Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Laura6 @ 2008 04 19, 17:52)
O kiek jusu angeliukas kainuos?

Mes nedarysim angeliuko - darysim kažką panašaus į šitą, tik nuotraukos nebus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 19 balandžio 2008 - 17:14
aciu vaivos juosta, bet sitos as macius, na as tai darysiu taip, bus juodas maziukas paminklas ir pris ji ant pagalveles miegos angeliukas naujagimio didzio! pagavele juoda o angeliukas baltas, baltos akmens vazos, o tvorele juoda su baltais kampais!
Atsakyti
Turėtų būti gražu.
Atsakyti
Sveikos, na va - parsibaladojom.... fe - nuskalus kaip ciūcia - vaikas druskų vonioj žuvis gaudo, o aš prisėdau - vaikas išlys eisiu aš nes jaučiuosi kaip šuva išsibastęs po balas ....
Buvom kaime, sode, tvarkėmės, žuvis rūkėm, šašlus kepėm, nusikalėm, persivalgėm, prisidirbom.... išsimaudysiu, gal atgysiu, nes dabar kaip paršelis...

Ir aš laukiu žydros, bet.... nėra unsure.gif
QUOTE(bim @ 2008 04 19, 13:34)
na jus nepikit, bet man atrodo kad mes pacios kaltos kad musu vyrai mazai laiko leidzia su jumis, nes mano vyras nuo pirmu dienu man labai padejo, ir pampersus keite ir maude ir naktim kilnojosi pas vaika.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va čia tai milijonas tiesos - žiūriu užvesta diskusija ir tik Bim teisingai nukirto. kai aš pastojau, vyras iki po šiolei nuo mūsų su vaiku neatsitraukia ir darbas namai darbas namai, parduotuvė, namų ruoša darbas namai. Draugai ir pomėgiai liko už borto - atsiras kai vaikas užaugs ir bus vienas namie jau.
Aš išsiauklėjau taip ir džiaugiuosi tuo, ką turiu. Esu griežta sau ir kitiems, bet užtai neesu vieniša mama šimtadarbė., maniškis ir pampius keitė ir migdė ir maitino ir mišinuką gamino - viskas buvo daroma kartu, pakaitom, vienas vieną darbą, kitas kitą darbą ir tttt, nes mes tik dviese - mums niekas nepadėjo nei augint vaiko nei kažkaip kitaip. Tėvai toli, mudu du viską darėm ir darom iki šiol.
Mano vyras yra mano antra pusė ir mes jei šeima, visur esam kartu, darom kartu ir darom ir valgom ir einam ir važiuojam ir ttttt KARTU..............................
Ir todėl, kad nuo pat pirmų dienų buvo pasakyta, kad vaikas ne mano vienos.... šeima esam mes abu...
Taigi, tos kurios vienišos galiu drąsiai pasakyt - kaip išsiauklėjot taip ir turit. Kartais reikia ir silpnesnėm pabūti ir ttt juk jie - stiprioji lytis.
pamoralizavau, bet yra kaip yra - keiskit vyrus ir nesijausit blogai.... jei dar nevėlu.
O aš šitoj vietoj galiu didžiuotis, nes turiu Antrą Angelą Sargą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 19, 21:05)
Sveikos, na va - parsibaladojom.... fe - nuskalus kaip ciūcia - vaikas druskų vonioj žuvis gaudo, o aš prisėdau - vaikas išlys eisiu aš nes jaučiuosi kaip šuva išsibastęs po balas ....
Buvom kaime, sode, tvarkėmės, žuvis rūkėm, šašlus kepėm, nusikalėm, persivalgėm, prisidirbom.... išsimaudysiu, gal atgysiu, nes dabar kaip paršelis...
Ir aš laukiu žydros, bet.... nėra unsure.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  va čia tai milijonas tiesos - žiūriu užvesta diskusija ir tik Bim teisingai nukirto. kai aš pastojau, vyras iki po šiolei nuo mūsų su vaiku neatsitraukia ir darbas namai darbas namai, parduotuvė, namų ruoša darbas namai. Draugai ir pomėgiai liko už borto - atsiras kai vaikas užaugs ir bus vienas namie jau.
Aš išsiauklėjau taip ir džiaugiuosi tuo, ką turiu. Esu griežta sau ir kitiems, bet užtai neesu vieniša mama šimtadarbė., maniškis ir pampius keitė ir migdė ir maitino ir mišinuką gamino - viskas buvo daroma kartu, pakaitom, vienas vieną darbą, kitas kitą darbą ir tttt, nes mes tik dviese - mums niekas nepadėjo nei augint vaiko nei kažkaip kitaip. Tėvai toli, mudu du viską darėm ir darom iki šiol.
Mano vyras yra mano antra pusė ir mes jei šeima, visur esam kartu, darom kartu ir darom ir valgom ir einam ir važiuojam ir ttttt KARTU..............................
Ir todėl, kad nuo pat pirmų dienų buvo pasakyta, kad vaikas ne mano vienos.... šeima esam mes abu...
Taigi, tos kurios vienišos galiu drąsiai pasakyt - kaip išsiauklėjot taip ir turit. Kartais reikia ir silpnesnėm pabūti ir ttt juk jie - stiprioji lytis.
pamoralizavau, bet yra kaip yra - keiskit vyrus ir nesijausit blogai.... jei dar nevėlu.

vat ir as apie ka, kaip paklosi taip ir issimiegosi. as irgi galiu drasei sakyt kadmano vyras mano antroji puse, dalinam ir dziaugsmus ir vargus ir darbus!!!
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 19, 20:55)
Turėtų būti gražu.

planojam iki visu sventuju padaryt, ir kaip padarysim tai butinai nuotrauka imesiu! mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nenorėčiau, kad mane vyras ( ar kažkas kitas) perauklėtų pagal save... vis dar "gludinamės" tuos kampus. Šiaip mudu esam ant tiek skirtingi, kad kiti stebisi, kaip galim gyvent. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 19, 20:05)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  va čia tai milijonas tiesos - žiūriu užvesta diskusija ir tik Bim teisingai nukirto. kai aš pastojau, vyras iki po šiolei nuo mūsų su vaiku neatsitraukia ir darbas namai darbas namai, parduotuvė, namų ruoša darbas namai. Draugai ir pomėgiai liko už borto - atsiras kai vaikas užaugs ir bus vienas namie jau.

Nu, ir maniškis - mano antra pusė. Abiem vaikais nuo gimimo abu po lygiai rūpinomės, maudė - tik vyras (manęs ar uošvės neprileido nei artyn rolleyes.gif): pasidėdavo kūdikėlius ant vienos rankos, o kita nuprausdavo - taip švelniai. Mano mama tai pradžioj vos infarkto negavo nuo to vaizdo... smile.gif Naktim irgi kėlėmės paeiliui, nes pirmagimis tai dieną-naktį valgydavo kas valandą.
Mes irgi tik abu rūpinomės (ir rūpinamės) vaikais, niekas nepadėjo - tėvai abiejų toli gan nuo Kauno gyvena. ir valgyt gaminam abu: kas pirmas iš darbo pareina arba kas mažiausiai pavargęs.
Betgi vistiek kartais užknisa! Kaip įsitraukė į kažkokį internetinį žaidimą, jau trys savaitės, tai nieko negirdi, nemato - parom prie kompo sėdi. Aš šokiruota buvau... Ir nieko padaryt neišeina! Na, šiandien kompe "išsiliejau", tai ranka numojau, nusiraminau kiek: gal pagaliau atsibos? Ne vaikas juk.
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 19, 22:33)
O aš nenorėčiau, kad mane vyras ( ar kažkas kitas) perauklėtų pagal save... vis dar "gludinamės" tuos kampus.  Šiaip mudu esam ant tiek skirtingi, kad kiti stebisi, kaip galim gyvent.   smile.gif

Tuos "kampus" tai turbūt dauguma šeimų gludina visą gyvenimą. Aišku, jei žada gyventi kartu ilgai ir laimingai. Ir mes gludinam. Juk namų be dūmų nebūna. O mes abu - užsispyrę iki pažaliavimo. Bet apsitrynėm laikui bėgant, ieškom kompromisų ir dažniausiai randam. Kol kas ko ko, o vyro tai keist neketinu... bigsmile.gif
P.S. Man labaai nepatinka, kai kas nors bando mane išauklėti pagal savo nuožiūrą. Mano vyrui, manau, irgi. Jei bandydavau pradžioj, dažniausiai atvirkščiai viskas gaudavos. Na, išskyrus tam tikrus niuansus: bendrus finansus, vaikų auklėjimą, tvarkymąsi namuose - šiais klausimais mes vienas kitą išsiauklėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 19 balandžio 2008 - 22:05
Nu tai kur musu zydra prapuole, kazi kaip jai sekesi pas gydytoja? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
O mano vyras tai del manes stengesi, nes kai pradejom draugauti, tai jis ruke, o man labai nepatikdavo, tai jis del manes net rukyti mete ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 04 19, 22:58)
Betgi vistiek kartais užknisa! Kaip įsitraukė į kažkokį internetinį žaidimą, jau trys savaitės, tai nieko negirdi, nemato - parom prie kompo sėdi. Aš šokiruota buvau... Ir nieko padaryt neišeina,

irnesakyk.gif maniskiui ir kartais buna su tais komp zaidimais laiks nuo laiko, tai ir pele neatlaiko doh.gif subyra
as turiu gera vyra- nei ruko, nei geria , nei pa kitas eina... tiesa turi pomegi auto sportui, bet tas paskatino ir mane kazkuo dometis ir kurti
kai apsizeninom turejom vienas kita ir jo antra golfa ax.gif ir viskas. nors tevai arti-jo kaime, mano- pasonej bet dirbantys eiliniai zmoguciai. todel jokios pagalbos nesitikejom ir nelaukem-as rupinausi namais, vyras pinigais, nors buvo laikas kai as daugiau uzdirbdavau... bet dabar uztai gyvenam gerai turim stoga, masinas kelias, savo pomegius ir vaikui paprasius galim viska nupirkt... ir as dekinga tevam kad jie nesikiso , todel mes gyvenam gerai. vyras paske- mano pareiga rupintis pinigais, tavo- namais. aisku kai gyveni bute tai nera sudetinga.
buvo laikas kai padarydavo valgyt, bet dabar nelieka tam laiko. as dirbu 8val, jis 12val.
gal kam atrodo kad mano vyras nekoks, bet as manau, kad man del jo labai pasiseke ir kad radau ta vienintele pusele is karto bigsmile.gif
cia nuotaikai pakelt http://www.buk.lt/mo...mp;news_id=1215
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 20 balandžio 2008 - 07:15
nuotaika tai pakelei!!!
labas rytas visiem, koks oras ciotkas!!!
na vyrai musu visi geri!!!
zyzi man atrodo kad pas tau depresija prasideda po gimdymine. neuzsiskleisk savi, ateik cia ir pasikalbek, mes tau neduosim paluzt!!! o vyra savo po biski trauk prie vaikiko prieziuros. grazei pasikalbek ir papasakok kaip jautes!!!!
geros dienos!!! mes toj i vilniu rausim ir po to pas mazute ant kapelio!!!
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

dėl vyrų - mes vienas kito neauklėjam, o tiesiog išsakom norus ir bandom viens kitą suprast. Tai ne perauklėjimas. Matyt tai jo subrendimas šeimai, nes jis už mane vyresnis beveik dešimt metelių. Gal todėl tokie santykiai - jam nereikia lakstyt, kabliuotis ant kažko - viskas šeimai wub.gif

O mes važiuosim žolės pirkt ir į sodą.... ir vėl šašlus valgysim. grįšim pavakariais biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
ir is viso apie tuos vyrus, as manau jeigu yra pas abudu abipuse stipri meile, tai cia yra pagrindinis dalykas seimoje, tada visas problemas galima lengvai isspresti, o po musu tokiu ivykiu kurie mum nutiko, as manau yra geriausias irodymas, kad musu seimos yra stiprios ir labai mylincios smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 20 balandžio 2008 - 09:34