Įkraunama...
Įkraunama...

Vijokliniai augalai

QUOTE(puss @ 2005 04 29, 19:28)

Jei ne paslaptis kur pirkai ir koks tai sausmedis, bent kokios spalvos ziedai, viszalis ar ne???- gal koks ypatingas?

Pirkau sodinukų mugėj,buvo čia pas mus Kėdainiuose Jurginių proga tokia.
Lygtai visžalis.Dėl spalvos dar neaišku,iš pradžių buvo lyg violetinis,dabar jau žalias smile.gif. Įdedu foto
user posted image
Atsakyti
va kad nėr foto ax.gif
Atsakyti
Kartoju foto ax.gif
Atsakyti
Kad tai vijoklinis saumedis tai 100%, bet kad viszalis tai kiek abejoju, nes matosi tik nauji, siu metu ugliukai, o lapeliai ant ju sviezuteliai smile.gif, gaila kad spalva ziedu neaiski, na tikekimes bus kokia retesne grazi (kad ir raudona spalva), o siaip tai lauko augalas ir ji drasiai butu galima laikyti lauke, tik nakciai jei zadetu salnu, kol vazonelyje galima inesti, kad del visa ko atzalos nenukenteu rolleyes.gif
Atsakyti
ir kaip greit jis auga , kažin? Pvz. koks būtų liepos mėn.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 05 01, 15:50)
ir kaip greit jis auga , kažin? Pvz. koks būtų liepos mėn.? g.gif

Net neišsivaizduoju... g.gif po kokio mėn glėsiu vėl foto įmesti,tikiuosi jau bus didesnis smile.gif
Atsakyti
lauksim naujos foto 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės! Aš dar naujokė, ir ne tik šiame klube, bet ir augalų pasaulyje. Gėlytes vazonėliuose moku augint, bet jau sėt, daigint - tamsus miškas. Beskaitydama jūsų diskusijas pagavau tokį azartą, kad šiandien parduotuvėje krito į akis kvapių pelėžirnių pakelis, tad ir įsigijau. Perskaičiau visas jūsų pamokėles. Bet man dar trūksta informacijos. Tik nesijuokit, bet aš net nežinau, kokiame gylyje bert tuos žirnelius. Auginsiu balkone kubile. Rašėt, kad sėt kas 20-30cm, tai kokio vazono reikia, kad bent 5 juos "išdėliot"?
Atsakyti
Kas 20-30cm sodinant grunte, kai kuri literatura siulo sejant i viena duobele berti po 4-5 seklytes, jei auginsi dubeny, tai priklauso nuo jo skersmens, kiek augaliuku ten gali buti, pakelyje 1g. buna apie 20-25 seklytes (apytikriai biggrin.gif ), nepamirsk kad ant kazko jie turi lipti, galima i vidury dubenio statyti kokias nors nedideles (apie 1.5m) atrameles ir aplink jas padaryti duobutes (pirstu, ant pakelio sejimo gylis tikrai parasytas biggrin.gif ), as tai darau is akies ax.gif ir iberti po kokias 2-3 seklytes, arba jas isdestyti ratuku, gali kas kokia 10cm, tai greiciau sutankes. Na o siaip realaus vaizdelio nematant kiek sunkoka fantazuoti kaip i dubeni suseti taip kad butu labai labai grazu, as pasiuliau toki varianta, o galima daryti gi ir visai kitaip mirksiukas.gif ir vis tiek bus thumbup.gif
Sekmes
Atsakyti
O aš auginu balkone vijoklines pupeles, kol kas tai man visai gražu, atrodo va taip
[attachmentid=22482]
Tik jau pasiekė lubas ir nebenoriu, kad daugiau augtų ir nebėra kur jau, įdomu kaip su jom toliau elgtis, kad jos nebeaugtų į viršų? Nes per dieną vis dar pasistiebia apie 5 cm doh.gif
Atsakyti
labai grazus vijoklis ax.gif .O su kuo tu ji paremusi esi?
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 06 10, 16:37)
labai grazus vijoklis ax.gif .O su kuo tu ji paremusi esi?

Nuo lubų nuleidau šniūrus ir lipa jais smile.gif
Atsakyti