QUOTE(Laura6 @ 2008 04 21, 11:28)
Sveikutes,
nu as manau mes nieko blogo nedarom, jeigu zydra nenores tai mum ir nieko nerasys, o jeigu nores su mumis pabendrauti, tai ir rasys,

ale mes kokios smalsuoles ane?

Nu aisku, bet mes gi draugiskai norim naujienu, mes gi viena
Nu oras siandien nerealus
oj, sorry sorry, kad as taip dingau. tiesiog savaitgalis, buvau teatre, sveciuose. buvau ir pas gydytoja sestadieni, bet, kad ji man nieko doro nepasake. tiesiog neturi geros aparaturos, negali ismatuoti tiksliai vandenu, negali patikrint kraujotakos, aparatas nespecialus. zodziu nieko gero is to apsilankymo, bet pinigus vistiek teko moket, gi privaciai. manau rytoj eisiu pas savo gydytoja i ligonine nors ir neturiu uzsirasymo. siaip atrodo viskas tvarkoj, ka gi as zinau, bet tikiuosi.lelius juda pastoviai, va dabar tikriausiai miega

. bet isaugo spuogas ant lupos

, ir nesu tikra ar as tikrai nevarvu po truputi, kazkaip vis nesausai jauciuosi

, nezinau ar cia gal isskyros. zodziu nueisiu ryt pas savo pastovia gydytoja, tikiuosi ji mane priims.
dekui jums visoms uz rupinimasi, kai pasiskaiciau sian, tai net nepatogu, kad as taip ilgai nieko nerasiau. o vakar tik buvau isijungus kompa trumpam ir pas man automatiskai supermama atsidaro kaip pirmas puslapis. mano vyras lietuviskai silpnai supranta, tai galiu palikti visus savo slaptazozdius, vargsiukas vistiek nemoka perskaityti

.
tai va tiek ziniu, tiksliau jokiu ziniu.
labai noriu su visom bendrauti, jokiu cia issigalvojimu

. daugiau taip ilgai nedingsiu.
o kaip stt, kada tau scanas? kokioj 12 savaitej bus ane?