Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

pagaliau mano mazyle ramesne, matyt kad lyja siandien, o tai dvi dienas zirze vos ne nuolat... doh.gif bet zinot vis vien didelis malonumas, nuostabu turet vaika SAVO wub.gif net ir zirziancia wub.gif
[/quote]

As isivaizduoju, kaip gerai tureti savo leliu galeti prie jo prisiglausti soske.gif
Atsakyti
[quote=Laura6,2008 04 17, 15:36]
pagaliau mano mazyle ramesne, matyt kad lyja siandien, o tai dvi dienas zirze vos ne nuolat... doh.gif bet zinot vis vien didelis malonumas, nuostabu turet vaika SAVO wub.gif net ir zirziancia wub.gif
[/quote]
As isivaizduoju, kaip gerai tureti savo leliu galeti prie jo prisiglausti soske.gif
[/quote]
greit as manau ir savo kailiu tai pajusi!!! mirksiukas.gif
Atsakyti

greit as manau ir savo kailiu tai pajusi!!! mirksiukas.gif
[/quote]

Oi as jau taip senai apie tai svajoju, bet svajoti nepakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms,
dėkui toms, kurios suprato, paguodė ir toms kurios išbarė (STT mirksiukas.gif )
Na, jau šiek tiek atlėgo blush2.gif , bandau mastyt sveiku protu, matyt taip visad bus, kad vos tik nugirdus tai kas liečia mano mažulką stipriai sureaguosiu doh.gif ...
Matau, kad ir jūs neatsiliekat, jum ir įvairiausi pasakymai apie vaikelius ramybės neduoda unsure.gif , ech, kaip išmokt nereaguot g.gif ...
O man nugarą taip "surakino", kad nieko negaliu daryt, atsistot vos vos, paeit irgi doh.gif doh.gif , o mažė atrodo lyg tyčia, tai to užsimano, tai ano, kažką numeta, pameta doh.gif doh.gif Bet aš ,nors ir labai skauda, esu be proto laiminga, kad turiu šią kartais kaprizingą, kartais inoringą GRAŽUOLYTĘ wub.gif wub.gif

Pritariu ir aš tokiai nuomonei, kad tie kurie eina peer kitų galvas geriau gyvena, turiu nemaža pavizdžių tarp pažystamų... Vieną dieną atrodo priėjo liepto galą, rytojaus dieną vėl randa atsparą ir lekia per gyvenimą šuoliais,
irnesakyk.gif
Pati esu nukentėjus ne kartą nuo rokių žmogelių, žinokit nežinau kas čia pas mane viduj rusena, pavydas ar kerštas koks g.gif , bet labai tikiuos, kad ir jiems kažkada atsirugs....
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 04 17, 15:49)
Laba visoms,
Na, jau šiek tiek atlėgo blush2.gif , bandau mastyt sveiku protu, matyt taip visad bus, kad vos tik nugirdus tai kas liečia mano mažulką stipriai sureaguosiu  doh.gif ...
Matau, kad ir jūs neatsiliekat, jum ir įvairiausi pasakymai apie vaikelius ramybės neduoda unsure.gif , ech, kaip išmokt nereaguot  g.gif ...
O man nugarą taip "surakino", kad nieko negaliu daryt, atsistot vos vos, paeit irgi doh.gif  doh.gif , o mažė atrodo lyg tyčia, tai to užsimano, tai ano, kažką numeta, pameta doh.gif  doh.gif Bet aš ,nors ir labai skauda, esu be proto laiminga, kad turiu šią kartais kaprizingą, kartais inoringą GRAŽUOLYTĘ wub.gif  wub.gif 

Pritariu ir aš tokiai nuomonei, kad tie kurie eina peer kitų galvas geriau gyvena, turiu nemaža pavizdžių tarp pažystamų... Vieną dieną atrodo priėjo liepto galą, rytojaus dieną vėl randa atsparą ir lekia per gyvenimą šuoliais,
irnesakyk.gif
Pati esu nukentėjus ne kartą nuo rokių žmogelių, žinokit nežinau kas čia pas mane viduj rusena, pavydas ar kerštas koks g.gif , bet labai tikiuos, kad ir jiems kažkada atsirugs....

atsirugs, nes toks givenimo desnis, ta kuri man palinkejo kad dievas atimtu mano dziaugsma, givenimas nesiklosto, vyras paliko, pastot negali, manau cia jai givenimo bausme uz blogus linkejimus, pavida ir t.t....
tik nesuprantu kom as taip nusikaltau kad man tokia kancia suteikta?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 17, 15:05)
atsirugs, nes toks givenimo desnis, ta kuri man palinkejo kad dievas atimtu mano dziaugsma, givenimas nesiklosto, vyras paliko, pastot negali, manau cia jai givenimo bausme uz blogus linkejimus, pavida ir t.t....
tik nesuprantu kom as taip nusikaltau kad man tokia kancia suteikta?

Niekuom tu nenusikaltai, tiesiog toks gyvenimas, matyt ne viskas taip jau rozem klota, mes tai su vyru daznai pakalbam atrodo viska turim, bet iki pilnos laimes tik vaiko truksta, ir va niekaip jo neiseina tureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 17, 13:43)
Niekuom tu nenusikaltai, tiesiog toks gyvenimas, matyt ne viskas taip jau rozem klota, mes tai su vyru daznai pakalbam atrodo viska turim, bet iki pilnos laimes tik vaiko truksta, ir va niekaip jo neiseina tureti  g.gif

Gal kvailai nuskambes,bet patarsiu ka man viena sena sena kaimo moterele patare po laidotuviu,kai LABAI norejau mazyles,o ji nesiskubino,juolabiau kad dabar jau buves vyras turejo isvykti i darbus,tad reikejo paskubeti....
Senole man patare baznycioje melstis Sv. Marijai...Tai as ir zvakeles degiau,ir nuosirdziai meldziaus...o po 2 menesiu suzinau naujiena as laukiuosi,tai man buvo stebuklas,kadangi su pirmaja pastojau tik po gydymo hormonais....
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 04 17, 16:07)
Gal kvailai nuskambes,bet patarsiu ka man viena sena sena kaimo moterele patare po laidotuviu,kai LABAI norejau mazyles,o ji nesiskubino,juolabiau kad dabar jau buves vyras turejo isvykti i darbus,tad reikejo paskubeti....
Senole man patare baznycioje melstis Sv. Marijai...Tai as ir zvakeles degiau,ir nuosirdziai meldziaus...o po 2 menesiu suzinau naujiena as laukiuosi,tai man buvo stebuklas,kadangi su pirmaja pastojau tik po gydymo hormonais....

Nu va o saket, kad netiketi, bet matyt kad zmogus turi kazkuo tiketi, nes kitaip tai be tikejimo, nieko nebus, uztat ir sako zmones: reikia tiketi, bet aisku kiekvienas tai savaip interpretuoja, nu bet as visada ir meldziausi ir zvakeles deginau, pastodavau, bet isnesioti ir neiseina, vis kas nors atsitinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 04 17, 17:07)

visa savo nestuma meldziausi marijaj, maldavau kiekviena vakara kad tik butu viskas gerai kad as pagindiceu sveika, graze mergite , maldavau kaip motyna motyna, ji zino skausma praradus vaika ir ka... ogi nieko... neturiu as savo mazutes ir nebeturesiu jos jau... ir as, mes visos, nekada nebebusim iki galo laimingos, nes vieno maziuko mes neturesim, nekada nenustosim verkt ir galvot o kaip butu jai.... NIEKADA MES NEBUSIM TIKRAI, PILNAI LAIMINGOS!!! verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 17, 14:23)
na ne visai taip, bet tiesa ta, kad kai kabinies arsiai i gyvenima, kovoji, daznai neatsizvelgi i aplinkinius - pasieki savo... deja bet atjauta, pagalba silpnesniam neatnesa matomos naudos, net atvirksciai - daznai lieka nesuprasta...

dirbau as socialiniam, tai zinai, savas tik tarp tokiu pat gali but, besiaukojanciu, o tarp kitu i mane kaip i  fool.gif ziuredavo, o kai dar prasiziodavau pasakot apie savo darbra, arba dar geriau, imdavau savo socialinias paziuras destyt tai isvis...  doh.gif
ir zinot kiek sioj srity dirbanciu ir vaikus palaidojusiu, ir tevus karsinanciu, ir alkoholikus vyrus turinciu... zodziu, man atrodo, su kuo tapsi su tuo ir patapsi... nuolat padamas vargstanciam nejucia pats imi vargt... deja, bet kaip daznai pasitvirtina...

pagaliau mano mazyle ramesne, matyt kad lyja siandien, o tai dvi dienas zirze vos ne nuolat... doh.gif  bet zinot vis vien didelis malonumas, nuostabu turet vaika SAVO  wub.gif net ir zirziancia  wub.gif

drinks_cheers.gif pati studijuoju socialinį dabar....
o dėl vaiko - svarbu, kad yra ir svarbu, kad mano wub.gif
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 04 17, 14:49)
Laba visoms,

blush2.gif tikiuosi mano išbarimas padėjo tau atsikratyt kvailų minčių apie būrėjos prirašomas ligas tongue.gif
QUOTE(bim @ 2008 04 17, 16:31)
NIEKADA MES NEBUSIM TIKRAI, PILNAI LAIMINGOS!!! verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nesakyk taip. busim. tikrai. aš tikiu ir tikrai taip bus.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 17, 21:08)
drinks_cheers.gif  pati studijuoju socialinį dabar....
o dėl vaiko - svarbu, kad yra ir svarbu, kad mano wub.gif
blush2.gif  tikiuosi mano išbarimas padėjo tau atsikratyt kvailų minčių apie būrėjos prirašomas ligas tongue.gif

nesakyk taip. busim. tikrai. aš tikiu ir tikrai taip bus.

laimingos mes busim, bet ta laime bus lidima skausmu! ir nekur nuo to nepabeksi!
Atsakyti
Jo merginos gyvenimas sudetingesnis dalykas nei rubika kubika surinkti,jei zinociau uz kurio posukio kas manes laukia...Bet ir tai kogero neapsisaugociau nuo visko....
Kad ir sendien gryzineju su vaikais is parduotuves,net nepamaciau is kur atsirado mano vyro buusi,ir kad pradejo savo giesmele su prakeiksmais,ir kad sunytis mirtu...Galvoju moteriske ka tu kalbi,MASTYK!!!!Jai matot ambicijos verda,bet ji juk pati kaip sakant dar gyvendama su dabartiniu mano vyru, nuejo i kaire su tuo vyro pusbroliu.....Tai del to ir issiskyre prie ko as jei jis nesutiko su ja taikytis po visu darbeliu...Neslepsiu ji mane psihiskai veikia,juolabiau gyena per kelis namus....ir tie jos elektroniniai laiskai kuriuos ji kartas nuo karto paraso mano yrui,mane zudo,aisku jis nekreipia demesio,panaikino savo elektronini pasta,bet man taip sunku gyenti,zinokit moraliskai pavargau....
Atsiprasau kad issiliejau,bet jei kaupti savy tai visai nudurneciau...Zodziu nemokama SANTA BARBARA....
Atsakyti