nemegstu pirkti batu
kai nereikia - tai labai daug neblogu matau prarduotuvese. o kai issiruosiu kokiu nors pirkti - tai per dideli buna (mano koja 36), tai nepatogus (mano kojos labai jautrios - beveik visi nauji batai pradzioj kur nors trina, kol prasinesioja) tai dar kas nors.
dar neperku batu keliems sezonams i prieki, nes paprasciausiai atsibosta ir uzsimanau kitokiu.
As perku spontaniskai,kurie patinka is vaizdo.
Aš žiūriu, kad būtų gražūs, iš geros medžiagos, tvarkingom siūlėm, neapspurę, neapiplyšę, na, žodžiu, geros prekinės išvaizdos, na ir, žinoma, patogūs.
Papildyta:
Taip, silikoninės pagalvėlės, ir panašūs dalykėliai batams, basutėms, bateliams.. Man visai nieko, tik kad greit atsiklijuoja, o kainuoja tai bent jau pas mus, ne taip jau ir pigiai, taigi kasdienai pernelyg didelė prabanga būtų
Papildyta:
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 23, 16:07)
zinau yra kazkokios pagalveles kurios dedasi i batus, vadinasi lygtais Party feet, bet nezinau kur ju nusipirkt..
Taip, silikoninės pagalvėlės, ir panašūs dalykėliai batams, basutėms, bateliams.. Man visai nieko, tik kad greit atsiklijuoja, o kainuoja tai bent jau pas mus, ne taip jau ir pigiai, taigi kasdienai pernelyg didelė prabanga būtų
QUOTE(Caylee @ 2008 04 23, 20:42)
Buna batu parduotuvese ju
ačiū , reikės pasiklausti
Aš, visų pirma, eidama pirkti batų visada žinau kokių man reikia- aukštakulnių ar žemakulnių, "išeiginių" ar kasdienių. O tada jau akys ir kliūna tik už tokio stiliaus kokio ieškau. Apeinu visas parduotuves kokias žinau ir jei pasiseka ir randu savo dydį ( 35, bet iš bėdos perku ir 36 ) ir patinkančius batus, tada ir imu. Tiesa, labai svarbu, kad būtų natūralios odos ( bent jau vidus jei batai kokie lakiniai, pavyzdžiui ) .
QUOTE(Sommer @ 2008 04 26, 07:49)
O nebūna jums taip,kad kai einat konkrečiai batų pirkti-nieko tinkamo nerandat, o jei šiaip vaikštot po kokį Akropolį ir užeinat į vieną kitą batų krautuvę-oje,kiek gražių,fainų ,bet dabar pirkti negaliu..?
pirmas variantas buna daznai, o antrasis dazniausiai del to, kad pinigu tiek nera, man patinka brangus batai
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 23, 18:07)
As va turiu tokius batus, jie man labai grazus, bet kulnas tiesiog per aukstas, ir pavaiksciojus ilgesni laika skauda kojas tiesiog nuo to aukscio, nes koja per daug ishsilenkia, zinau yra kazkokios pagalveles kurios dedasi i batus, vadinasi lygtais Party feet, bet nezinau kur ju nusipirkt..
as pirkau ortopedinem, ten didelis pasirinkimas.
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 23, 19:07)
As va turiu tokius batus, jie man labai grazus, bet kulnas tiesiog per aukstas, ir pavaiksciojus ilgesni laika skauda kojas tiesiog nuo to aukscio, nes koja per daug ishsilenkia, zinau yra kazkokios pagalveles kurios dedasi i batus, vadinasi lygtais Party feet, bet nezinau kur ju nusipirkt..
O aš esu nusipirkus tokių batelių, kurie labai patiko, bet su akuštu kulnu, kasdien nešiot kiek per didelis, nepatogu, ilgai nepavaikščiosi. Tai nunešiau į batų taisyklą ir pasitrumpinau truputį kulniuką, dabar žymiai patogiau
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 04 24, 13:39)
Šiemet susivėlinau su bateliais - niekaip neišsirenku, tai dar savaitėlę palauksiu - ir per išpardavimą griebsiu kelias poras, universalių, tinkančių keliems sezonams odinukų
O ką šiuo metu būna išpardavimai?
QUOTE(insi @ 2008 04 24, 18:20)
perku spontaniškai, reikalavimai nedideli - kad būtų be kulno, ne rudi, ne balti, pe pagražinimų ir be užtrauktukų
Nieko sau nedideli reikalavimai Batu su "lipuckem" arba sagom retai parduotuvese pamatysi, su raisteliais gal kiek daugiau, o i batus be jokio uzsegimo ne visada koja lenda, taip kad is pasirinkimo lieka pakankamai nedidelis procentas. O jei dar nori be pagrazinimu, tai isvis pasirinkimas sumazeja dar perpus.