QUOTE(Jureka @ 2012 05 02, 11:18)
reikia ieskoti gal to stebuklingo tepalo, nes ir man niekas nepadeda, ypač paūmėjo rankų pirštų ir delnų niežulys, o pilvą ir šonus tai dar galiu kęsti, bet kai su rankom nieko daryt nebegaliu, tai vargina labai...
vaistines adresas ,,VI LAZDYNU VAISTINE, architektu 17,, tirpalas vadinasi ,,castellani albi,,
stiklinis buteliukas. kvapas jo tikrai nera malonu, ir truputi net degina pasitepus, bet man padejo
as tepdavausi mzdg 3kart per diena. paslapindavau vatos tamponeli ir greitai pravarydavau isgertas vietas
o siaip buna toks dalykas kaip ,,nestukiu berimas,, ir nzn nuo ko jis, nes ir tyrimai geri ir nescioji jauciasi gerai neskaitant niezulio. dar gali buti nuo skalbimo milteliu. as iprastus miltelius pakeiciau i non-bio ir minkstikli taipogi, nzn ar tas padeda, bet nusprendziau, kad nepakenks
Papildyta:
QUOTE(hamburg @ 2012 05 02, 21:56)
Labas, žinai jei tau delnus niežti, gal pasisakyk savo daktarei, kepenų fermentų tyrimą atliks, pažiūrės ar viskas gerai. o ar niežulys vakarais naktį nėra stipresnis?
na jus prasau nesupykit, cia tikrai ne asmeniskai jums pastaba, bet KODEL PASTOVIAI VISOS CIA KISA TA KEPENU FERMENTU TYRIMA?nesakau, kad jis blogas ar jo nesidaryt, bet is cia parasiusiu 100 tik 3 gal buvo kas negerai, o pas visas kitas norma.
man van buvo berimai, ir nieztejo ir t.t, o tyrimai beveik idealus. nei kraujas blogas nei kepenys. kaip sakant berimas is niekur nieko
[url=http://www.kukuzya.ru/

[/url]