Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(bim @ 2008 04 16, 18:06)
as vis jeskau atsakimu i klausimus kurie gime kai mire mano dukryte!!! ziurekit ka radau: kancia yra vertybe mirtes akivaizdoje!!! mirtis ne bausme. dievas isikisa i zmogaus gyvenima, kad ji nuo ko nors apsaugotu!
ka pasakysit. manes tai nepagode!

kazi nuo ko apsaugotu, nuo laimes auginant vaika? nera prasmes vaiko mirties, as jos nerandu ir nemanau, kad rasiu...

QUOTE(zyzi @ 2008 04 16, 19:07)
nu klausykit mano mergaiciuke visa diena miega!kazin ka nakti darys? tikriausiai koncertuos lotuliukas.gif

o maniske visadien siandien ir vakar vis zirzalioja, prasos ant ranku doh.gif o tavo mazute, turi miegot mirksiukas.gif

QUOTE(zyzi @ 2008 04 16, 19:13)
kaip matot ne kazko man nenusikopijuoja verysad.gif as jau puse dienos bandau g.gif

taigi pazymit paudziat desini peles lavisa ir COPY, paskui kur parassas ikeliat su desiniu klavisu PASTE.
O kad matytusi zinuteje reikia rasant atsakyma forume pazymeti RODYTI PARASA
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 16, 20:33)
kazi nuo ko apsaugotu, nuo laimes auginant vaika? nera prasmes vaiko mirties, as jos nerandu ir nemanau, kad rasiu...
o maniske visadien siandien ir vakar vis zirzalioja, prasos ant ranku  doh.gif o tavo mazute, turi miegot  mirksiukas.gif
taigi pazymit paudziat desini peles lavisa ir COPY, paskui kur parassas ikeliat su desiniu klavisu PASTE.
O kad matytusi zinuteje reikia rasant atsakyma forume pazymeti RODYTI PARASA

na ir as tos prasmes nerandu, bet as manau kad ne mus apsaugot o tos leliukus, gal nuo baisiesniu kanciu nei mum suteiktos... net nezinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 16, 19:31)
kai rasai zinute atsakima yra apacioj pazimet rodit parasa!

Jau tada kai nukopini i parasa tada patvirtinti, kad rodytu? Ar kai issirenki liniuote viska pazymi? As jokios zinutes niekur nerasiau. g.gif Nu ziopla as gi esu visai blush2.gif
Papildyta:
Nu mergickos visai as ziopla, tik dabar supratau, ka jus bandote paaiskinti, nu dabar turi gautis, sakes doh.gif

o kodel man cia tas adresas gaunasi dabar? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 16 balandžio 2008 - 18:58
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 16, 20:56)
Jau tada kai nukopini i parasa tada patvirtinti, kad rodytu? Ar kai issirenki liniuote viska pazymi? As jokios zinutes niekur nerasiau. g.gif Nu ziopla as gi esu visai  blush2.gif
Papildyta:
Nu mergickos visai as ziopla, tik dabar supratau, ka jus bandote paaiskinti, nu dabar turi gautis, sakes doh.gif

na va gavosi!!! thumbup.gif tik kazkodel prekij liniotes dar jos kazkokios nuorodas rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 16, 19:37)
na ir as tos prasmes nerandu, bet as manau kad ne mus apsaugot o tos leliukus, gal nuo baisiesniu kanciu nei mum suteiktos... net nezinau... verysad.gif

Nu, netikiu aš tais pasakymais... O gal tiesiog tikėt nenoriu. Nu, kokia prasmė gali būti tame, kad tėvai turi laidoti savo kūdikėlį? Ir ką mes tokio blogo padarėme, kad to nusipelnytume? Taigi, neverta prasmės ieškoti ten, kur jos tiesiog nėra.
Bet visgi mus visas kartais užplūsta tas pats nelemtas klausimas, nors ir vejame jį mintimis toliau nuo savęs. O atsakymo nėra ir nebus...
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 04 16, 20:59)
Nu, netikiu aš tais pasakymais... O gal tiesiog tikėt nenoriu. Nu, kokia prasmė gali būti tame, kad tėvai turi laidoti savo kūdikėlį? Ir ką mes tokio blogo padarėme, kad to nusipelnytume? Taigi, neverta prasmės ieškoti ten, kur jos tiesiog nėra.
Bet visgi mus visas kartais užplūsta tas pats nelemtas klausimas, nors ir vejame jį mintimis toliau nuo savęs. O atsakymo nėra ir nebus...

na as turbut visa savo likusi givenimeli jeskosiu, kol pati i ana pasauli neiskileusiu... gal ten kas atsakys mum visom i musu klausimus? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 16, 19:58)
na va gavosi!!! thumbup.gif  tik kazkodel prekij liniotes dar jos kazkokios nuorodas rodo? g.gif

nu as irgi nesupranu kodel rodo g.gif
oi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 16 balandžio 2008 - 19:04
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 16, 17:45)
Dėl angelų nežinau - mes darysim mažutį kuklutį iš juodo akmens.

O su angelais gražių yra, internete žiūrėjau.

Brangios baisiai tos angeliukų skulptūros... Mes neišgalėjome sau to leisti: buvome viską, ką galėjome, išleidę Aliuko gydymui. Taigi, tiesiog nusprendėme padaryti nedidelį debeselio formos paminklą, o ant jo - miegančio angeliuko-kūdikėlio paveikslėlį. Deja, vieto debesėlio padarė forminės duonos riekę (atsiet, debesų visokių būna)...
Ilgainiui pripratome. Kompensuoju nusivylimą tuo, kad ant kapelio padėjau angeliuko skulptūrėlę nedidelę ir kartais palieku keletą žaisliukų...

P.S. Aš irgi savo liniuotę gal iš kokio penkto bandymo tesugebėjau įsidėt... blush2.gif
Papildyta:
Laura6,
pamačiau tavo liniuotę ir pati savim nusistebėjau: mes kartu jau 15 metų, iš jų 10 oficialiai vedę...
Laikas negailestingas. Bet... aš juo netikiu. Va! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 16 balandžio 2008 - 19:09
QUOTE(bim @ 2008 04 16, 18:06)
. dievas isikisa i zmogaus gyvenima, kad ji nuo ko nors apsaugotu!

Nelabai tikiu šiuo asmeniu.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 16, 21:41)
Nelabai tikiu šiuo asmeniu.

o as sio metu pasiklidus, ir nezinau nieko....
Atsakyti
Laura6,
pamačiau tavo liniuotę ir pati savim nusistebėjau: mes kartu jau 15 metų, iš jų 10 oficialiai vedę...
Laikas negailestingas. Bet... aš juo netikiu. Va! bigsmile.gif
[/quote]

O mes jau pazystami astuoni su puse metu, o vede, va matosi ant liniuotes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 04 16, 21:21)
o as sio metu pasiklidus, ir nezinau nieko....

As irgi siuo metu truputi pasiklydus, bet tikiu kad kazkas auksciau musu yra, nezinau kaip tai vadinasi, bet zinau, kad sioje zemeleje mes tokios skruzdelytes esam ir nieko pakeisti negalim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 16 balandžio 2008 - 20:39
QUOTE(bim @ 2008 04 16, 19:37)

nu zinok netikiu as tuo unsure.gif verysad.gif

QUOTE(Laura6 @ 2008 04 16, 21:39)
Laura6,
Laikas negailestingas. Bet... aš juo netikiu. Va!  bigsmile.gif
As irgi siuo metu truputi pasiklydus,

mes kartu su vyru 7 metai... O susituokem tiesa pasakius, susirasem, tik nesenai, gruodi ir tai is prietaru, nezinau, visokiu durnu baimiu atsiranda, tai nutarem bent nueit i zaksa del sitos maziukes..

o su tuo vadinamu auksciausiuju as iki siol nesantarvej unsure.gif ir dabar tiek abejoniu, ir krikstai, ir santuoka baznycioj, o kaip mano drauge sakydavo, ieinu i baznycia ir snypst noris kaip gyvatei blink.gif unsure.gif visi spaudzia aplink, o as negaliu, gal nepykciau taip, bet ela man jo skirta buvo, dievo, o jis ja ir ateme, negaliu as to atleist, zinau, absurdiska kaltint , bet kazka reik apkaltint kai nera kaltu...
Atsakyti