, Grazina berots. Mokymasis ir teisiu laikymas dabar grazus prisiminimas likes, kuri noreciau pakartot dar smile.gif smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 10 19, 09:53)
teisiu laikymas dabar grazus prisiminimas likes, kuri noreciau pakartot dar smile.gif smile.gif  lotuliukas.gif

Nė už ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astoria @ 2010 10 19, 10:47)
Nė už ką  lotuliukas.gif

Gal, kad mano abu egzai is pirmo karto islaikyti, tai del to noreciau pakartot lotuliukas.gif Butu is antro ar trecio, gal taip negalvociau. O siaip apskritai man labai patinka vazinet, vairavimo pamoku labai laukdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisvebe @ 2010 10 18, 13:19)
Pati ėjau i  Strižak vairavimo mokyklą esančią Vingio prekybos centre, virš pašto. Ten labai idomus žmogus teoriją dėsto smile.gif per kursus ir auras išvalydavo, ir žmogaus tipą nustatydavo smile.gif Vairuoti mokiausi su V golfu, pas tokį jauną vaikinuką Vladą, apie jį tik gerus atsiliepimus girdėjau.

Man taip pat rekomendavo vairavimo instruktorių Vladą, manau, kad nenusivilsiu. O pati ar mokėjai kažkiek vairuoti, ar tai buvo naujiena? Ar užteko pravažiavimų, ar reikėjo vairavimo pamokų papildomai?
O dėl teorijos dėstytojo pilnai pritariu, tikrai įdomus žmogus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 20 spalio 2010 - 19:48
QUOTE(Fergie @ 2010 10 20, 18:47)
Man taip pat rekomendavo vairavimo instruktorių Vladą, manau, kad nenusivilsiu. O pati ar mokėjai kažkiek vairuoti, ar tai buvo naujiena? Ar užteko pravažiavimų, ar reikėjo vairavimo pamokų papildomai?
O dėl teorijos dėstytojo pilnai pritariu, tikrai įdomus žmogus. g.gif

Vairuoti visiškai nemokėjau. Pirmoji pamoka ir buvo pirmasis atsisėdimas už vairo. Didžiausias instruktoriaus Vlado pliusas tame, kad matosi, kaip jam patinka jo darbas smile.gif dar patiko, kad jis specialiai liepia padaryti blogai, kad pamatytum kas būna klaidos atveju, pvz. užvesti mašina įjungus bėgi ir neisšmynus sankabos ir pan. Pravažiavimų gal ir užteko, tik buvo didelis laiko tarpas tarp pamokų ir egzamino, dėl to reikėjo papildomų pravažiavimų. O teorijos dėstytojas tikrai pralinksmindavo pirmosiomis pamokomis, bet paskui labai nusivylusi juo buvau. Toks iš serijos "ko paklausi - to negausi". Džiaugiausi išsilaikius teorijos egzamina, kad nebereikėjo eiti į jo pamokas. Pati mačiau, kaip vieną merginą iki ašarų buvo privedęs.
Atsakyti
QUOTE(laisvebe @ 2010 10 21, 15:13)
Vairuoti visiškai nemokėjau. Pirmoji pamoka ir buvo pirmasis atsisėdimas už vairo. Didžiausias instruktoriaus Vlado pliusas tame, kad matosi, kaip jam patinka jo darbas smile.gif dar patiko, kad jis specialiai liepia padaryti blogai, kad pamatytum kas būna klaidos atveju, pvz. užvesti mašina įjungus bėgi ir neisšmynus sankabos ir pan. Pravažiavimų gal ir užteko, tik buvo didelis laiko tarpas tarp pamokų ir egzamino, dėl to reikėjo papildomų pravažiavimų. O teorijos dėstytojas tikrai pralinksmindavo pirmosiomis pamokomis, bet paskui labai nusivylusi juo buvau. Toks iš serijos "ko paklausi - to negausi". Džiaugiausi išsilaikius teorijos egzamina, kad nebereikėjo eiti į jo pamokas. Pati mačiau, kaip vieną merginą iki ašarų buvo privedęs.

Dėkui už atsakymą. Matysim kaip čia bus su pravažiavimais, nes dar vis murkdaus po sankryžas. O teorijos dėstytojas, mane tai erzina su savo plepalais, kurie kartojas vis tie patys, dieną iš dienos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2010 05 29, 02:00)
pritariu! pabaigiau savo 10 vaziavimu su juo ir tik geriausi atsiliepimai. smile.gif is pradziu mane traumavo, kai labai greitai isvare i gatve, bet siaip tai super, per 10 kartu sugebejo mane ismokyt palyginus dar padoriai vaziuot. smile.gif super instruktorius! na, jo darbo vaisius pamatysiu kita sav, nes laikysiu egza. ;D

Sena zinute, bet kaip sekesi egzamnas? ax.gif
Atsakyti