Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

QUOTE(Grazhke @ 2008 07 02, 16:38)
rekomendavo Excipial (hydrobalzamas ir lipobalzamas)

Mano atveju labai pasiteisino lipobalzamas
Atsakyti
QUOTE(ktv @ 2008 07 03, 16:14)
Mano atveju labai pasiteisino lipobalzamas

kažkaip mano atveju daktarė rekomendavo nusiprausus iš karto pasitepti hydrobalzamu, o po 10 min lipobalzamu
Atsakyti
As du kartus tepuosi visa kuna, ryte spec nescioms kremu, o vakare tos pacios firmos aliejumi, jei tik patingiu iskart niezteti pradeda ax.gif
Atsakyti
man visa gyvenima buvo problemu su oda, tai kol perejau visus daktarus nedrasei pareiske kad atopinis dermatitas nors neaisku kiek teisybes doh.gif seip alergiska niekam nesu 4u.gif
o dabar atsirado ant ranku pirsto tokios pusleles is ju isbega skystis ir tada pradeda niezteti ir kol nusauseja. bet taip ir nenunyksta man pilnai einu kokiu indu plaut ir vel atsinaujina jau ne nezinau ka daryti doh.gif geda rankas kam rodyt doh.gif
ir nezinau kur normaliai man kreiptis nes seip kur biski jei paberia man visada is akiu tepalus israso blink.gif as seip is kauno gal kas ka rekomenduot galit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2008 07 05, 21:38)
man visa gyvenima buvo problemu su oda, tai kol perejau visus daktarus nedrasei pareiske kad atopinis dermatitas nors neaisku kiek teisybes  doh.gif  seip alergiska niekam nesu  4u.gif
o dabar atsirado ant ranku pirsto tokios pusleles is ju isbega skystis ir tada pradeda niezteti ir kol nusauseja. bet taip ir nenunyksta man pilnai einu kokiu indu plaut ir vel atsinaujina jau ne nezinau ka daryti  doh.gif  geda rankas kam rodyt  doh.gif 
ir nezinau kur normaliai man kreiptis nes seip kur biski jei paberia man visada is akiu tepalus israso  blink.gif  as seip is kauno gal kas ka rekomenduot galit?  4u.gif

Zinok cia tikrai panasu i dermatita, mano draugei vienai tas pats, tai ji rankoms tepa medetku tepala smile.gif
o man kai visa kuna niezti, o ant ranku lygiai taip pat kaip tau, puslytes su skysciu, poto niezulys, tai as tepu viska is eiles...l.gerai yra excipial lipobalzamas arba balzamas, man niezuli nuima, poto eucerino yra su slapalu tokiu kremuku kur niezuli nuima,ju vaistinese rasi.o super dalykas yra boro tepaliukas, tik nzn kur jo gauti, nes man kazkada priveze uosviene is kaliningrado...gal turguje yra ar kur.jis pasakiskas dalykas, nuyo visko, nuo spuogu, nuo uodu ikandimu, ir nuo niezulio man padeda. 4u.gif user posted image
Papildyta:

Matai as jau tiek visko prisitepusi esu, kad kartais nebezinau kas man padeda...
blush2.gif
gydytoja buvo tableciu prirasiusi, bet as pageriau nepilna sav ir nustojau...baisu kazkaip, kad poveikio nebutu lelytei mano...
tai dbr pati bandau gydytis viskuom ka randu smile.gif ir atrodo padeda.
svarbiausia kupo labiau drekinti oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 07 07, 13:15)
Zinok cia tikrai panasu i dermatita, mano draugei vienai tas pats, tai ji rankoms tepa medetku tepala smile.gif
o man kai visa kuna niezti, o ant ranku lygiai taip pat kaip tau, puslytes su skysciu, poto niezulys, tai as tepu viska is eiles...l.gerai yra excipial lipobalzamas arba balzamas, man niezuli nuima, poto eucerino yra su slapalu tokiu kremuku kur niezuli nuima,ju vaistinese rasi.o super dalykas yra boro tepaliukas, tik nzn kur jo gauti, nes man kazkada priveze uosviene is kaliningrado...gal turguje yra ar kur.jis pasakiskas dalykas, nuyo visko, nuo spuogu, nuo uodu ikandimu, ir nuo niezulio man padeda. 4u.gif user posted image
Papildyta:

Matai as jau tiek visko prisitepusi esu, kad kartais nebezinau kas man padeda...
blush2.gif
gydytoja buvo tableciu prirasiusi, bet as pageriau nepilna sav ir nustojau...baisu kazkaip, kad poveikio nebutu lelytei mano...
tai dbr pati bandau gydytis viskuom ka randu smile.gif ir atrodo padeda.
svarbiausia kupo labiau drekinti oda smile.gif

kad man taip labai nieztetu tai nepasakyciau tik buna taip uzeina doh.gif nu dabar pasitepiau elideliu paziuresiu kas bus tik tiek kad mano elideliui biski garantija pasibaigus blush2.gif bet manau nepakenksiu juk cia tik rankos. as pastebejau kad kai paplaunu indus man vel atsiranda tu pusleliu bet gal taip vistiek jautri pazeista oda tai taip ir buna doh.gif vistik gal reiks pas gyd nueiti. o tau kokius tyrimus dare? as atsimenu man dare ar nera grybelio blink.gif is karto sakiau kad nesamone kad kitokius tyrimus darytu bet ji tik sita dave kuris aisku nepasitvirtino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2008 07 07, 14:32)
kad man taip labai nieztetu tai nepasakyciau tik buna taip uzeina  doh.gif  nu dabar pasitepiau elideliu paziuresiu kas bus tik tiek kad mano elideliui biski garantija pasibaigus  blush2.gif  bet manau nepakenksiu juk cia tik rankos. as pastebejau kad kai paplaunu indus man vel atsiranda tu pusleliu bet gal taip vistiek jautri pazeista oda tai taip ir buna  doh.gif vistik gal reiks pas gyd nueiti. o tau kokius tyrimus dare? as atsimenu man dare ar nera grybelio  blink.gif  is karto sakiau kad nesamone kad kitokius tyrimus darytu bet ji tik sita dave kuris aisku nepasitvirtino  blush2.gif

tai indus plauk būtinai su pirštinėmis. Man pvz papjausčius pomidorus pūslelės atsiranda smile.gif tai dabar ir pomidorus pjaustau ir visus kitus "šlapius" darbus stengiuosi dirbti su pirštinėm.
Atsakyti
butinai su pirstinem plauk, o tai mano draugei zinok lygiai tas pats buvo, kad kai gauna daugiau vandens iskarto vel nueina rnakos puslem...
tai ji stengdavosi nekisti ranku i vandeni, arba bent jau su pirstinem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2008 07 10, 10:26)
tai indus plauk būtinai su pirštinėmis. Man pvz papjausčius pomidorus pūslelės atsiranda smile.gif tai dabar ir pomidorus pjaustau ir visus kitus "šlapius" darbus stengiuosi dirbti su pirštinėm.

gerai kai moki, o as su pirstinem apsoliuciai nieko nemoku daryt doh.gif ir man paskui rankos smirda visa diena nuo ju doh.gif ir ne nezinau kaip iprast unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2008 07 18, 12:13)
gerai kai moki, o as su pirstinem apsoliuciai nieko nemoku daryt  doh.gif  ir man paskui rankos smirda visa diena nuo ju  doh.gif  ir ne nezinau kaip iprast  unsure.gif

nugi visokių prištinių būna, vienkartinės pirštinės plonytės diskomforto mažiau, arba yra brangesnių iš vidaus su medžiagyte, suprantu, kad nelabai patogu, bet aš dėl sveikatos galiu pasikankint.
Aš vaistinėje nusipirkau homeopatinį tepaliuką Iricar, lyg ir nieko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 04 17, 22:49)
O pirmo kai laukiausi tai net įtarė kažkokią nėščiųjų kepenų ligą, kurios pavadinimo net neprisimenu, tyrė, bet nieko nerado...

nesciuju cholestaze ta liga vadinasi mirksiukas.gif kepenu nepakankamumas kitaip smile.gif
pradeda niezet delnus ir padus, o paskui ir visa kuna... buvo man taip su pirmu nestumu, si karta lyg ne taip ziauriai, bent naktim miegot galiu biggrin.gif vaikeliui irgi nera gerai ta cholestaze... gyd skyre Ursofalka, sake vien jo deka isnesiojau savo maze iki galo smile.gif
Atsakyti
as ir turiu problema su niezejimu, ypac pilvo ir ranku srityje. padare tyrimus, nes gine galvojo, gal inkstai negamina fermentu, nes vaikas uzspaudes inkstus, ir todel gali niezteti visa kuna, kitaip ta liga vad nesciuju hipoavitaminoze, bet nieko baisaus jei ir butu ta liga, pagulet reiktu ligonineij kol pagydytu arba vaistais isgydo, po gimdymo viskas vel grizta i senas vezes, dingsta niezejimas. bet man nerado nieko panasaus atlike tyrimus, todel liepe tas sritis kurias niezti teptis riebiu kuno kremu, jau savaite kaip tai darau ir padeda, pilvo jau nekasau, ranku galima sakyt taip pat thumbup.gif o beto dadeda ir didejantis kunas, juk skysciai, augantis vaikas plecia oda, todel gali buti ir sita nieztejimo priezastis...niu bet po gimdymo viskas baigsis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti