Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(tutifruti @ 2008 04 18, 11:16)
aciu labai,gaila kad pas mus nera lindex pardes supirkciau viska ten su meskuciais biggrin.gif

Aha, su meskuciais dabar Lindexe daug visko yra bigsmile.gif
Atsakyti
Kaukolių tema ne tik Lindexe bet ir Nexte, o mano vaikis tik tokių ir nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 04 18, 12:46)
Kaukolių tema ne tik Lindexe bet ir Nexte, o mano vaikis tik tokių ir nori  lotuliukas.gif

nu jo nuo vaiko priklauso nors musu vaikinukai bendraamziai bet mano su kaukolem nieko nenori sako pati nesiok smile.gif vot su gitarom ,simsonais dar kokiais personazais jam tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 18 balandžio 2008 - 11:50
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 18, 11:49)
nu jo nuo vaiko priklauso nors musu vaikinukai bendraamziai bet mano su kaukolem nieko nenori sako pati nesiok smile.gif vot su gitarom ,simsonais dar kokiais personazais jam tinka smile.gif

Maniškis metalistas tai todėl jam ir patinka. Bet su simsonais ar gitarom su mielu noru nešioja, jam tik nepatinka su vaikiškais piešinukais - sako aš jau ne leliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 18, 11:01)
Mmmmm.... kokia braskyte  wub.gif
Super spalvyte  bigsmile.gif Ir Ugnytei labai tiko ir Arielei  thumbup.gif

niu man irgi laaaaaabai tas džemperiukas wub.gif Ta tokia ryški raudona, mmmmm wub.gif
Atsakyti
o as siandein uzsukau i lindex ir tiesa sakant pasipiktinau radus tas pacias praeitos vasaros kolecijos kelnytes, tokias kaip turejo mano vaikas, rudas linines, kabancias su naujos kolekcijos rubais uz tokia pacia kaina mad.gif
nu man rodos bent jau etikos sumetikais turetu parasyti, kad cia praeito sezono prekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 18, 14:16)
o as siandein uzsukau i lindex ir tiesa sakant pasipiktinau radus tas pacias praeitos vasaros kolecijos kelnytes, tokias kaip turejo mano vaikas, rudas linines, kabancias su naujos kolekcijos rubais uz tokia pacia kaina mad.gif
nu man rodos bent jau etikos sumetikais turetu parasyti, kad cia praeito sezono prekes  g.gif

Ogo doh.gif doh.gif doh.gif niu geras
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 18, 13:16)
nu man rodos bent jau etikos sumetikais turetu parasyti, kad cia praeito sezono prekes  g.gif

Jooo... Čia tik Lietuvoje turbūt taip gali būt doh.gif Pažiūrėk internete ar jos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Va kokių grožių radau mažiukėms:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 04 18, 21:04)

aga, man ta suknutė laaaaaaaaabai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 04 18, 21:04)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Vakar buvau Lindexe bet nemaciau nieko apart sios sukneles,dzemperiu tokiu ieskojau gyvai paciupinet,bet neradau,o gal ieskot nemoku,Akropolio Lindexe g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 04 21, 13:52)
Vakar buvau Lindexe bet nemaciau nieko apart sios sukneles,dzemperiu tokiu ieskojau gyvai paciupinet,bet neradau,o gal ieskot nemoku,Akropolio Lindexe g.gif  doh.gif

buvo drauge sestadieni tai butent tu rauduonu buvo dzemperiuku dar smile.gif irgi toki pirko mirksiukas.gif
Atsakyti