QUOTE(kepuryte @ 2008 07 05, 21:38)
man visa gyvenima buvo problemu su oda, tai kol perejau visus daktarus nedrasei pareiske kad atopinis dermatitas nors neaisku kiek teisybes

seip alergiska niekam nesu
o dabar atsirado ant ranku pirsto tokios pusleles is ju isbega skystis ir tada pradeda niezteti ir kol nusauseja. bet taip ir nenunyksta man pilnai einu kokiu indu plaut ir vel atsinaujina jau ne nezinau ka daryti

geda rankas kam rodyt
ir nezinau kur normaliai man kreiptis nes seip kur biski jei paberia man visada is akiu tepalus israso

as seip is kauno gal kas ka rekomenduot galit?
Zinok cia tikrai panasu i dermatita, mano draugei vienai tas pats, tai ji rankoms tepa medetku tepala
o man kai visa kuna niezti, o ant ranku lygiai taip pat kaip tau, puslytes su skysciu, poto niezulys, tai as tepu viska is eiles...l.gerai yra excipial lipobalzamas arba balzamas, man niezuli nuima, poto eucerino yra su slapalu tokiu kremuku kur niezuli nuima,ju vaistinese rasi.o super dalykas yra boro tepaliukas, tik nzn kur jo gauti, nes man kazkada priveze uosviene is kaliningrado...gal turguje yra ar kur.jis pasakiskas dalykas, nuyo visko, nuo spuogu, nuo uodu ikandimu, ir nuo niezulio man padeda.
Papildyta:
Matai as jau tiek visko prisitepusi esu, kad kartais nebezinau kas man padeda...
gydytoja buvo tableciu prirasiusi, bet as pageriau nepilna sav ir nustojau...baisu kazkaip, kad poveikio nebutu lelytei mano...
tai dbr pati bandau gydytis viskuom ka randu

ir atrodo padeda.
svarbiausia kupo labiau drekinti oda