Įkraunama...
Įkraunama...

Vijokliniai augalai

QUOTE(satanele @ 2009 07 06, 22:54)
Galvoju,bet kol jos man užaugs,gal kartais yra greitai augančių vijoklių,o triskiautis vinvytis greitai auga? schmoll.gif

Labai greitai (na jis pas mane pietų pusėje).
Atsakyti
Turiu kalistegiją,vijoklis,dar maža gal kuri augina kaip sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes turiu vijoklini sausmedi,morkines spalvos,ir nezinau ar jo uogos nuodingos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 07, 22:44)
Turiu kalistegiją,vijoklis,dar maža  gal kuri augina kaip sekasi? rolleyes.gif

Kaip sekasi auginti kalistegiją? Kažkaip labai jos užsinorėjau ax.gif
Atsakyti
Buvau pasisėjusi kobėjų,tai tik dabar rodosi žiedų užuomazgos,tai galvoju ar sulauksiu jų pražystant,nes lepios šalčiams g.gif
Atsakyti
Pernai sejau sparnuotasias tunbergijas nei viena neisdygo , o siemet slapiam skudureli palaikiau ziuriu baltuoja daigeliai tada susodinau tai labai jau grazios uzaugo ligi siol zydi ir auga tikrai neblogai ir greitai , tik gaila kad jos vienmetes doh.gif
Atsakyti
ka daryti su vinvyciu jau pradejo mesti lapus? gal jau ji pjauti?
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 24, 16:31)
ka daryti su vinvyciu jau pradejo mesti lapus?  gal jau ji pjauti?

Kažin kodėl pas Tave taip anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 24, 18:12)
Kažin kodėl pas Tave taip anksti? g.gif

na as ji persodinau pries kokia pora sav. i kita vieta gal todel g.gif
nes turiu ji jau pora metu o uzauges vos pusantro metro, kaskas jam nepatinka pas mane. niekada is rudens as jo nenupjaudavau, ar ji reikai pjauti?
lapai numesti dar tik nuo apacios.
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 25, 16:19)
na as ji persodinau pries kokia pora sav. i kita vieta  gal todel  g.gif   
nes turiu ji jau pora metu o uzauges vos pusantro metro, kaskas jam nepatinka pas mane. niekada is rudens as jo nenupjaudavau, ar ji reikai pjauti?
lapai numesti dar tik nuo apacios.

Keista, kad neauga g.gif Aš kiekvieną vėlų rudenį jį nupjaunu prie žemės, nes ir stogą "užkariautų", augimas nežmoniškas doh.gif Įdedu foto, kaip jis atrodo šiandien ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 26, 15:48)
Keista, kad neauga  g.gif  Aš kiekvieną vėlų rudenį jį nupjaunu prie žemės, nes ir stogą "užkariautų", augimas nežmoniškas  doh.gif Įdedu foto, kaip jis atrodo šiandien  ax.gif

user posted image

oho blink.gif nu sakau kad kaskas jam nepatinka. gal kuom tresti spec rekia?
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 28, 11:09)
oho    blink.gif  nu sakau kad kaskas jam nepatinka.  gal kuom tresti spec rekia?

Netręšiu jos niekuo, nes ir taip, kaip piktžolė auga doh.gif Ji auga vakarinėje namo pusėje, bet jau nuo pietų gauna saulės, gal jai tai patinka g.gif
Atsakyti