Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 01 20, 11:08)
As siandien zingsniuosiu uzsirasyt i kursus thumbup.gif nors nei karto nebandzius vairuot kazkaip bijau lotuliukas.gif

Ir aš buvau "visai žalia" , kai nuėjau mokytis. Maniau, bijosiu kiekvienos pravaziuojančios mašinos. blink.gif O po antros vairavimo pamokos supratau, kad nė velnio aš nebijau tongue.gif Manau, kad taip atsitiks ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Noriu parekomenduoti V.Grinino vairavimo mokyklą "Vairavimo linija" thumbup.gif
Geriausi atsiliepimai apie instruktorių thumbup.gif Jau po pirmos pamokos pastebėjo mano vairavimo trūkumus (prieš 3 metus mokiausi kitoje vairavimo mokykloje, kur tik pinigus mokėjau, o rezultatų nebuvo. Mečiau ir buvau sau pasižadėjusi, kad daugiau niekada nesimokysiu vairuoti). Instruktorius niekada neapšaukė,visada ramiai paaiškindavo ką ne taip darau ir kaip turėčiau daryti. Po kursų šioje mokykloje teoriją išlaikiau 97%, ir vairavimą iš karto ax.gif Rekomenduoju visoms, kurios negali išsirinkti iš daugybės vairavimo mokyklų. Didžioji dauguma mano grupėje buvo moterys ir visos gyrė instruktorių, kad yra labai diplomatiškas ir ramus kaip mokytojas.
Mokykla turi padalinį Šeškinėje Gelvonų g. 44 ir Kauno g.3a-222 (prie stoties) Vilniuje. smile.gif
Sėkmės visoms renkantis mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Gal rekomenduosit Siauliuose kokia vairavimo mokykla?

Ar imti teorija savarankiskai ar vis tik eiti i pamoka?

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Merginos, gal kuri žinot instruktorių Kaune, kad būtų galima 'pasiimti' pora pamokėlių prieš vairavimo egzaminą ?

Ačiū
Atsakyti
O yra čia kauniečių, kuriuos lanko ar lankė kursus Auto ARV arba Zebras? Norėčiau sužinot ar ten galima ateiti bet kada paspręsti prie kompų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 02 18, 16:53)
O yra čia kauniečių, kuriuos lanko ar lankė kursus Auto ARV arba Zebras? Norėčiau sužinot ar ten galima ateiti bet kada paspręsti prie kompų?  g.gif

Galima zebre. smile.gif
Atsakyti
Visai pasimečiau Auto arv ar Zebras? Nežinau kuri geriau doh.gif
Atsakyti
koki galetumet rekomenduoti instruktoriu arv auto mokykloje? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal ka patarsit.. noriu teises laikyt.. tik niekaip neissirenku mokyklos doh.gif Teorija mokysiuosi pati, tik reikia kieto instruktoriaus.. Galvoju dabar apie Dorkana, ten lyg nebloga mokykla.. tik kaip ten ju instruktoriai.. ar galima pasirinkti, ar kas kliuna tas?
O gal dar kas kur zino gera mokykla/instruktoriu..buciau labai dekinga uz info 4u.gif

Veiksmas Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 02 08, 19:30)
Labas,

Gal rekomenduosit Siauliuose kokia vairavimo mokykla?

Ar imti teorija savarankiskai ar vis tik eiti i pamoka?

dekui 4u.gif

as ti nerizikuosiu pati mokytis,einu pas andriuli
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2011 02 22, 00:22)
koki galetumet rekomenduoti instruktoriu arv auto mokykloje?  4u.gif

Alfredas Biržinis thumbup.gif labai geras instruktorius. Nerėkia, aiškina viską, bajerius skaldo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tropicana @ 2011 02 19, 00:48)
Visai pasimečiau Auto arv ar Zebras? Nežinau kuri geriau  doh.gif

Aišku, kad ARV. Profesionalų mokyla. Ir sakau ne todėl, kad pati ten mokausi, o todėl kad tikrai beveik visų tokia nuomonė smile.gif ir jau tik nesusigundykit ten kokiom 50lt nuolaidom ir neikit į šaraškino kontoras jokias. Skūpas moka du kartus, nepamirškit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 03, 15:19)
Aišku, kad ARV. Profesionalų mokyla. Ir sakau ne todėl, kad pati ten mokausi, o todėl kad tikrai beveik visų tokia nuomonė  smile.gif ir jau tik nesusigundykit ten kokiom 50lt nuolaidom ir neikit į šaraškino kontoras jokias. Skūpas moka du kartus, nepamirškit  mirksiukas.gif

Atsiprašau, bet Zebras irgi profesionali ir profesionalų mokykla. biggrin.gif tongue.gif Įdomu kaip Tropicanai ten sekasi mokytis. ax.gif
Atsakyti