Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

klp lindekse nieko gero nemaciau visiskai. leliukams yra o va metinukams nulis. bet mes nemazai turim sios firmos rubeliu is uzsienio parsisiuntusios ir devetu turim. man patinka ju kokybe.
Atsakyti
As savaitgali pirkau Vln Akropoly Lindexe savo bachuriukui striukyte,kaip tik reikejo, tai kaip tik uztaikiau ant nuolainu 40% tiek mergaitiskoms,tiek berniukiskoms. Truputi abejojau,nes be vaikio pirkau,ale kai pasimatavo tai ciki piki atrodo ir kokybe thumbup.gif . Siaip dar maciau mergaitems bliuzoniukai nebrangus po 17 lt, bet tik kad dydziai ispirkti jau, o berniukams nelabai verysad.gif . Pasirodytume,bet kad nemoku nuotraukyciu idet ax.gif
Atsakyti
Pirkau porą drabužėlių mole Kune,faini modeliai,spalvos,gerai nešiojasi,tik gaila kad greit išaugs.
Atsakyti
Patinka ju kokybe 4u.gif
Atsakyti
man irgi patinka sie drabuzeliai,ypac kelnytes su gumomis apacioje,kai vaika pakeli nesusikelia iki keliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ronile @ 2009 04 30, 15:35)
man irgi patinka sie drabuzeliai,ypac kelnytes su gumomis apacioje,kai vaika pakeli nesusikelia iki keliu smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif rubeliai ir kolekcijos gražios wub.gif
Atsakyti
Grazus ir kokybiski thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprute @ 2009 05 22, 19:24)
thumbup.gif  rubeliai ir kolekcijos gražios wub.gif

QUOTE(lyra82 @ 2009 05 22, 21:46)
Grazus ir kokybiski  thumbup.gif

Supirkčeu visą šią kolekcija bigsmile.gif tongue.gif
Mergaitės, o kada išpardavimai prasideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 23 gegužės 2009 - 08:29
Labai patinka Lindex drabužėliai thumbup.gif Kartais aprengiu savo vyra pipira ir ziuriu, kad visi drabuzeliai is Lindex biggrin.gif
Ispardavimai prasideda kazkur nuo birzelio vidurio, bet pas juos, kaip pastebejau, idomiai, visiems drabuzeliams nuolaidu tai nedaro, kai kuriems g.gif
Atsakyti
Patinka, gražūs, kokybiški rūbai 4u.gif
Pasirinkimas galėtų būti didesnis. Kainos - kaip koks rūbas. Kelnės pvz. pigios, bodikai - nenormaliai brangūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 06 02, 07:50)
Patinka, gražūs, kokybiški rūbai  4u.gif
Pasirinkimas galėtų būti didesnis. Kainos - kaip koks rūbas. Kelnės pvz. pigios, bodikai - nenormaliai brangūs  unsure.gif

hm, kaip tai nenormaliai brangūs? blink.gif O kur Lietuvoje rasti kokybiškų ir normaliai pigių? smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti