jei niezti tik pilvuka , tai nieko tokio, bet jei jau visa kuna, tai prasykit ginekologes, kad israsytu siuntima kepenu fermentu tyrimui, nes cia ne juokai. Kaip tik tai vakar aptariau su savo gydytoja

Padarė kepenų fermentus ir viskas ok
dar eisiu pirmadienį, kažkokius šarminius darys

QUOTE(xiuke @ 2012 03 14, 12:56)
jau nao grizau...vakar...
bandau neissimusti is ligonines ritmo, bet sunku...
kyla cukrus ir fiziniu jegu maziau...
ot islepau, o sako visi nestumas ne liga...mano atveju, tai liga... 

sveika sugrizus

Kaip suprantu tau birzeli gimdyti?
QUOTE(hamburg @ 2012 03 15, 17:29)
sveika sugrizus
O kaip tau su niezuliu?ar praeina nors kiek nuo tu vaistu? o kokie fermentu tyrimai, ar labai sukile? Klausiu nes man paciai aktualu, snd pasidariau vel fermentu tyrimus po menesio, ryt laukiu atsakymu, o niezulys vistiek kamuoja

siuo nestumo metu dar niezulio nera...bet tyrimus fermentu pasidariau...kurie dar pas gine...bus matyt...nes gydytojai uzsiminiau, kad atsiranda nuo koju vakare kazkox niezejimas, vadinamas neramiu koju sindromu

kazkuri raset, kad kai niesti pilva , tai nk tokio...tikrai taip, pilvo niezulys normalu, nes tempiasi oda, tai tepti reikia aliejuku ar drekinamuoju kremu-padedavo...
taip birzeli, bet dar ilgas kelias

QUOTE(xiuke @ 2012 03 15, 21:45)

siuo nestumo metu dar niezulio nera...bet tyrimus fermentu pasidariau...kurie dar pas gine...bus matyt...nes gydytojai uzsiminiau, kad atsiranda nuo koju vakare kazkox niezejimas, vadinamas neramiu koju sindromu

kazkuri raset, kad kai niesti pilva , tai nk tokio...tikrai taip, pilvo niezulys normalu, nes tempiasi oda, tai tepti reikia aliejuku ar drekinamuoju kremu-padedavo...
taip birzeli, bet dar ilgas kelias

Įdomu kaip tau tyrimai, tikiuosi bus geri

Aš šnd gavau kepenų fermentų atsakymus, po mėnesio vaistų gėrimo, tai sumažėję jie gerokai, dėl to džiaugiuosi

O man birželio pabaigoj nusimato gimdymas, tai tau jau ir ne taip daug

QUOTE(hamburg @ 2012 03 16, 20:34)
Įdomu kaip tau tyrimai, tikiuosi bus geri
o jei kreidos norisi, tai gal čia daugiau su kalcio trūkumu susiję?
Aš šnd gavau kepenų fermentų atsakymus, po mėnesio vaistų gėrimo, tai sumažėję jie gerokai, dėl to džiaugiuosi

prie niezejimo ir tas kreidos norejimas buvo, vienas is pozymiu...

na manau, kad fermentai bus geri mano, nes visgi man cukralige nestumine nustate, taigi ir cia niezejimo poz buna...

man tai ir birzeli

klausykit noriu paklausti ar kam buvo neiztinciu berimu?as vaikstau isberta jau mzdg 1,5men. ant tokiu kuno vietu kaip peda ir delnai issoka vandeniai nieztintys spuogiukai,o visur kitur paprasti nieztintys spuogiukai. kraujo tyrimai geri, kepernu veikla norma. israse pagerti tableciu ir teptis tepaliuku, bet nepadeda..kaip sokinejo berimas taip ir issoka toliau ir jau lb erzina
gal kam taip buvo?

Man tas pats buvo, tiksliau dabar yra, niežėjimas ir spuogeliai, kurių nėra daug, vienas kitas. Kepenų fermentai geri, bet vakar padarė dar ir šarminės fosfatazės tyrimą ir ką - blogas, taigi vaikščiot pavojinga, savaitės gale skatina ir privalau gimdyt. Nors tas niežėjimas nebuvo tragiškas, blauzdas labiausia vakarais niežėjo, na dar padus kažkiek, delnus. Labai čia man netikėtai viskas gavos, bet kadangi pavojinga, gali baigtis net vaisiaus žūtimi, tai sakė laukt nebegalim. Dar išrašė iki to laiko vaistus gert.
QUOTE(xiuke @ 2012 03 16, 20:51)
prie niezejimo ir tas kreidos norejimas buvo, vienas is pozymiu...
kitos nori, dar geresniu dalyku: smelio, zemiu...
na manau, kad fermentai bus geri mano, nes visgi man cukralige nestumine nustate, taigi ir cia niezejimo poz buna...
man tai ir birzeli
, bet taip tolima ateitis atrodo

man tai ir birzeli

O Jūs pati jaučiatės kaip nors ne taip dėl cukraligės? Ir dėl ko ji atsirado?

QUOTE(Mary.L @ 2012 03 20, 14:35)
paskaitykit apie gestacini diabeta

Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 20, 14:20)
klausykit noriu paklausti ar kam buvo neiztinciu berimu?as vaikstau isberta jau mzdg 1,5men. ant tokiu kuno vietu kaip peda ir delnai issoka vandeniai nieztintys spuogiukai,
siaip ant delnu , tarpupirsciuose buna nuo niezu

QUOTE(xiuke @ 2012 03 20, 13:53)
paskaitykit apie gestacini diabeta
Papildyta:
, bet cia gal kas kita...nezianu paskaitinekit...

Papildyta:

jusu nupasakoti simptomai buna kai pasireiskia egzema

Na ką, mano niežulys net nuo vaistų nemažėja, tragiška naktis buvo, ryt guldo ir skatina