Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 08 13, 13:27)
Aš tą tepalą labai gerai žinau, mano abu berniukai turi problemų su oda, tai mes dažnokai jį naudojam, kai paūmėja ir niekas kitas nebepadeda.
Mažajam visos rankos pažeistos atopinio dermatito, todėl po naudojimo, labai gerai matėsi, kaip suplonėjo oda, o dar kai saulė įdegindavo  sveikos odos lopus, tai išvis ryškiai pasimatydavo.
Jau geriau siūlau tau pabandyt vietoj jo šitą:

user posted image
Labai mums padėjo  victory.gif Mažiau bereikėjo naudoti Fucikortą. Be to, visai nekenksmingas, tinka veidui, kūnui, suaugusiems, kūdikiams, seniems.

Nusipirkau ta tepaliuka ir dar viena tos pacios firmos, bandysiu tepliotis bigsmile.gif Kad uzgis nesitikiu, bent jau kad neplistu ir neniestetu. Tikiuosi visokiu bjaurybiu maziau teptis reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 14, 11:30)
Nusipirkau ta tepaliuka ir dar viena tos pacios firmos, bandysiu tepliotis  bigsmile.gif Kad uzgis nesitikiu, bent jau kad neplistu ir neniestetu. Tikiuosi visokiu bjaurybiu maziau teptis reikes  mirksiukas.gif

Na ir šaunu, toks dalykas namie neprapuls. Jei jau matysi, kad žiauriai negali be Fucicorto, tai tepk juos pakaitom mirksiukas.gif , vis mažiau dozės klius odai.
Aš tiek įpratau namie turėti Uriage kremą, kad kai tik matau, kad baigiasi, tai ir nusiperku "Eurovaistinėj".
Atsakyti
O man ant plastaku virsutines puses (ypac ties krumpliais) atsirado sausu, nieztinciu spuogeliu. Itariu, kad cia gali buti sausoji dermatito forma g.gif Ar yra kam taip buve? Kaip gydetes?

Irgi niekad nesirgau jokiomis alergijomis, o nuo 7 nestumo menesio se tau... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inana2 @ 2008 08 17, 15:03)
O man ant plastaku virsutines puses (ypac ties krumpliais) atsirado sausu, nieztinciu spuogeliu. Itariu, kad cia gali buti sausoji dermatito forma  g.gif  Ar yra kam taip buve? Kaip gydetes? 

Irgi niekad nesirgau jokiomis alergijomis, o nuo 7 nestumo menesio se tau...  mad.gif

Aš tavo vietoje būtinai lėkčiau pas odos gydytoją g.gif , kam spėliot ir kentėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inana2 @ 2008 08 17, 14:03)
O man ant plastaku virsutines puses (ypac ties krumpliais) atsirado sausu, nieztinciu spuogeliu. Itariu, kad cia gali buti sausoji dermatito forma  g.gif  Ar yra kam taip buve? Kaip gydetes? 

Irgi niekad nesirgau jokiomis alergijomis, o nuo 7 nestumo menesio se tau...  mad.gif

Man irgi nestumo pabaigoj ziauriai nieztejo delnus, niekaip neatradau nuo ko. Po gimdymo is karto praejo.
Atsakyti
Man jau paskutinis menuo ir uzpuole tas nelemtas niezulys - niezti visa kuna, o dabar ir berti pradejo, pagulejau ligonineje, tai paleido antra diena, atseit cia normalu nesciosioms, bet nieko daugiau nepadejo, nei kazka tepti, kad niezuli sumazinti nei patare ko vengti ir panasiai...tai siandien ejau pas privatu odos gydytoja, atidziai bent apziurejoi visa. Visu pirma tyrinejo ar ne niezai - apziurejo visus seimos narius, ir tik tada kai pasitvirtino kad ne niezai, pasake, kad cia nesciuju niezulys nuo hormonu kaitos, tik kad dabar visas kunas isialergizaves tai ir priima viska labai jautriai, liepe perplauti visus rubus ir patalyne su vaikiskais milteliais, nenaudoti ypac Ariel, Vanish, jokiu minkstikliu ar balikliu, nes jie alergizuoja jautria oda. Israse tepalo kur vaistinese pagal recepta gamina, ir tepalo jautriai alergiskai odai, be recepto manrods jis yra raminantis problematiska "BIODERMA PO zinc" brangokas, bet bandysiu gydytis...sake, kad berimai praeis tik po gimdymo, bet niezejima galima ir sumazinti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 04 rugsėjo 2008 - 16:38
Labas vakaras,

man baisiai niezti pilva, ypac velai vakare, kai reikia miegoti. Neseniai pradejau ji tepti Weleda aliejuku nuo striju, is pradziu niezulys dingo, o dabar vel tas pats. Stengiuosi nekrapstyti, bet kartais tiesiog neistveriu, tada atsiranda kraujosruvu verysad.gif

Gal kam buvo tas pats, gal galit ka nors patarti?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 04, 18:42)
Labas vakaras,

man baisiai niezti pilva, ypac velai vakare, kai reikia miegoti. Neseniai pradejau ji tepti Weleda aliejuku nuo striju, is pradziu niezulys dingo, o dabar vel tas pats. Stengiuosi nekrapstyti, bet kartais tiesiog neistveriu, tada atsiranda kraujosruvu verysad.gif

Gal kam buvo tas pats, gal galit ka nors patarti?

Aciu.

man nuo pilvo niezulio viskas ir prasidejo doh.gif tu butinai pasakyk savo ginekologei...nes man dabar visas kunas isbertas, gal spesi uzkirsti kelia berimams ir kuno skilinejimui...drekink visa kuna ne tik pilva, nors ir neniezti, vistiek gausiai tepk drekinamaisiais losijonais, tik ziurek kad butu neutralus, kad tiktu nestukems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2008 09 04, 21:03)
man nuo pilvo niezulio viskas ir prasidejo doh.gif tu butinai pasakyk savo ginekologei...nes man dabar visas kunas isbertas, gal spesi uzkirsti kelia berimams ir kuno skilinejimui...drekink visa kuna ne tik pilva, nors ir neniezti, vistiek gausiai tepk drekinamaisiais losijonais, tik ziurek kad butu neutralus, kad tiktu nestukems drinks_cheers.gif

Aciu uz patarimus.
Atsakyti
As anksciau tepdavausi CELESTODERM tepaliuku, tai man jis labai gerai padedavo. taciau jis yra hormoninis ir nestumo metu jo negalima. O berti ziauriai pradejo doh.gif tad turbut teks isbandyti ta Uriage tepaliuka
Atsakyti
Mane irgi uzpuople sis "niezejimas", tik skirtingai nuo jusu, man beria pazastyse, po krutine ir kirksniu srityse doh.gif Kosmaras, nakti visai neissimiegu, nagai "dirba" visa nakti doh.gif Visi guodzia, kad kai pagimdysiu viskas savaime susitvarkys, bet man neramu ar mano lelyte netures to dermatito g.gif Per pirma nestuke.gif nieko panasaus neturejau, o dabar blink.gif , gerai, kad tik menuo liko. Bandysiu pasinaudoti geguzevasares pasiulytu Uriage kremuku, nu gal pades kiek... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi kankina dermatitas ant ranku plastaku, taciau jis mane kankindavo ir pries nestuma, tik dabar suaktyvejo ir ant kitos rankos, anksciau pasitepdavau celestoderm ir nesikankindavau, dabar negalima, buvau pas alergologa, tai sake kad reikia pirkti kremus su slapalu, naudoti prausiklius ph 5.5, darytis vakare voneles: i riebu piena pasildyti ir laikyti 10-15 min jame, arba avizu nuovire. Taip pat leido tepti cutivate krema 1 karta dienoj iki 2 sav, taciau as tik biski juo patepiau ir netepiu daugiau. Naudojau eucerin su slapalu, deja kazkaip jis man nelabai, tuomet ejau pirkti cia rekomenduoto Uriage kremo ir vaistinej man geriau rekomendavokrema A-DERMA EXOMEGA ATOPIC SKIN (sake, kad jis geresnis yra uz URIAGE), tai zinokit tikrai labai padejo, aisku kazkiek kasytis vistiek norisi, bet jau ne taip, kad galima tikrai kenteti...
cia apie ta krema, ka raso:

EXOMEGA
Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad Exomega priemonės yra vienintelis priešuždegiminis emolientas.
Exomega produktų sudėtyje yra šie pagrindiniai ingredientai:
- Rhealba® avižų ekstraktas ramina odą, veikia jos gilesnius sluoksnius (dermą) palaipsniui išskirdamas veikliąsias medžiagas;
- nepakeičiamosios riebiosios rūgštys Omega-6 atkuria odos natūralų barjerą: atlieka „cemento“ funkciją tarp epidermio ir dermos ląstelių.
Naudojant šias priemones mažėja rizika mikrobinei odos infekcijai išsivystyti.
Tinka naudoti kartu su medikamentiniu gydymu.
Tinka suaugusiųjų, vaikų bei kūdikių odos priežiūrai.

sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti