QUOTE(saintlina @ 2008 06 11, 13:07)
patarkit kas nors, kur galima nusipirkti kokį nors dailų nediduką (ne iš pigiųjų) raktų pakabuką

Nesu mėgėja vaikščiot po parduotuves, nuėjus visad einu konkrečiai prie to, ko man reikia. O į man nereikalingus daiktelius visiškai neatkreipiu dėmesio. Dabar skaitau šitą skyrelį ir galvoju - na tikrai, visai norėčiau dailaus pakabuko.
Aš tų pakabukų tai jau visą krūvą turiu

Kai baigiau kursus nusipirkau minkštutę, blizgučiais papuoštą širdelę. Kai išlaikiau teoriją nusipirkau iš visokių karoliukų, akmenukų kabantį, ilgoką pakabuką. Po to iš Italijos parsivežiau voverytę ir neišlaikyto egzo proga dar vieną vėrinuką-pakabuką. Po to dar vieno neišlaikyto egzo proga įsigyjau Haribo guminuką. Tokį pliušinį alia saldainiuką. Po to uošvienė rado senovinį medalioną su vovere ir galų gale išlaikyto egzo proga Verslo dovanų parduotuvėj įsigyjau labai gražų, barbišką-fyfišką (kaip sako mano dukra) metalinį pakabuką. O po to tvarkydama daiktų dėžę, likusią neiškraustytą po remonto, radau dar krūvą visokių pakabukų.
P.S. kažkas čia rašė apie tokius kaip automobilio numeris tik su vardais. Tai tų irgi yra VD paduotuvėse. Tik su mano vardu neradau
Tai va. Nesijuokit iš manęs. Aš batų, rankinių ir visokių papuošalų, bezdaluškių manjakė