Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

jei niezti tik pilvuka , tai nieko tokio, bet jei jau visa kuna, tai prasykit ginekologes, kad israsytu siuntima kepenu fermentu tyrimui, nes cia ne juokai. Kaip tik tai vakar aptariau su savo gydytoja g.gif
Atsakyti
Padarė kepenų fermentus ir viskas ok g.gif dar eisiu pirmadienį, kažkokius šarminius darys g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 14, 12:56)
jau nao grizau...vakar... smile.gif bandau neissimusti is ligonines ritmo, bet sunku... doh.gif kyla cukrus ir fiziniu jegu maziau... doh.gif ot islepau, o sako visi nestumas ne liga...mano atveju, tai liga... verysad.gif

sveika sugrizus smile.gif O kaip tau su niezuliu?ar praeina nors kiek nuo tu vaistu? o kokie fermentu tyrimai, ar labai sukile? Klausiu nes man paciai aktualu, snd pasidariau vel fermentu tyrimus po menesio, ryt laukiu atsakymu, o niezulys vistiek kamuoja sad.gif
Kaip suprantu tau birzeli gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(hamburg @ 2012 03 15, 17:29)
sveika sugrizus smile.gif  O kaip tau su niezuliu?ar praeina nors kiek nuo tu vaistu? o kokie fermentu tyrimai, ar labai sukile? Klausiu nes man paciai aktualu, snd pasidariau vel fermentu tyrimus po menesio, ryt laukiu atsakymu, o niezulys vistiek kamuoja sad.gif
Kaip suprantu tau birzeli gimdyti?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
siuo nestumo metu dar niezulio nera...bet tyrimus fermentu pasidariau...kurie dar pas gine...bus matyt...nes gydytojai uzsiminiau, kad atsiranda nuo koju vakare kazkox niezejimas, vadinamas neramiu koju sindromu wink.gif atsimenu, kad ne tik niezedavo kunas, kaip kox suskis isimetes,bet lb norejosi man kreidos doh.gif nu nerealiai...tai renie budavo thumbup.gif ,kai rugstis sukildavo...
kazkuri raset, kad kai niesti pilva , tai nk tokio...tikrai taip, pilvo niezulys normalu, nes tempiasi oda, tai tepti reikia aliejuku ar drekinamuoju kremu-padedavo...
taip birzeli, bet dar ilgas kelias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 15, 21:45)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
siuo nestumo metu dar niezulio nera...bet tyrimus fermentu pasidariau...kurie dar pas gine...bus matyt...nes gydytojai uzsiminiau, kad atsiranda nuo koju vakare kazkox niezejimas, vadinamas neramiu koju sindromu wink.gif atsimenu, kad ne tik niezedavo kunas, kaip kox suskis isimetes,bet lb norejosi man kreidos doh.gif nu nerealiai...tai renie budavo thumbup.gif ,kai rugstis sukildavo...
kazkuri raset, kad kai niesti pilva , tai nk tokio...tikrai taip, pilvo niezulys normalu, nes tempiasi oda, tai tepti reikia aliejuku ar drekinamuoju kremu-padedavo...
taip birzeli, bet dar ilgas kelias verysad.gif

Įdomu kaip tau tyrimai, tikiuosi bus geri smile.gif o jei kreidos norisi, tai gal čia daugiau su kalcio trūkumu susiję?
Aš šnd gavau kepenų fermentų atsakymus, po mėnesio vaistų gėrimo, tai sumažėję jie gerokai, dėl to džiaugiuosi smile.gif
O man birželio pabaigoj nusimato gimdymas, tai tau jau ir ne taip daug wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamburg: 16 kovo 2012 - 18:35
QUOTE(hamburg @ 2012 03 16, 20:34)
Įdomu kaip tau tyrimai, tikiuosi bus geri smile.gif o jei kreidos norisi, tai gal čia daugiau su kalcio trūkumu susiję?
Aš šnd gavau kepenų fermentų atsakymus, po mėnesio vaistų gėrimo, tai sumažėję jie gerokai, dėl to džiaugiuosi smile.gif
O man birželio pabaigoj nusimato gimdymas, tai tau jau ir ne taip daug wink.gif

prie niezejimo ir tas kreidos norejimas buvo, vienas is pozymiu... smile.gif kitos nori, dar geresniu dalyku: smelio, zemiu... biggrin.gif doh.gif
na manau, kad fermentai bus geri mano, nes visgi man cukralige nestumine nustate, taigi ir cia niezejimo poz buna... doh.gif
man tai ir birzeli nestuke.gif , bet taip tolima ateitis atrodo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
klausykit noriu paklausti ar kam buvo neiztinciu berimu?as vaikstau isberta jau mzdg 1,5men. ant tokiu kuno vietu kaip peda ir delnai issoka vandeniai nieztintys spuogiukai,o visur kitur paprasti nieztintys spuogiukai. kraujo tyrimai geri, kepernu veikla norma. israse pagerti tableciu ir teptis tepaliuku, bet nepadeda..kaip sokinejo berimas taip ir issoka toliau ir jau lb erzina doh.gif gal kam taip buvo?
Atsakyti
Man tas pats buvo, tiksliau dabar yra, niežėjimas ir spuogeliai, kurių nėra daug, vienas kitas. Kepenų fermentai geri, bet vakar padarė dar ir šarminės fosfatazės tyrimą ir ką - blogas, taigi vaikščiot pavojinga, savaitės gale skatina ir privalau gimdyt. Nors tas niežėjimas nebuvo tragiškas, blauzdas labiausia vakarais niežėjo, na dar padus kažkiek, delnus. Labai čia man netikėtai viskas gavos, bet kadangi pavojinga, gali baigtis net vaisiaus žūtimi, tai sakė laukt nebegalim. Dar išrašė iki to laiko vaistus gert.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 16, 20:51)
prie niezejimo ir tas kreidos norejimas buvo, vienas is pozymiu... smile.gif kitos nori, dar geresniu dalyku: smelio, zemiu... biggrin.gif  doh.gif
na manau, kad fermentai bus geri mano, nes visgi man cukralige nestumine nustate, taigi ir cia niezejimo poz buna... doh.gif
man tai ir birzeli nestuke.gif , bet taip tolima ateitis atrodo verysad.gif  doh.gif

O Jūs pati jaučiatės kaip nors ne taip dėl cukraligės? Ir dėl ko ji atsirado? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary.L @ 2012 03 20, 14:35)
O Jūs pati jaučiatės kaip nors ne taip dėl cukraligės? Ir dėl ko ji atsirado?  g.gif

paskaitykit apie gestacini diabeta mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 20, 14:20)
klausykit noriu paklausti ar kam buvo neiztinciu berimu?as vaikstau isberta jau mzdg 1,5men. ant tokiu kuno vietu kaip peda ir delnai issoka vandeniai nieztintys spuogiukai,

siaip ant delnu , tarpupirsciuose buna nuo niezu g.gif , bet cia gal kas kita...nezianu paskaitinekit...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 20, 13:53)
paskaitykit apie gestacini diabeta mirksiukas.gif
Papildyta:

siaip ant delnu , tarpupirsciuose buna nuo niezu g.gif , bet cia gal kas kita...nezianu paskaitinekit...

jusu nupasakoti simptomai buna kai pasireiskia egzema blush2.gif cia ne ji, ir ant delnu tik kartais issoka tie spuogeliai..o niezai beria visa kuna, vandeniniais spuogeliais ir yra LABAI uzkreciami, o namuose isberta tik as..nei vaikas nei vyras nei mama neisberti..
Atsakyti
Na ką, mano niežulys net nuo vaistų nemažėja, tragiška naktis buvo, ryt guldo ir skatina ax.gif
Atsakyti