klp lindekse nieko gero nemaciau visiskai. leliukams yra o va metinukams nulis. bet mes nemazai turim sios firmos rubeliu is uzsienio parsisiuntusios ir devetu turim. man patinka ju kokybe.
As savaitgali pirkau Vln Akropoly Lindexe savo bachuriukui striukyte,kaip tik reikejo, tai kaip tik uztaikiau ant nuolainu 40% tiek mergaitiskoms,tiek berniukiskoms. Truputi abejojau,nes be vaikio pirkau,ale kai pasimatavo tai ciki piki atrodo ir kokybe
. Siaip dar maciau mergaitems bliuzoniukai nebrangus po 17 lt, bet tik kad dydziai ispirkti jau, o berniukams nelabai
. Pasirodytume,bet kad nemoku nuotraukyciu idet

Pirkau porą drabužėlių mole Kune,faini modeliai,spalvos,gerai nešiojasi,tik gaila kad greit išaugs.
Patinka ju kokybe

man irgi patinka sie drabuzeliai,ypac kelnytes su gumomis apacioje,kai vaika pakeli nesusikelia iki keliu

QUOTE(ronile @ 2009 04 30, 15:35)
man irgi patinka sie drabuzeliai,ypac kelnytes su gumomis apacioje,kai vaika pakeli nesusikelia iki keliu 

QUOTE(kiprute @ 2009 05 22, 19:24)
QUOTE(lyra82 @ 2009 05 22, 21:46)
Supirkčeu visą šią kolekcija

Mergaitės, o kada išpardavimai prasideda?
Labai patinka Lindex drabužėliai
Kartais aprengiu savo vyra pipira ir ziuriu, kad visi drabuzeliai is Lindex
Ispardavimai prasideda kazkur nuo birzelio vidurio, bet pas juos, kaip pastebejau, idomiai, visiems drabuzeliams nuolaidu tai nedaro, kai kuriems

Ispardavimai prasideda kazkur nuo birzelio vidurio, bet pas juos, kaip pastebejau, idomiai, visiems drabuzeliams nuolaidu tai nedaro, kai kuriems

Patinka, gražūs, kokybiški rūbai
Pasirinkimas galėtų būti didesnis. Kainos - kaip koks rūbas. Kelnės pvz. pigios, bodikai - nenormaliai brangūs

Pasirinkimas galėtų būti didesnis. Kainos - kaip koks rūbas. Kelnės pvz. pigios, bodikai - nenormaliai brangūs

QUOTE(dontstop @ 2009 06 02, 07:50)
Patinka, gražūs, kokybiški rūbai

hm, kaip tai nenormaliai brangūs?