Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

sveikutės 4u.gif
rašausi ir aš į pradedančių gretas. teoriją bandysiu ruoštis savarankiškai. žiūrėsim, kas gausis g.gif
o prie to paties noriu paprašyti - jei kas turite ir galėtumėte pasaidalkinti KET testuku, tai mielai priimčiau į paštą ar per skypą skingrida
sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduot instruktuoriu Vilniuje, kuris moko su automatu važinėt, regitroj teoriją esu išsilaikius prieš 4metus dabar pribrendi reikalas ir vairavimą išsilaikyt doh.gif tik pirmiau instruktorių reiktų susirast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2008 04 28, 19:07)
Gal kas nors lankėt kursus "Feranoj" (Kalvarijų g.)? Kaip ten situacija, įdomu g.gif

Lankiau rolleyes.gif man visai patiko, teorijos moke toks senukas "profesorius", tai viska isaiskina lyg pirmokams, dabar mokausi praktinio vairavimo pas instruktoriu Anzej, lyg irgi neblogas ax.gif O siaip viskas labai tvarkinga, pildomos fakturos kai susimoki pinigelius nes kiek girdejau ne visur taip daroma doh.gif ir velaiu kada jau praeini teorines paskaitas gali kada nori ateiti prie kompo ir spresti regitros testukus nes kai kur yra kad uz toki pasisedejima reikia moketi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2008 05 04, 22:45)
Gal kas galit rekomenduot instruktuoriu Vilniuje, kuris moko su automatu važinėt, regitroj teoriją esu išsilaikius prieš 4metus dabar pribrendi reikalas ir vairavimą išsilaikyt doh.gif tik pirmiau instruktorių reiktų susirast ax.gif

as Jasucio mokykloj automata lankau pas Olega.Superinis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 18, 10:31)

Jei kam reikia KET programos (klausimai praktiškai identiški regitriniaims), rašytik, pasidalinsiu  mirksiukas.gif

As noriu programeles i vilma@juresmedis.lt Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, islaikiau teorija pries metus, o praktika is pirmo karto neislaikiau ir kaip uzsiblokavo unsure.gif bijau ir viskas, pravaziuoju regitra ir net siurpuliukai prabega, o dabar prireike teisiu.
Gal kas galite patarti gera kantru instruktoriu senamesti. Nes pas savo neuzkokius pinigus neeiciau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 07, 11:14)
Gal kas galite patarti gera kantru instruktoriu senamesti. Nes pas savo neuzkokius pinigus neeiciau.  schmoll.gif

rekomenduoju jau ne kartą temoj minėtą Lauryną iš "Gineigos". Tik eilės pas jį laaabai ilgos. Bet jei nėra labai skubu, tai verta ir palaukt. Deja, telefono jo asmeninio nebeturiu, bet gal vairavimo mokykloj būtų galima susižinot. "Gineidos " adresas Pylimo 20, Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 07, 10:14)
Mergaites, islaikiau teorija pries metus, o praktika is pirmo karto neislaikiau ir kaip uzsiblokavo unsure.gif bijau ir viskas, pravaziuoju regitra ir net siurpuliukai prabega, o dabar prireike teisiu.
Gal kas galite patarti gera kantru instruktoriu senamesti. Nes pas savo neuzkokius pinigus neeiciau.  schmoll.gif

Nu geras instruktorius gal ir padėtų, bet svarbiausia, manau, saviįtaiga. Aš nepasakosiu, iš kelinto karto vairavimą išlaikiau (teoriją mokiausi savarankiškai ir iš pirmo blush2.gif ), bet niekada nebijojau to egzamino. vis kur nors susimaudavau-egzaminuotojai sakydavo-kas tau yra?? Juk gerai vairuoji!!! nenuleidau rankų, ėjau ir pagaliau išlaikiau smile.gif ir žinai, gal pagrindinę rolę suvaidino tas NORAS vairuoti. labiausiai nekenčiu vairuotojų, kurie bijo sėsti už vairo, arba vairuoja iš reikalo, nu nebenori trankytis viešajame transporte... Dažniausiai, aišku, tai būna bobos, kurios kelis kartus vos neįvažiavo man į šoną, ar kur kitur-ir matai, kad sėdi įsitempusios, bijo važiuoti.
Pas tave noras yra??? Ar tiesiog tik "prireikė teisių"? Tai patikėk, greit jas ir prarasi. Ir instruktorius čia gal ir padės, bet tik tuo, kad gausi daugiau praktikos važiavime. Svarbiausia per egzaminą NORĖK jį išlaikyti ir norėk vairuoti (ne tik iš taško A į tašką B, bet ir išmok jausti malonumą) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 07, 11:41)
Nu geras instruktorius gal ir padėtų, bet svarbiausia, manau, saviįtaiga. Aš nepasakosiu, iš kelinto karto vairavimą išlaikiau (teoriją mokiausi savarankiškai ir iš pirmo blush2.gif ), bet niekada nebijojau to egzamino. vis kur nors susimaudavau-egzaminuotojai sakydavo-kas tau yra?? Juk gerai vairuoji!!! nenuleidau rankų, ėjau ir pagaliau išlaikiau  smile.gif ir žinai, gal pagrindinę rolę suvaidino tas NORAS vairuoti. labiausiai nekenčiu vairuotojų, kurie bijo sėsti už vairo, arba vairuoja iš reikalo, nu nebenori trankytis viešajame transporte... Dažniausiai, aišku, tai būna bobos, kurios kelis kartus vos neįvažiavo man į šoną, ar kur kitur-ir matai, kad sėdi įsitempusios, bijo važiuoti.
Pas tave noras yra??? Ar tiesiog tik "prireikė teisių"? Tai patikėk, greit jas ir prarasi. Ir instruktorius čia gal ir padės, bet tik tuo, kad gausi daugiau praktikos važiavime. Svarbiausia per egzaminą NORĖK jį išlaikyti ir norėk vairuoti (ne tik iš taško A į tašką B, bet ir išmok jausti malonumą)  thumbup.gif

Su mielu noru nevairuociau, bet gyvensime uzmiestyje ir viskas. Ten viesas transportas eina 3 kartus per diena.

Cia ta situacija , kai neturi pasirinkimo. Malonuma gal ir pajausiu. Bet man masina yra tik susisiekimo patogiu tau laiku priemone, nedarau is jos kulto.
Man ir autobuse gerai, tave veza, skaitai knyga. Kaifas. mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif pribrendo laikas ir man ismokti vairuoti smile.gif ,jau beveik 4metus brendo...bet fortuna tik dabar nusisipsojo biggrin.gif

QUOTE(Ahimsa @ 2008 05 01, 12:19)
Užsiregistravau į A. Žukausko vairuotojų ruošimo centrą Antakalnyje, prisiskaičiau, kad viena geriausių vairavimo mokyklų... rolleyes.gif Na tai patikrinsim ar tiesa g.gif

nu as irgi ten galvoju eiti..siulo 13 dienai..dar galvoju..kas pasakysapie dorkana antakalnyje g.gif kaip ten atmosfera?
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 05 07, 11:49)
Su mielu noru nevairuociau, bet gyvensime uzmiestyje ir viskas. Ten viesas transportas eina 3 kartus per diena.

Cia ta situacija , kai neturi pasirinkimo. Malonuma gal ir pajausiu. Bet man masina yra tik susisiekimo patogiu tau laiku priemone, nedarau is jos kulto.
Man ir autobuse gerai, tave veza, skaitai knyga. Kaifas.  mirksiukas.gif

man vaziavimas tai laisve, nepriklausomybe... nusibodo but priristai prie konors doh.gif ir noriu pajust ta malonuma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 07, 10:49)

Man ir autobuse gerai, tave veza, skaitai knyga. Kaifas.  mirksiukas.gif

Na tada sekmės visų pirmą išlaikant jas, o paskui ir vairuojant mirksiukas.gif ir jei vėl neišlaikysi (ko, sišku, nelinkiu), nenusimink ir eik vėl, juk pasiseks kažkada 4u.gif
Atsakyti
Man sian teorija Regitroj blush2.gif
Atsakyti