Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Sveiki 4u.gif
Man labai patinka Lindex rūbeliai vaikams, dėl berniukų nežinau, bet mergaitėms pasirinkimas iš tiesų visada didelis ir spalvos labai gražios smile.gif
O kas svarbiausiai gera kokybė, niekas neišsitampė, nenubluko spalvytės thumbup.gif
Ir prieinama kainytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 04 16, 09:39)
Mum irgi labai Lindex rūbeliai prie širdies. Sau nieko nerandu, bet vaikui tai turbūt viską supirkčiau doh.gif gerai kad bent ir kainos Lindex palyginti normalios ax.gif

va va, aš irgi atrodo viską supirkčiau biggrin.gif Na, gal ne viską, bet tikrai daaaug biggrin.gif
Atsakyti
Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 16 balandžio 2008 - 11:21
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 12:20)
Va radau dar kai mažas mano bachūriukas buvo, tai buvom radę tokį nuostabuolišką bodžiuką Lindex'e. Niu, man jis nerealiai gražus atrodė, nieko panašaus niekur nebuvau mačius:

user posted image

thumbup.gif tikrai labai grazus wub.gif aisku tik po lialiaus nes lialius isvis grazuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 16, 12:25)
thumbup.gif tikrai labai grazus wub.gif aisku tik po lialiaus nes lialius isvis grazuoliukas  wub.gif

ačiukas blush2.gif 4u.gif kaip smagu, kai skoniai sutampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 04 16, 12:20)

user posted image

Super bodziukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 12:43)
Super bodziukas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif niu sakau, neeilinis toks thumbup.gif Nebuvau mačius anksčiau tokio grožio bodžio, toks labai nenuobodus, linksmas, ryškus thumbup.gif
Atsakyti
Na, palaikom tema biggrin.gif

Lindex marskinukai...

user posted image

...ir dzemperiukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 22:08)
Na, palaikom tema  biggrin.gif

Lindex marskinukai...

user posted image

...ir dzemperiukas

user posted image

labai grazu wub.gif ipac pirmoj foto toks kavalerius wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2008 04 16, 22:08)
Na, palaikom tema  biggrin.gif

Lindex marskinukai...

user posted image

...ir dzemperiukas

user posted image

labai gražu, ypač pirma nuotrauka wub.gif wub.gif
ir kaip gražiai pozuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 16, 22:37)
labai grazu wub.gif ipac pirmoj foto toks kavalerius wub.gif  thumbup.gif

niu kaip man gražu marškinukai ir petnešiukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti