Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(Lera @ 2008 04 16, 17:57)
merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt? blink.gif gal patarsit kaip yra ištikrujų????? unsure.gif
Papildyta:
ai P.S veiksmas Kaune biggrin.gif

mano žiniomis, egzaminui užsirašyti galima tik kitai dienai, taip ir laikyti tik kitą dieną galėtum smile.gif bent jau jei neišlaikai tą dieną, tai gali eiti tik kitą dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 17, 08:33)
nu visai neblogai smile.gif gryžau tai visa apsipatenkinus  bigsmile.gif  važiuot labai patiko, rėkti smarkiai nerėkė, tik aišku pasakė kad grybą pjaunu  lotuliukas.gif
iš pradžių tik galvojau, kad vėl šūdas bus, nugi rašomės laiką, sakau šeštadienį noriu ir ji man vėl sodo darbus kiša  doh.gif  g.gif  bet visgi užrašė šiam  bigsmile.gif  po to dar dviem kartąm užsirašėm, ale jau paprastom dienom, nes sekantį savaitgalį jai motinos metinės, dar kitą tos nedarbo dienos  doh.gif  paprastom dienom užsirašiau po darbo, tai ji sako gal vidurį dienos? kas ten pas tave per darbas kad negali išeit darbo metu ir pan. kad pas ją visokiu ministrų ir prokurorų vaikai eina ir tie sugeba prisiderint ir laiko rast vidurdienį  lotuliukas.gif kad ji eina į kalbos kursus ir prie jos ten nieks nesiderina ir t.t. ir pan.  biggrin.gif  tai tokia pradžia nekaip nuteikė, bet po to kai davė važiuot tai kaifas  bigsmile.gif  į miestą ant galo išlindom  bigsmile.gif  kaip įdomu buvo, baisu tik biškį prieš perėjas visokias ir sankryžas, kad nespėsiu sustabdyt, ir šeip jau pačiai norisi stabdyt, o ji sako spausk gazą  doh.gif  o paskui gi smarkiai stabdyt negalima, ba rėkt gausi  lotuliukas.gif  bet viskas gerai  bigsmile.gif

tai dziaugiuos uz tave smile.gif as tai vis tiek nenoreciau pas ja grizt mirksiukas.gif as vis dar ieskau instruktoriaus papildomom pamokom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 17, 07:33)
  bigsmile.gif  kaip įdomu buvo, baisu tik biškį prieš perėjas visokias ir sankryžas, kad nespėsiu sustabdyt, ir šeip jau pačiai norisi stabdyt, o ji sako spausk gazą  doh.gif  o paskui gi smarkiai stabdyt negalima, ba rėkt gausi  lotuliukas.gif  bet viskas gerai  bigsmile.gif

vat su tuo gazu tai ir man viska subalamutijo...sako spausk gaza(kamstyje esant),o as sakau bijau lotuliukas.gif tai kol neapreke siek tiek nespaudziau lotuliukas.gif bet kadangi cia buvo tik antras kartas vairavimo mano gyvenime tai atleistina uz tokias baimes blush2.gif
Atsakyti
Dėl teorijos egzamino galiu pasakyti tiek:
susigalvojau mokytis vairuoti, nuėjau į prekybos centrą, nusipirkau tą KET knygutę, gavau iš draugės KET programą, pasimokiau pora savaičių ir nuėjau su atestatu į regitrą. Niekas nieko nesakė prieš, kad negalima ir pan.

Žinoma, jei norit pasikonsultuoti su instruktorium dėl teorijos klausimų, gauti KET programą pasispręsti, tai reikėtų eiti į kokią vairavimo mokyklą. Bet kas neturi laiko ir noro vaikštinėt, tai gali ir namie išmokt viską ir puikiai išlaikyt. Aš iš pirmo karto teoriją išlaikiau tongue.gif vairavimas jau kita kalba blush2.gif

O kai išlaikai teoriją, nueini į bet kurią mokyklą ir pasakai, kad nori vairuot, teoriją jau išsilaikei. Ir pigiau keliais šimtais, ir laiko susitaupo thumbup.gif

Jei kam reikia KET programos (klausimai praktiškai identiški regitriniaims), rašytik, pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 18, 11:31)
susigalvojau mokytis vairuoti, nuėjau į prekybos centrą, nusipirkau tą KET knygutę, gavau iš draugės KET programą, pasimokiau pora savaičių ir nuėjau su atestatu į regitrą. Niekas nieko nesakė prieš, kad negalima ir pan.

Žinoma, jei norit pasikonsultuoti su instruktorium dėl teorijos klausimų, gauti KET programą pasispręsti, tai reikėtų eiti į kokią vairavimo mokyklą. Bet kas neturi laiko ir noro vaikštinėt, tai gali ir namie išmokt viską ir puikiai išlaikyt. Aš iš pirmo karto teoriją išlaikiau  tongue.gif  vairavimas jau kita kalba  blush2.gif

O kai išlaikai teoriją, nueini į bet kurią mokyklą ir pasakai, kad nori vairuot, teoriją jau išsilaikei. Ir pigiau keliais šimtais, ir laiko susitaupo thumbup.gif

Jei kam reikia KET programos (klausimai praktiškai identiški regitriniaims), rašytik, pasidalinsiu  mirksiukas.gif

Oi, man labai labai reikia 4u.gif Buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 18, 10:31)

Žinoma, jei norit pasikonsultuoti su instruktorium dėl teorijos klausimų, gauti KET programą pasispręsti, tai reikėtų eiti į kokią vairavimo mokyklą. Bet kas neturi laiko ir noro vaikštinėt, tai gali ir namie išmokt viską ir puikiai išlaikyt. Aš iš pirmo karto teoriją išlaikiau  tongue.gif  vairavimas jau kita kalba  blush2.gif

Jei kam reikia KET programos (klausimai praktiškai identiški regitriniaims), rašytik, pasidalinsiu  mirksiukas.gif

Man reiketu KET programos, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 04 17, 09:35)
jei turi mokyklos baigimo atestatą ar diplomą, vairavimo mokykloj teorinio egzo galima nelaikyt. Išlaikius teoriją Regitroj į vairavimo mokyklą reik nunešt Regitros išduotą pažymą apie išlaikytą egzą.

Didelis aciukas 4u.gif

O mokykloj reik pranesti,kad eini i regitra teorija laikyt? Turbut reikia kokio dokumento is mokyklos,kad kursa isklausei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2008 04 18, 22:50)
O mokykloj reik pranesti,kad eini i regitra teorija laikyt? Turbut reikia kokio dokumento is mokyklos,kad kursa isklausei  g.gif

nea
Atsakyti
Visos, kurioms reikia KET programėlės, parašykit man elektroninį paštą, nes kitaip negaliu atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit patarti, stai man liko 4 vairavimo pamokos, bet apie savo instruktoriu negaliu pasakyti nei nieko gero nei nieko blogo, tai jei imsiu papildomas ar geriau pasilikti pas ji ar ieskoti kito? g.gif
Atsakyti
is savo praktikos galiu pasakyt, kad geriau kita, as pasiemiau kita, tai tas man istaise ano klaidas ir dar daug naujo ismoke. ir be to su kita masina pavazinesi, tai bent regitroj nebus taip baisu kokia gausi, golfa, ar astra, ar polo
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 04 21, 17:39)
is savo praktikos galiu pasakyt, kad geriau kita, as pasiemiau kita, tai tas man istaise ano klaidas ir dar daug naujo ismoke. ir be to su kita masina pavazinesi, tai bent regitroj nebus taip baisu kokia gausi, golfa, ar astra, ar polo

Aciu, as kazkaip apie tai ir masciau, kad geriua kita imti 4u.gif
Atsakyti