Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

QUOTE(mylimuke @ 2009 02 20, 02:30)
Maniškė bijo, kaip mes su vyru juokais dūkstam  doh.gif  Gal galvoja, kad mušamės rimtai  g.gif Dar pyksta, kai pamato bučiuojantis ar apsikabinus  biggrin.gif

va,va pas mus tas pats.vakarais buna kad miegam visi 3 tik nebandyk nusisukt nuo jos ir apsikabint ne ja ,o vyra doh.gif saukia mama ateik cia doh.gif nu tikiuos praeis tos baimes su tais vabaliukais,o tai vasara vel bijos i kiema eit.
Atsakyti
Mano dukryte bijo visokiu garsiu garsu - jei masina pro sali pravaziuoja einant gatve, jei kas nors garsiai susaukia - is karto bega sleptis man uz kojos smile.gif
Atsakyti
Galvojau,galvojau g.gif ...Ir supratau,kad maniske nieko nebijo bigsmile.gif .Bent siuo metu ax.gif Prisiminiau!Daktaru bijo.Tik i kabineta ieiname ir pradeda verkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2009 02 20, 00:05)
Mano sunelis bijo garso bulviu tarkavymo masinos-bega i savo kambari,uzdaro durys ir laukia kol baigsiu.Nors anksciau pats padedavo tarkot,kas jam atsitiko g.gif  scare.gif  scare.gif

jei nebijojo ir staiga pradėjo bijoti , gali pagalvoti apie kažkokį sutrikimą .
mano pačios sūnus staiga pradėjo bijot visų elektrinių prietaisų , tad jam buvo 1,6 metų, klausinėjau vyro , vyresnio sūnaus , gal išgasdino . ne.
vėliau paaiškėjo diagnozė- autizmas verysad.gif
Atsakyti
Mums nepatinka sveciuotis. Sveciuse ramiai pabunam tik pusvalandi, o paskui i asaras ir gaunam eit namo. Dabar jau stengiuosi svetimose vietose ilgai neuzsibut, kad asaru nebutu.
Atsakyti
o mano sunelis, labai daug ko bijo ax.gif jam jau 2.5 metu, bet jis niekur nelipa, nes bijo nukristi, labai atsargus vaikelis. O pries savaite , kai nakti pabudo ir prasesi pas mane i lova pasake, kad bijo, kad ji suvalgys vilkas, jeigu jis liks vienas kambary doh.gif
Atsakyti
Labiausiai bijo dulkiu siurblio, kai ijungiu. Gal todel, kad labai jau garsiai jis ... ax.gif
Atsakyti
Na maniskis daug ko bijo.. kartais pamates svetima ima verkt.. jei koks nors zmogus ateina su kepure ar kapisonu, irgi issigasta.. taip pat bega nuo visu prietaisu kurie garsiai uzia.. bijo kai kasnors garsiau uzrekia ir pan.. jei mato kad as vaidinu jog verkiu, ir to bijo, taip pradeda verkt..
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2009 02 25, 00:29)
Na maniskis daug ko bijo.. kartais pamates svetima ima verkt.. jei koks nors zmogus ateina su kepure ar kapisonu, irgi issigasta.. taip pat bega nuo visu prietaisu kurie garsiai uzia.. bijo kai kasnors garsiau uzrekia ir pan.. jei mato kad as vaidinu jog verkiu, ir to bijo, taip pradeda verkt..

na kad taip visko bijo, man neatrodo normalu unsure.gif gal vaika galejo kas isgasdinti? arba kas nors jo aplinkoje rekia?..

maniske ko gero nieko nebijo bigsmile.gif dar iki metuku bijojo skalbimo masinos, bet dabar jau pati man uzdarineja stalciuka kai noriu priemones ideti - "padejeja". dulkiu siurbli pati gasdina- eina paskui ir bara lotuliukas.gif svetimu zmoniu nebijo schmoll.gif ateina pas mus sveciu, o vaikas bega ir juos apkabina- va tai jau gal net nera gerai g.gif ?
Atsakyti
bijo sunu nors nei karto ner jo suo isgazdines ax.gif ir da tecio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2009 02 24, 23:29)

turite pratini kad nebijotu nes tikrai negerai kai vaikas taip paniskai visko bijo verysad.gif daug kantrybes aiskiimu ir pripras ir nebijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niuta: 25 vasario 2009 - 16:56
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2009 02 25, 00:29)

Viskas čia normalu, neklausykit nieko tongue.gif Maniškė irgi daug ko bijojo ( 2 sav vyresnė, nei jūsiškis). Kaip tik dabar viskas pradėda keistis: vis drąsesnė darosi, o jei ir išsigasta tai bent jau neverkia. 4u.gif Būtų nenormalu, jei nieko nebijotų, eitų pas svetimus ant rankų, kad nereaguotų į mamos emocijas. Pamatysit, toj-toj pradės viskas keistis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 25 vasario 2009 - 17:04
O maniske nieko nebijo.
Viena karta ikando suo i zanda - vis tiek nebijo, eina zaidzia su suniukais. Svetimu nebijo, atvirksciai, nori bendrauti su visais. Prieina ir kalbina bigsmile.gif
Atsakyti