mano- manijakas ir dar brangus
vaziuoja balta masina, be buferio nr2
video is treniruotes http://www1.videogag...ibebochnrezkspr
Papildyta:
ciekava ir man kaip visom sekasi ypac nestukem, bet kazkaip linke izvelgti pati blogiausia... is vienos puses gal ir gerai- atkreipi demesi i smulkmenas, is kitos puses- tai tik baimes ivarom
QUOTE(zydra30 @ 2008 04 21, 14:14)
o del tavo scanu tai gerai, kad taip daznai, tu cia privaciai vaikstai?
man paskambino is ligonines katik kitas echo pirmadieni, bet labai nekantrauju manau ryt nueisiu vistiek. tegu galvoja, kad man paranoja, bet ramiau bus.
man paskambino is ligonines katik kitas echo pirmadieni, bet labai nekantrauju manau ryt nueisiu vistiek. tegu galvoja, kad man paranoja, bet ramiau bus.
jo - privačiai - į polikliniką nėščia daugiau nei kojos nekelsiu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 21, 18:00)
siandien mano mazutes metines... pries akis tebestovi mazute juodaplauke galvele gal ir nederetu cia rodyt bet as NORIU parodyt koks nuostabus mano angelas
veliau istrinsiu foto
gimusi 36savaiciu, svere 1774g ir 44cm ugio
veliau istrinsiu foto
tavo angelas nuostabus

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 21, 18:00)
siandien mano mazutes metines... pries akis tebestovi mazute juodaplauke galvele gal ir nederetu cia rodyt bet as NORIU parodyt koks nuostabus mano angelas

veliau istrinsiu foto

veliau istrinsiu foto
labai labai gaila. mazute tavo lelia buvo.
as neturiu jokios nuotraukytes, nes jau gime negyvas. ir as kazkaip bijojau paimti ant ranku, bijojau, kad paskui negalesiu paleisti ir kad visada prisiminsiu, kartais atrodo kad reikejo atidziau pasiziureti i savo lelyte,nes tai buvo vienintelis sansas, daugiau jau nematysiu.
as negaliu patiket kad jos nebera, nemaciau jos karste, nemaciau kaip leido ja i duobe... nors maciau foto, bet vis negaliu patiket kad jos nera, atrodo kad tuoj tuoj as sutiksiu ja... atves uz rankeles, paskambins i duris ir as pamatysiu savo mazute princese... as nemaciau jos negyvos, galbut todel taip sunku susitaikyt su tuo kad jos nebera... nors sakiau daugiau nebeverksiu, bet ir vel asaros bega upeliais
Robin Sharma "Vienuolio, kuris pardave"Ferari"SEIMOS ISMINTIES PAMOKOS" buk lyderis ir isugdyk lyderiu savo vaika taip knyga vadinas man tete kaledom padovanojo.visos dar neperskaiciau bet tokiu geru minciu yra!
vaikas lauke parpe tai as kede pasistaciau ir kaip soliariume galvoju knyga paskitysiu , gana su skudureliu po namus lakstyti
o as jau noriu kur islysti, reik kia savaite i kirpykla nulekt ba jau plaukai ataugo uzas! ir du menesius nedaziau tai i veidrodi negaliu ziureti, tai kur vyras ziures :lotuliukas:nebenoriu but blondine, noriu riesuto spalva dazyt kazin kaip cia as atrodysiu
Papildyta:
Rugseja, neverk!
suprantu kaip sunku, o gal ir gerai pavergt vis lengviau, o as uz rankos laikiau kai mire ir vistiek nelengviau niekada neuzmirsi, tik reik ismokt su tuo gyvent!
vaikas lauke parpe tai as kede pasistaciau ir kaip soliariume galvoju knyga paskitysiu , gana su skudureliu po namus lakstyti

Papildyta:
Rugseja, neverk!

suprantu kaip sunku, o gal ir gerai pavergt vis lengviau, o as uz rankos laikiau kai mire ir vistiek nelengviau niekada neuzmirsi, tik reik ismokt su tuo gyvent!
neuzilgus baigs vyras darba , vaziuosim ant kapu, nuvesim baltu gelyciu ir uzdegsim keleta zvakeliu... nuverkiau mazumele ir ant dusios ramiau
Laikykis brangioji, mum visom labai sunkus tie metai, pusmeciai, bet nieko negalim pakeisti, mes tokios skruzdelytes sioje zemeleje esam
As jau nespejau tavo grazuolytes pamatyti, arba vel ko nemoku
as savo grazuoliuka angeliuka maciau, nes paprasiau kad atnestu ir parodytu, tai dar ir po siai dienai stovi veidukas pries akis, jau koks grazuoliukas buvo

As jau nespejau tavo grazuolytes pamatyti, arba vel ko nemoku

as savo grazuoliuka angeliuka maciau, nes paprasiau kad atnestu ir parodytu, tai dar ir po siai dienai stovi veidukas pries akis, jau koks grazuoliukas buvo

QUOTE(zydra30 @ 2008 04 21, 19:16)
labai labai gaila. mazute tavo lelia buvo.
as neturiu jokios nuotraukytes, nes jau gime negyvas. ir as kazkaip bijojau paimti ant ranku, bijojau, kad paskui negalesiu paleisti ir kad visada prisiminsiu, kartais atrodo kad reikejo atidziau pasiziureti i savo lelyte,nes tai buvo vienintelis sansas, daugiau jau nematysiu.
ir mano pupa ligei taip pat inkubatoriuj gulejo, tik gal daugeu visokiu vamzdeliu buvo prijungta!!!
likykis brangioji!!! stipribes tau!!!
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 21, 19:31)
neuzilgus baigs vyras darba , vaziuosim ant kapu, nuvesim baltu gelyciu ir uzdegsim keleta zvakeliu... nuverkiau mazumele ir ant dusios ramiau
mes buvom vakar ant kapeliu, kai tik sunku pasidaro tai iskart ir begu ten.
darkarta laikykis!!!
labas rytelis visoms
as nuo pat ryto uzstaciau naminukei spastus, nes jau nebegaliu miegot nuo krebzdejimo rytais. taigi pradejau medziokles sezona
-gaudysiu pele, chytra rupuze, neina pagaut viska isbandziau, buvo dingus kuriam laikui, nakciai atbega i miegama
as nuo pat ryto uzstaciau naminukei spastus, nes jau nebegaliu miegot nuo krebzdejimo rytais. taigi pradejau medziokles sezona

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 22, 10:16)
labas rytelis visoms
-gaudysiu pele, chytra rupuze, neina pagaut viska isbandziau, buvo dingus kuriam laikui, nakciai atbega i miegama 

labas rytas, tai tu jai pavalgit dok, kad pavalgytu ir bektu savo keleis, priaukink vienu zodziu!

QUOTE(bim @ 2008 04 22, 09:19)
labas rytas, tai tu jai pavalgit dok, kad pavalgytu ir bektu savo keleis, priaukink vienu zodziu! 

man atrodo kad ir taip jau perdauk vaikas prijaukines trupiniais

pernai tai gerule ir buvo peliuke-ziurim patamsi krepsini , pele ziuriu atvaro, as greit sviesa paukst, guli ir ziuri akis isvertus, as kaip arklys trypt

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 22, 10:23)
man atrodo kad ir taip jau perdauk vaikas prijaukines trupiniais
pernai tai gerule ir buvo peliuke-ziurim patamsi krepsini , pele ziuriu atvaro, as greit sviesa paukst, guli ir ziuri akis isvertus, as kaip arklys trypt
, paziurejo paziurejo ir nubego, paskui dingo, gal cia ta pati bus sugrizus 

tai gal ta pati, katina uzveisk ir peliu nebebus!!! mes nusavam name gyvenam bet turim celus du katinus tai net nebando pelites pas mus uzeit o kieme tai laksto!