QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 06 02, 09:19)
Kiek pastebėjau, Lindex kainos tikrai geros. Kokybė - super (to negaliu pasakyti apie Kotrynos tinklą).

Kaune,ana sav jokiu papildomu nuolaidu nebuvo vaikiukam, gal siandien kas vaziuos i Lindex tai gal ka papilde ,praneskit
O kur Klaipedoje yra Lindex parduotuve

QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 02, 09:58)
hm, kaip tai nenormaliai brangūs?
O kur Lietuvoje rasti kokybiškų ir normaliai pigių?

Na, Lindexe bodikai kainuoja po 30 lt, taip?

QUOTE(dontstop @ 2009 06 02, 07:50)
Patinka, gražūs, kokybiški rūbai
Pasirinkimas galėtų būti didesnis. Kainos - kaip koks rūbas. Kelnės pvz. pigios, bodikai - nenormaliai brangūs

Pasirinkimas galėtų būti didesnis. Kainos - kaip koks rūbas. Kelnės pvz. pigios, bodikai - nenormaliai brangūs

na bet tikrai labai kokybiški drabužiukai

na Maximos ,Rimi, Jysk bodziuku tikrai neprilginsit su Lindex

QUOTE(dontstop @ 2009 06 03, 14:04)
Aš perku po 5 - 6 lt ne prastesnės kokybės
Ieškoti labai nereikia: Maxima, Rimi, Jysk, Tomas Philips...

na, kiekvienas žinoma turi savo nuomonę, bet aš jūsų išvardintose parduotuvėse dar neradau tokių kokybiškų bodžiukų, kaip Lindex'e

QUOTE(questa @ 2009 06 03, 14:30)

QUOTE(dontstop @ 2009 06 03, 14:04)
Aš perku po 5 - 6 lt ne prastesnės kokybės
Ieškoti labai nereikia: Maxima, Rimi, Jysk, Tomas Philips...

o lindex superiniai,labai grazu tik bodis ir pedkelnes, ar bodis ir sortukai, puosia vaikiuka labai,tikrai ner ko lyginti su paprastais eiliniais bodziais,kur nei vaizdo nei kokybes

dievinam lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 06, 03:28)

o lindex superiniai,labai grazu tik bodis ir pedkelnes, ar bodis ir sortukai, puosia vaikiuka labai,tikrai ner ko lyginti su paprastais eiliniais bodziais,kur nei vaizdo nei kokybes

dievinam lindex

Visiskai Erikiuxxx pritariu. Lindex bodziukus ir mes naudojome ir naudojame, kaip virsutinius drabuziukus. Mes jais puosiames, o ne po kitais drabuziais slepiame. Aisku kiekvienas perka ka gali ir ka nori ir rengia kaip gali ir kaip nori, bet su tais RIMI pigiaisiais tai jau ne

as LYNDEXe pirkau pedkelnes mazyliams... nu man tai kazkaip brangoka 19lt pasirode, nes nesiojasi kaip ir visu kitu firmu..pradejo dilt per klyniuka vos po poros apsimovimu ... ir siaip sakyciau kokybe kitu rubiuku gal ir nieko, bet kad pirkti tai imanoma tik tada, kai yra kazkokia akcija (3 uz dvieju klaina ar pan...), man kai reikia 2 vaikams, tai tikrai nepigu

QUOTE(ligita33 @ 2009 06 08, 08:52)
as LYNDEXe pirkau pedkelnes mazyliams... nu man tai kazkaip brangoka 19lt pasirode, nes nesiojasi kaip ir visu kitu firmu..pradejo dilt per klyniuka vos po poros apsimovimu ... ir siaip sakyciau kokybe kitu rubiuku gal ir nieko, bet kad pirkti tai imanoma tik tada, kai yra kazkokia akcija (3 uz dvieju klaina ar pan...), man kai reikia 2 vaikams, tai tikrai nepigu 

tas tai tiesa, kai būna 3už2, tai labai verta, o ir šiaip dažnai būna visokių rūbelių prikabinta išpardaviminėmis kainomis