QUOTE(HenriLuk @ 2008 04 16, 18:10)
Sveikutes,niekur neprapuoliau ir nieko bent kolkas nenutiko....Nu zinokit man sapnai ramybes neduoda,ir homeopatinius vaistukus pageriu,sakau gal jau smegenineje marazmas,bet nuo pradziu...Viena nakti sapnavau kelis sapnus...Seneliu bute esame:as,mama,tetis,senelis ir mano mirusi mociute,ir dar graziausiai mano buves vyras!As mociutei padovanojau kvepalus,skambutis i duris,einame kartu su buvusiu vyru prie duru,atidarome,o ten du senukai jie rankoje laiko man dovana,bet as matau kad tai sena apiplysusi lele,dovanos nepriemiau,uzdariau duris....
Pabudau,o toliau,sapnuoju dabartinio vyro mamos namas,jame esame as,mano dabartinis yras,jo mama ir brolis,bei musu vaikai,as su vyru stebime kaip jo mama musa savo sunu(mano vyro broli),bet taip musa rodos kiek jegu turi...as nuejau persirengti, apsirengiau visa juodais rubais ir mes su vyru isejome....
O nakti pries tai sapnavau velgi savo mociute,as su Lukrecija vaikstome po miesta rankoje laikau du keramikinius angelelius, susitinkame mano mociute ,ji klausia ka cia turiu,o as atsakau du agelus vienas saugo mane asmeniskai,o kitas mano seima
,o toliau visai neitema,ji man sako kad eina i parduotuve ir paklausia kokiu cigareciu man nupirkti
Nu zinokit ar as nesugebu jos siunciamu zenklu perskaityti,bet kad taip daznai ja sapnuociau,nieko tiek ismirusiu nesapnuoju(aplamai nieko)kiek jos....Jau ir misios uzpirktos nekarta buvo ir meldziuos ir zvakeles deginu....Pirma dar mociute gan idomiai pasapnuodavau po pokalbiu su buvusiu
Jauciu kad kazka ji nori pasakyti bet nesugebu issifruoti....Gal kuri pagelbesite 
Pabudau,o toliau,sapnuoju dabartinio vyro mamos namas,jame esame as,mano dabartinis yras,jo mama ir brolis,bei musu vaikai,as su vyru stebime kaip jo mama musa savo sunu(mano vyro broli),bet taip musa rodos kiek jegu turi...as nuejau persirengti, apsirengiau visa juodais rubais ir mes su vyru isejome....
O nakti pries tai sapnavau velgi savo mociute,as su Lukrecija vaikstome po miesta rankoje laikau du keramikinius angelelius, susitinkame mano mociute ,ji klausia ka cia turiu,o as atsakau du agelus vienas saugo mane asmeniskai,o kitas mano seima

Nu zinokit ar as nesugebu jos siunciamu zenklu perskaityti,bet kad taip daznai ja sapnuociau,nieko tiek ismirusiu nesapnuoju(aplamai nieko)kiek jos....Jau ir misios uzpirktos nekarta buvo ir meldziuos ir zvakeles deginu....Pirma dar mociute gan idomiai pasapnuodavau po pokalbiu su buvusiu

nu sveika pražuvėle. Pagaliau apsireiškei. Įtariu, kad tavo močiutei ten liūdna ir ji nori su tavim parūkytm įkalt ir tt, nupušo boba ant senatvės gi - alzheimeris matyt. O jei rimtai - manau kad jai tiesiog patinka su tavim bendraut ir nieko rimto ji ten nenori pasakyt
QUOTE(HenriLuk @ 2008 04 16, 18:23)
kogero taip ir reikes
O seip nuotaikos nera ir jauciuosi nei seip nei taip,vakar vienas zmogus "palinkejo"kad mano sunus mirtu....Veju ta pasakima is galvos,vel pavartojau vaistuku,kolkas dar gelbsti homeopatiniai,nes viduje jauciu verdu...

O seip nuotaikos nera ir jauciuosi nei seip nei taip,vakar vienas zmogus "palinkejo"kad mano sunus mirtu....Veju ta pasakima is galvos,vel pavartojau vaistuku,kolkas dar gelbsti homeopatiniai,nes viduje jauciu verdu...
Jetau Henriluk, ko tu čia pergyveni? Čia jis turėtų pergyventi dėl savo vaikų už tokius žodžius.
Gi yra pasauly nevispročių, nedabrendėlių, infantilų - jie nelaimingi, nes negavo normos smegenų.
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 16, 18:31)
neimk i galva to sudaedzio zodziu, mums ir yra pasake kad taip ir reikia, kad mire dukryte... pavydi kad graziai gyvenam ir mum sekasi. Yra tokia kategorija zmoniu, kuriuos kitu nelaimes padaro laimingais... o zinok lazda turi du galus ir antras galas kerta skaudziau 

QUOTE(ajuka @ 2008 04 16, 21:48)
o su tuo vadinamu auksciausiuju as iki siol nesantarvej

vat ir man ten šlykštu - neinu tenai - mane ten pykina. Pasiunčiau "Dievą" toli toli po Angeliuko mirties... turiu į ką tikėt ir be jo - į savo Angelą. O bažnyčia išvis briedas - ir dar pinigus renka - paėst dievo šauktiniai nachaliavu nori - oi nekenčiu...