Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

Truputi bijojo anksciau kombaino, bet mes jau susidraugavom.
Atsakyti
Mano sunus lyg ir nieko nebijo.Gal tik kai sudrausminu griezciau.
Atsakyti
nezinau ar tai baime ar kas bet nenori ,kad palikciau svetimuose namuose.nu dar bijo kai tetis pabara,o kai mes esam kartu jei pabaru ar eina pas teti ir verkslena mama bali,o jei tetis tada pas mane tete bali doh.gif
Atsakyti
na mano dukra tai bijo skėčio, nežinau kodėl, net parduotuvei kai kaškas išskleidžia tai bėga ir rėkia, bandžiau ir vaikiškus ir kad pati imtu, bet nei už ką smile.gif
Atsakyti
Maniskis labai bijo kalimo,daktaru neprisileidzia visiskai,jei pamegina prisiartinti klykia visa gerkle sad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa_lt @ 2009 02 27, 13:55)
Maniskis labai bijo kalimo,daktaru neprisileidzia visiskai,jei pamegina prisiartinti klykia visa gerkle sad.gif

mano taip pat klyke kol gyd.nepakeiciau.naujoji gyd prisijaukino per pora apsilankymu.gal gyd,nebendrauja,o iskart puola atlikt savo darbo.
Atsakyti
Maniskis irgi labai bijo daktaru,nes daug sykiu yra nuskriaustas ju verysad.gif Tik musu pediatre labai su juo moka bendraut,pats ir gerkle parodo issiziojes ir paklausyt leidzia ax.gif
Is vis jautrus mano vaikas labai,kas biski,tuoj lupyte pradeda tampyt unsure.gif
Atsakyti
as pamenu kaip mes krauja is venos emem doh.gif 3 seseles susoko i pagalba.staugem kaip priklauso.paskutini karta kai ejom pas gyd.buvo dar ir rezistente.tai jos abi su pediatre klausesi jos.pana uzsimerke matyt taip baisu buvo g.gif o kai gerkle reikejo paziuret pasieme toki didziuli prozektoriu sako ziurek ka as turiu.mano pana ir ziurejo issiziojus kol patikrino jai gerkle.
Atsakyti
maniškis 1,1 metų labai bijo sulčiaspaudės, nes ji laaabai garsiai ūžia doh.gif todėl dabar stengiuosi kuo mažiau ja naudotis...palauksiu kol vaikiukas paaugs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lunde @ 2009 02 23, 18:09)
Galvojau,galvojau g.gif ...Ir supratau,kad maniske nieko nebijo bigsmile.gif .Bent siuo metu ax.gif Prisiminiau!Daktaru bijo.Tik i kabineta ieiname ir pradeda verkti doh.gif

Maniskis irgi gydytoju bijo, bet sita baime dar nuo ligonines likusi turbut g.gif O labiausiai bijo tai tokiu jau issileidusiu balionu, tokiu, kurie buna jau "susirauksleje" doh.gif Zmoniu visai nebijo, tik dziaugiasi, kad yra pries ka pasimaivyt biggrin.gif
Atsakyti
Mano zuikis bijo pasilikti be manes.Ypac kai pabuvom ligonineje. O taip pat kai garsiai grezia.
Atsakyti
Kai buvo dar labai maziukas, kazkur iki 10men. tai labai bijojo siurblio, tarkavimo masinos ar grtezimo garso. O paskui jau nebebijojo nieko atrodo. O va neperseniausiai vakare is miegu prabudes labai issigando kai lijo ir i palange tie dideli lasai barbeno. Tai dabar kai einam miegoti visada ziuri i langa ir klausia- kas cia buvo? O as sakau kad ten lyja, parodau per langa pakelus zaliuzes tai tada jau ramiau uzmiega.
Atsakyti